Super krediti

x   T.

Lako, efikasno, jednostavno i brzo bilo gde da se nalazite Web Raiffeisen kredit je odlično rešenje.

Kupovinu na rate moguće je obaviti za 20 minuta. Na ovaj način olakšaćete kupovinu i ratserititi svoje mesečne obaveze.

Potvrda o zaposlenju vam nije potrebna. Do 60 000 RSD dovoljan je lični dokument, a za veći iznos potrebna su vam i 3 poslednja mesečna izvoda u PDF formatu iz banke u kojoj primate zaradu.

Nije potrebno da odlazite u banku, jer je sve 100% online. Procedura obuhvata kratak video razgovor sa egentom banke, bez odlaska u filijalu, čak ni za potpisivanje ugovorne dokumentacije.

Pogodnosti Web kredita su brojne.

Web kredit je dostupan svim građanima u iznosu od 8.000 do 400.000 RSD. Kamatna stopa je fiksna i rata ostaje ista tokom celog perioda otplate. Vi sami birate broj rata (od 3 do 24). Prevremena otplata kredita je bez naknade. Možete aplicirati i ukoliko niste klijent Raiffeisen banke. Tekući račun će Vam biti automatski otvoren u toku realizacije kredita, bez naknade održavanja u prvih 12 meseci. Prenos zarade nije obavezan. Biće Vam omogućeno besplatno mobilno i internet bankarstvo, kao i SMS obaveštenja, radi lakšeg praćenja otplate kredita.

Ukoliko ste već klijent Raiffeisen banke nije potrebno da vam se otvara novi tekući račun. Ukoliko primate zaradu u Raiffeisen banci, nisu Vam potrebni mesečni izvodi čak ni za kupovinu preko 60.000

reprpr
( Reprezentativni primer )

Uslovi koji su potrebni kako biste aplicirali za Web kredit…

Minimalni uslovi
Da biste aplicirali, potrebno je da budete zaposleni ili penzioner, sa mesečnom zaradom/penzijom većom od 14.000 RSD. Ukoliko ste zaposleni, neophodno je da imate minimum 6 meseci ukupnog radnog staža, i da radite kod trenutnog poslodavca minimum 3 meseca. Potrebno je da imate bar 22 godine u trenutku podnošenja zahteva za kredit, i da niste stariji od 65 godina u trenutku otplate poslednje rate kredita.

Važeća lična karta ili pasoš
Ukoliko lični dokument ne sadrži adresu prebivališta, potrebno je da pripremite i: dokument koji sadrži adresu prebivališta (očitanu ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu ili rešenje o utvrđivanju poreza na imovinu) ili
račun za telefon, električnu energiju ili komunalne usluge koji glasi na Vaše ime

Za iznose kredita preko 60.000 RSD potrebni su mesečni izvodi od banke
Potrebno je priložiti poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu na koji primate zaradu u elektronskoj formi. Izvode u PDF formatu obično dobijate i-mejlom od banke u kojoj primate zaradu ili ih možete preuzeti kroz internet ili mobilno bankarstvo. Apliciranje za WEB kredit nećete moći da završite ukoliko dostavite skenirane izvode, platne listiće i druga dokumenta.

Broj telefona u domaćoj mreži
Ovaj broj telefona će se koristiti prilikom validacije i dalje komunikacije.

Uređaj sa kamerom
Računar ili telefon koji ima kameru sa zvukom je potreban za kratak video razgovor sa agentom banke prilikom identifikacije. U svakom trenutku aplikaciju možete nastaviti na drugom uređaju, svi uneti podaci ostaju sačuvani.

Samo kliknite i web kredit je vaš. Raiffeisen web kredit je dobra odluka. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *