Ikoristi svaki dan uz ASUS Vivobook 15!

blog x   T.


U današnjem sve zahtevnijem svetu tehnologije, Asus VivoBook 15 se ističe kao moćan i funkcionalan izbor.

Otkrijte kako svakodnevni zadaci postaju posebni uz Vivobook 15, vaš najbolji partner za jednostavno obavljanje poslovnih i drugih aktivnosti, bilo gde da se nalazite. Sa potpunim fokusom na korisnika, Vivobook 15 dolazi sa 180° šarkom za postavljanje na ravne površine i fizičkom zaštitom web kamere. ASUS Antimicrobial Guard Plus osigurava zaštitu površina uređaja koje se često dodiruju od štetnih bakterija, brinući se za vaše zdravlje.

  • Lična karta Asus VivoBook 15

Asus je demonstrirao svoju sposobnost da iskoristi najnoviju tehnologiju na najefikasniji način, predstavljajući impresivne laptopove kroz svoje Zenbook modele. Asus Zenbook pokazuje da kvalitet ne mora nužno biti sinonim za visoku cenu. Sa modelom VivoBook 15, Asus nas uverava da inovacije nisu rezervisane samo za premijum segment laptopova. Inspirisan skupljim ZenBook S modelom, dizajn VivoBook 15 elegantno se izdvaja među konkurentima zahvaljujući suptilnim dizajnerskim detaljima.

Asus VivoBook 15 ne samo da izgleda luksuzno, već i odiše visokim kvalitetom izrade u poređenju sa sličnim modelima konkurencije. Ključna karakteristika displeja je njegov nanoEdge dizajn – ekran sa ivicama debljine svega 5,7 mm, omogućavajući impresivan odnos ekrana i tela od 88%. Ovaj dizajn donosi notu elegancije koja je retka u ovom cenovnom rangu.

Asus VivoBook 15 poseduje 15,6-inčni displej koji zauzima manje prostora nego što bi se očekivalo, pružajući povećanu pokretljivost. Uprkos svojoj tankoj silueti, VivoBook 15 nudi raznovrsne portove, uključujući USB 2.0, USB 3.1, HDMI i USB Type-C, pružajući sve što je potrebno za svakodnevni rad.

image

Tastatura VivoBook 15 je dizajnirana za udobnost i produktivnost, sa dubljim hodom tastera i ergonomskim rasporedom. ErgoLift šarke podižu zadnji deo laptopa prilikom otvaranja ekrana, poboljšavajući udobnost kucanja i omogućavajući bolje hlađenje. Numerička tastatura dodatno obogaćuje funkcionalnost ovog modela, čineći ga idealnim izborom za poslovne korisnike.

U srcu VivoBook 15 nalaze se Intel Core i3-7020U CPU, 8GB RAM-a i NVIDIA MX110 grafika, pružajući dovoljno snage za svakodnevne zadatke i srednje zahtevne igre.

SSD drajv u kombinaciji sa tvrdim diskom obezbeđuje brzinu i kapacitet skladištenja koji su retki u ovoj cenovnoj kategoriji. VivoBook 15 se ističe kao svestran laptop koji je prikladan kako za poslovne zadatke tako i za multimediju, a pruža i mogućnost za povremeno igranje igara.

Baterija može izdržati oko 8 sati pod srednjim opterećenjem, pružajući dovoljno autonomije za radni dan ili putovanje. Optimizacija hlađenja osigurava da laptop ostane hladan i efikasan čak i pod opterećenjem.

Asus VivoBook 15 X1504VA-BQ721 ili Asus VivoBook 15 X1504VA-BQ312? Uporedni prikaz dva moćna laptopa

Na tržištu preplavljenom raznovrsnim laptopima, Asus VivoBook 15 X1504VA-BQ721 i Asus VivoBook 15 X1504VA-BQ312 izdvajaju se kao dva impresivna izbora koji kombinuju performanse, dizajn i praktičnost. Ovaj uporedni pregled pomaže vam da bolje razumete karakteristike ovih modela i odaberete onaj koji najviše odgovara vašim potrebama.

image
  • Performanse i procesor: Asus VivoBook 15 X1504VA-BQ721 dolazi sa snažnim Intel Core i7 10-Core 1355U procesorom, koji nudi izuzetne performanse za zahtevne zadatke i multitasking. Sa brzinama od 1,7 do 5,0 GHz, ovaj procesor može efikasno obraditi velike količine podataka i pružiti brz odziv.

Asus VivoBook 15 X1504VA-BQ312 opremljen je Intel Core i3 Hexa Core 1315U procesorom koji, iako nešto manje moćan od i7 procesora, nudi solidne performanse za svakodnevne aktivnosti. Sa brzinama od 1,2 do 4,5 GHz, i3 procesor omogućava glatko izvršavanje osnovnih zadataka poput surfanja internetom, rada u kancelariji i gledanja videa.

  • Memorija i skladištenje: X1504VA-BQ721 dolazi sa 16GB DDR4 RAM-a i 512GB SSD-a, dok X1504VA-BQ312 ima 8GB DDR4 RAM-a i 256GB SSD-a. Oba modela pružaju dovoljno memorije i skladišnog prostora za vaše potrebe, omogućavajući brzo pokretanje sistema i efikasno upravljanje podacima.
  • Ekran i kvalitet slike: Oba modela dolaze sa 15,6-inčnim Full HD ekranima, ali X1504VA-BQ721 se ističe sa IPS panelom i High-brightness 250-nit osvetljenjem, pružajući živopisnu sliku sa širokim uglovima gledanja i preciznim bojama.
  • Povezanost i ostale funkcije: Oba laptopa nude HDMI 1.4 priključak, dok X1504VA-BQ312 dodatno dolazi sa USB 3.2 i USB 2.0 portovima za dodatnu funkcionalnost. Oba modela takođe dolaze sa integrisanim zvučnicima, kamerama visoke rezolucije i Bluetooth povezivošću.
  • Težina i dimenzije: Sa dimenzijama 359,7 x 232,5 x 17,9 mm i težinom od 1,7 kg, oba modela su izuzetno prenosiva i idealna za rad na putu ili putovanja.
  • Zaključak: Asus VivoBook 15 X1504VA-BQ721 i Asus VivoBook 15 X1504VA-BQ312 nude različite konfiguracije i performanse, ali oba modela pružaju visok nivo kvaliteta, pouzdanost i funkcionalnost. Vaš izbor će zavisiti od vaših specifičnih potreba, budžeta i očekivanja od laptopa. Bez obzira na izbor, Asus VivoBook 15 pruža kombinaciju performansi, stila i praktičnosti.
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *