Remington za savršenu negu kose

naslovna

Remington funkcionalni fenovi ispuniće sve vaše želje. Na najbolji način će vam omogućiti da se isfenirate i dobijete sjajnu kosu punu života.

Sa dobrim fenom za kosu možete biti sami svoj majstor i frizer. Nećete imati potrebu da posećujete često frizerske salone, jer ćete sa Remington fenom za kosu uvek moći da se kvalitetno isfenirate i dobijete savršeno sjajnu i negovanu kosu.

image

Frizura je za mnoge žene zaštitni znak. Pored preparata koje koristite za negu i tretiranje kose važno je i sa kakvim uređajima fenirate i sušite kosu. Sa ovim brendom imaćete zdravu i sjajnu kosu, a oštećenje kose je svedeno na minimum. Remington poseduje jonsku tehnologiju a funkcije su unapređene. Možete sa ovim fenovima kosu brže sušiti, a za razliku od nekih drugih manje isušuju i lome kosu.

Birajte jačinu koja vam odgovara. Izduvna snaga aparata zavisi od jačine motora. Biće kvalitetnije i brže sušenje ako je motor jači. Temperatura vazduha je manja, pa je kosa pod manjim uticajem štetnog vrelog vazduha. Oni sa slabijim motorom imaju slabiju izduvnu moć i zato koriste samo visoku temperaturu, pa se vlasi kose isušuju i vremenom ispucaju. Štetnost vrelog vazduha umanjuje jonska tehnologija, zadržava prirodni sjaj dlake i brže suši kosu. Remington jonski fen ispušta milione negativnih jona. Oni sprečavaju da kosa posle feniranja ili sušenja bude naelektresina, tako što negativni joni utiču na neutralisanje pozitivnih jona iz dlake. Vlas se štiti od preteranog isušivanja tako što negativni joni vezuju molekule vode i sprečeno je pucanje kose. Imaćete lepo osušeno i hidriranu kosu. Oni imaju unapređenu jonsku tehnologiju tako da ovaj renomirani proizvođač ispušta više jona nego što je standardno. To garantuje suvu, ali ne i isušenu kosu, kao i sjajnu i glatku vlas.

image

Uz Remington dobijate i nastavke za fen. Ko ima kovrdžavu kosu ili dugu, a želi da se isfenira sa loknama ili talasima odličan izbor je nastavak – difuzor. Za ravnu kosu dovoljan će biti nastavak usmerivač, koncetrator vazduha koji je širok sa užim otvorom pa se tako vreo vazduh ka pramenu ravnomernije usmerava. Remington ima ekstra širok nastavak i poseban nastavak za uvijanje kose. Remington ga je posebno dizajnirao tako da odgovara cilindričnoj četki prečnika 45 mm koja je deo paketa. Kombinacija ova dva dodatka garantuje lokne koje ćete obožavati.

Remington fen za kosu čuva svaku vašu vlas. Lagani su, a snažni. Sa jakim motorom, različitim kombinacijama temperature rada i brzinama, jonskom tehnologijom i snažnim protokom vazduha omogućavaju kvalitetno, zdravo i brzo sušenje kose.

Turbo boost funkcija za kratko vreme brzo i snažno suši kosu. Tokom friziranja ćete se osećati prijatno, jer ovi fenovi nisu bučni. Pomoću dobrog Remington fena , sa malo mašte i vežbe imaćete efektnu frizuru kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Različitih su dimenzija i lepog dizajna. Dobar su izbor i za profesionalne salone jer su izuzetno moćni. Imaju zaštitu od pregrevanja što omogućava da kosa ne bude dodatno oštećena. Hladan vazduh će samo pomoći prilikom stilizovanja kose, a moćni joni sprečiće da kosa upije kapljice vode.

image

Remigton neguje i olakšava oblikovanje kose tako da ćete sada moći lako da se isfenirate.

Maksimalan izbor Remington fenova po minimalnim cenama potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *