iPad 9. generacije: Snaga, jednostavnost i svestranost

blog x

Predstavljamo vam novi iPad 9. generacije – uređaj koji kombinuje izuzetnu snagu, jednostavnost korišćenja i neverovatnu prilagodljivost. Nudi vrhunske performanse za različite aktivnosti.

iPad 9. generacije sa 64 GB prostora za skladištenje je napravljen za sve vaše omiljene aktivnosti. Poboljšajte svaki zadatak uz neverovatan A13 Bionic čip, koji ubrzava sve, od slanja poruka i surfovanja vebom do korišćenja više aplikacija u isto vreme.

image
  • A13 Bionic čip

Pruža besprekoran odziv, bilo da šaljete poruke, surfujete vebom ili koristite više aplikacija u isto vreme. Brzi grafički procesor pruža performanse koje prevazilaze sva očekivanja, što ga čini idealnim za igranje vrhunskih igara i mnogih drugih zadataka. Moćniji Neural Engine pokreće napredne funkcije zasnovane na mašinskom učenju, uključujući impresivnu funkciju Live Tekt u iPadOS-u. A13 Bionic čip takođe lako rukuje zahtevnim aplikacijama kao što su Adobe Fresco i Procreate. Sa celodnevnim trajanjem baterije, iPad je uvek spreman za rad ili igru, bez obzira koliko je potrebno.

Sa GPU-om koji je do 20% brži, doživite superiorne grafičke performanse, idealne za igre i više. Napredni Neural Engine pokreće funkcije zasnovane na mašinskom učenju, uključujući revolucionarni Live Tekt u iPadOS-u 15. Sa izdržljivom baterijom koja traje ceo dan, iPad je spreman za rad ili igranje koliko god želite.

  • Ekran i kamere

Zahvaljujući neverovatnim detaljima i živim bojama, Retina ekran od 10,2 inča idealan je za gledanje filmova, rad na projektima ili stvaranje umetničkih dela. Tehnologija True Tone automatski prilagođava temperaturu boje ekrana okruženju, obezbeđujući udobno gledanje bez obzira na osvetljenje. Funkcija Inside Frame čini video pozive prirodnijim, automatski prilagođavajući sliku kako biste bili u fokusu. Takođe vam omogućava da snimate zabavne video zapise koje možete da delite na popularnim društvenim mrežama.

Ultra široka prednja kamera od 12 MP pruža vrhunski kvalitet za selfije i grupne fotografije. Zadnja kamera od 8MP pravi oštre slike i video zapise, a takođe vam omogućava skeniranje dokumenata i istraživanje fascinantnih AR aplikacija. Wi-Fi velike brzine vam omogućava da ostanete povezani kod kuće, na poslu, u školi ili gde god da idete sa svojim iPad-om. iPad dolazi sa nizom aplikacija koje je razvio Apple, uključujući fotografije, mape, poruke, Apple vesti, poštu i Safari. Sa više od milion dostupnih aplikacija u App Store-u prilagođenih posebno za iPad, naći ćete savršeno rešenje za sve vaše potrebe. Kao i svaki Apple proizvod, iPad je dizajniran imajući na umu vašu privatnost i bezbednost.

image

iPad dolazi sa nizom Apple aplikacija, uključujući fotografije, mape, poruke, poštu i Safari i više od milion aplikacija u App Store-u prilagođenih posebno za iPad. Bez obzira na vašu strast ili potrebu, naći ćete pravu aplikaciju.

  • Apple olovka

Omogućava da kreirate i pravite beleške na prirodan način, a pruža i mnoge druge mogućnosti. Možete pisati beleške koje nećete zaboraviti, stvarati remek-dela, označavati sadržaj na ekranu ili šta god vam padne na pamet. Uz pametnu tastaturu, udobno kucanje postaje moguće, bilo da pišete roman ili radite na poslovnom planu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *