Sony po super cenama

sony

Kupite proizvode Sony u Tehnomedia prodavnicama po super cenama.

Ako želite najbolje za sebe, onda neka vaš izbor bude Sony. Pruža vam se jedinstvena prilika da uređaje ovog poznatog brenda kupite po neverovatno pristupačnim cenama. Iskoristite akciju povoljnih cena do 14. marta. Birajte: auto radio, dvd / blu-ray playeri, muzičke linije, soundbar zvucnici, televizori, zvučnici.

Ako želite idealan spoj između slike i zvuka izaberite Sony TV ili dvd / blu-ray player. Savršen zvuk pružiće vam auto radio, muzičke linije, soundbar zvucnici, zvučnici.

 x

Auto ne može da se zamisli bez radio aparata a najkvalitetniji su marke Sony. Prilagodite reprodukciju zvuka sopstvenom ukusu pomoću desetopojasnog ekvilajzera. Pomerajte klizače da biste napravili vlastitu jedinstvenu zvučnu sliku ili odaberite neko od 10 gotovih podešavanja. Novi karaoke režim snižava frekvencije vokala tako da možete da uživate pevajući uz muziku u automobilu. Extra bass je namenjen za dinamičko pojačavanje niskih tonova. Reprodukujte muziku iz bilo koje aplikacije na Android telefonu. Prednji USB priključak možete povezati sa muzičkom bibliotekom pametnog telefona ili MP3 plejera.Uz debljinu od samo 270 mm, ovaj plejer poseduje mnoštvo funkcija u kompaktnom i elegantnom kućištu.

Sony DVD plejer DVPSR760HB.EC1 će vam pružiti potpuno uživanje. Oduševiće vas jasna, oštra slika i zvuk DVD sadržaja. To izgleda i zvuči bolje uz HDMI® izlaz koji pruža kvalitet slike i zvuka približniji onom u HD rezoluciji. Možete da reprodukujete video zapise sa zvukom i slikom brzinom koja je približno 1,5 puta veća od normalne. Možete i usporiti reprodukciju kako biste pratili sportsku akciju, ili nastaviti sa gledanjem baš tamo gde ste stali. Ovaj plejer može da memoriše tačke za nastavak reprodukcije za najviše šest diskova. Gledaćete i slike u obliku prikaza slajdova sa pozadinskom muzikom po sopstvenom izboru. Reprodukovaćete ili podešavati postavke sistema pomoću daljinskog upravljača za televizor.

Sony mini linija CMT-SBT20.CEL je klasičnog dizajna sa tri komponente. Odlično izgleda u svakoj prostoriji. Možete odvojeno postaviti kako bi stereo razdvajanje bilo šire postavljeno. Bluetooth povezivanje je jednostavno uz NFC jednim dodirom. Uz Mega Bass dobijate dinamičan zvuk. Izlazna snaga je 12 W.

Soundbar zvucnici Sony su vrhunskog kvaliteta i kompaktnih dimenzija. Savršen zvuk osvojiće vas za tren. Dom ćete pretvoriti u bioskop i osetiti tu atmosferu uz jasan i bistar zvuk, bogatu sliku i neverovatnu dubinu. Sony napredna tehnologija za okružujući zvuk, omogućava vam da u jednoj tankoj jedinici uživate u najnovijim uzbudljivim bioskopskim audio formatima. Imaćete osećaj da zvuk dolazi svuda oko vas.

image

Savršen televizor zove se Sony. Idealnu sliku i besprekoran ton kao i sve ono što ste oduvek želeli da ima vaš TV uređaj dobićete sa ovim brendom. Bogatstvo tehnologija obrade signala kao i kontrole ekrana stvarajući sliku koja vas ostavlja bez daha krije se iza Sony televizora. Ovi moderni i elegantni televizori očaraće vas u svakom pogledu. Pružiće vam mnoge mogućnosti, a poseduju brojne funkcije.

Zvučnici Sony garantuju odličnu zabavu, jer je kvalitet izuzetan, a zvuk sjajan. Uz višesmerni zvuk za zabavu, koji stvaraju veoma efikasni visokotonci, veoma efikasni drajveri za srednji opseg i drajveri za srednji opseg pod uglom, muzika će doći do svake osobe na zabavi, bilo da stoji ili sedi, peva ili pleše. Bass ćete jasno čuti i fizički osećati bez obzira na to da li ste u gomili ili na velikim udaljenostima. Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu dajući muzici realistični zvuk muzičkog festivala i koncerta uživo. Tu su i svetla tako da je zabava zagarantovana. Mobilan je i lako ga možete preneti, a tu su i di-džej efekti. Upravljanje je lako. Bezbroj mogućnosti koje vam pruža otkrićete sami.

image

Sony je proveren brend izuzetnog kvaliteta i sjajnih mogućnosti. Ako ne znate ili ste u dilemi za kog proizvođača da se odlučite znajte Sony je odličan i pravi izbor. Period trajanja ove akcije je od 8. do 14. marta. Kupite nešto iz bogate Tehnomedia ponude i iskoristite ovu povoljnost.

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Kompanija Sony je osnovana pre više od 70 godina. Masaru Ibuka i Akia Morita su 1946 u Tokiju u Japanu napravili ovu multinacionalnu kompaniju. Danas se sastoji od 4 glavne poslovne jedinice koje se bave proizvodnjom video uređaja, muzičkih uređaja, elektronskih komponenti i pružanjem finansijskih usluga. Koriste najmoderniju digitalnu tehnologiju i najkvalitetnije elektronske uređaje. Poznati su po proizvodnji vrhunskih kamera za razne namene, televizorima, telefonima…

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *