Idealni dvotočkaš

bicikl

Prevoz budućnosti je električni bicikl. Predlažemo vam odličan model Allocacoc električni bicikl E-Bike 10790.

Konačno auto ne mora da bude vaše jedino prevozno sredstvo. Gužve u saobraćaju ćete vešto izbeći i na željeno odredište stići rasterećeni i mirni. Zagađenje vazduha je jedan od najvećih problema današnjice i zato je ovo prevoz budućnosti. Nema registarskih tablica, registracije, problema oko parkiranja i slično. Pouzdano, sigurno, zdravo i brzo vozi vas gde želite.

image

Za razliku od klasičnog bicikla sa ovim Allocacoc ekološkim sredstvom brzo ćete stići na lokaciju koju želite. Koristi punjive baterije tako da mogu da dostignu brzinu do 25 km/h. Ovo je najjeftinije prevozno sredstvo i svaki uloženi dinar brzo i višestruko će vam se vratiti. Nema štetnih gasova i tako ćete sačuvati zdravlje i bićete u formi. Kondiciju ćete održati okrećući pedale i vozeći bicikl na uobičajen način, a kada se umorite samo se prebacite na električni motor i nećete morati da uložite ni atom snage.

Okvir ovog prevoznog sredstva je napravljen od aluminijuma. Veličina točkova je 26″. Snaga motora 250 W. Tip motora je DC Brushless. Autonomija je 50 do 60 km – regular mode i 30 km – full powe mode. Može da ponese težinudo 100 kg. Baterije su punjive i njihov kapacitet je 36V, 8800mAh. Sa jednim punjenjem preći ćete na primer 120 km a vreme koje ćete utrošiti na punjenje baterije je 6 sati. Izaberite model u srebrnoj ili sivoj boji. Tižina bicikla s baterijom je 23 kg.

  x

E-bicikl ovog brenda rađen je po evropskim i svetskim standardima. Tokom vožnje nosite sve što vam je potrebno sa sobom i smestite na sigurnom u torbu koja je u sklopu ovog prevoznog sredstva. Na zadnjoj strani bicikla nalazi se bterija koja se puni. Može se na primer ukloniti i zameniti dodatnom dok se druga puni. Put kočenja je smanjen korišćenjem disk kočnica na prednjim točkovima. Možete birati i zmeđu 3 mogućnosti i prebaciti se u određenom momentu na onu koja vam najviše odgovara. Izaberite električnu energiju punu snage, pomoćnu pedalu ili nultu snagu.

Okretanje pedala je olakšano zahvaljujući mašini koja je integrisana unutar bicikla. Vožnja vam je tako manje stresna i nećete osećati napor prilikom vožnje u nogama. Možete ga voziti rekreativno ili otići s njim na posao. Zahvaljujući posebnim tehnologijama koje poseduje dobijate snagu i sa malo napara savladaćete sve prepreke kao i kilometre.

Ovaj električni bicikl ima elektromotor koji olakšava vožnju. Ako želite da steknete kondiciju možete ga voziti na klasičan način, boraviti na svežem vazduhu i sačuvati zdravlje. Boravak na svežem vazduhu će vašem telu doneti samo benefite i zato neka vaš izbor bude upravo ovaj bicikl.

  x

Vreme je da nabavite ekološko prevozno sredstvo Allocacoc e-bicikl i uživate u vožnji. Povoljnu cenu, ceni, najbolje uslove kupovine i načine plaćanja obezbedila vam je Tehnomedia. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *