Indesit ugradna tehnika

x Indesit Blog

Samo u Tehnomedia prodavnicama Indesit ugradna tehnika. Izaberite aspiratore ili ugradne ploče i rerene. Cene su povoljne, modeli ekskluzivni, a garancija na kupljen proizvod 5 godina.

Za pripremu ukusnog jela potrebna vam je kvalitetna i dobra ugradna ploča. U Tehnomedia maloprodajnim objektima imate odličan izbor. Predlažemo vam staklokeramičke Indesit ploče koje su namenjene svestranim korisnicima.

image

Karakteriše ih crveni sjaj koji dolazi od keramičkih elemenata. Oni su smešteni ispod staklene površine. Toplinu do posude za kuvanje provodi staklena površina koja propušta infracrveno zračenje. Gorionici zadržavaju toplotu određeno vreme i posle gašenja. Zagrevanje šerpi, lonaca, tiganja i slično je ravnomerno. Dobro je što vam za ovakve ploče ne treba posebno suđe. Ove ploče su brze i efikasne. Odmah nakon uključivanja počinju da greju. Posuda u kojoj se priprema hrana brzo će se zagrejati. Ako je ne koristite, ploča će se sama automatski isključiti. Predlažemo vam Indesit staklokeramičku ugradnu ploču RI260C jer ima odlične karakteristike, funkcije i mogućnosti. Nezavisna je, ima indikator preostale toplote sa jednom dvostukom zonom za kuvanje. Crne je boje sa inox okvirom. Upravljanje je senzorsko na dodir. Ima 4 električnih panela, a pozicija kontrolnog panela je napred desno. Normalno, poseduje timer, indikator preostale toplote, sigurnosni mehanizam. Snaga je 6200 W. Visine 4,6, širine 58 i dužine 51 cm, dok je težina ove ploče 8 kg.

Indesit staklokeramičke ploče se lako održavaju. Suvom krpom pre kuvanja samo obrišite dno šerpe ili posude u kojoj kuvate i ploču. Na ovaj način odstranili ste prljavštinu između posude. Ako to ne uradite, a kojim slučajem posuda je prljava, pa je povlačite po ugradnoj ploči može doći do oštećenja.

image


Indesit aspirator model koji nosi oznaku H 461 IX.1/1 je izuzetnog kvaliteta. Kako bi vaša kuhinja bila kompletna potreban vam je aspirator. Ovaj model je elegantan, a diskretan i sigurni smo da će vam se dopasti. Lako se instalira održava i koristi. Indesit aspirator je veoma funkcionalan i zahvaljujući njemu u vašem domu neće biti raznih mirisa tokom pripremanja hrane. Prostor za kuvanje uvek će biti dobro provetren i neće biti pare, a vi ćete moći da slobodno uživate u pripremanju obroka. Zahvaljujući ovom uređaju komšiluk neće znati šta ste danas imali za ručak. Ovaj ugradni teleskopski aspirator je boje inoxa sa 3 brzine. Protok vazduha je 125 – 304 m3/h. Nije bučan, nivo je od 46 do 62 dB. Prečnik odvoda je 120 mm. Njegova dva aluminijumska filtera za masnoću su periva. Lepog je dizajna, a osvetljavaju ga 2 led sijalice. Širok je 60 cm, a težak 7, 7 kg.

image

Za najukusniji obrok potrebna je i dobra rerna. Indesit ugradne rerne su besprekorne. Osim što daju elegantnu notu vašoj kuhinji pomoću nje ćete lako pripremati hranu. Zahvaljujući tehnologijama i funkcijama koje ima sve što poželite spremiće brzo i jednostavno. Indesit ugradna rerna IFW 6841 JH IX je multifunkcionalna u lepoj inox boji. To znači da ima ventilator koji omogućava kružno grejanje. Rezultat je efikasno pečenje na više nivoa i ravnomernija toplota. Zapremina ove rerne je 71 l. Štedljiva je i nosi oznaku energetskog razreda A+. Poseduje razne funkcije kao i onu namenjenu roštilju Grill 1800 W, kao i određenim tipovima hrane. Ima mehaničke komande, display, 9 funkcija pečenja. Jačina grejača je 2900 W. Rerna je osvetljena i obezbeđena, jer poseduje 3 stakla na pećnici. Širina i visina rerne su 59,5 cm, a dužina 55 cm.

Za koji god Indesit model da se odlučite na dobitku ste. Izbor, cene i uslovi plaćanja u Tehnomedia prodavnicama su odlični. Na ove uređaje do kraja godine dobijate i garanciju u trajanju od 5 godina. Rok za registraciju 30 dana od dana kupovine. Obavezna je registracija proizvoda na sajtu www.produzenagarancija.rs

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *