Šoping dani u Zemunu, Nišu i Kragujevcu

shopping dani blog

TRI fantastična dana niskih cena u Tehnomedia prodavnicama i prilika za istraživanje izvanredne ponude i uživanje u fantastičnim jesenjim danima kupovine!

Pripremite se za unapređeni shopping doživljaj jer 6. oktobra stižu TRI fantastična dana popusta u Tehnomedia prodavnicama u Kragujevcu, Nišu i Zemunu.

  • U Kragujevcu, imate priliku da iskoristite ovu izvanrednu ponudu niskih cena i popusta u našoj prodavnici koja se nalazi u popularnom šoping centru BIG FASHION, u Bulevar kraljice Marije 56.
  • Iskoristite posebnu ponudu popusta i zaputite se u šoping avanturu u samom centru Niša, tačnije u FORUM šoping centru na adresi Obrenovićeva br. 42, II sprat, gde se nalazi naša Tehnomedia radnja.
  • Spremite se za sjajne popuste povodom šoping dana u Zemunu, u Tržnom centru “Zemun Park”. Dolazak do nas je veoma jednostavan i praktičan. Tržni centar se nalazi na samom ulazu u grad iz pravca Novog Sada, između auto-puta Beograd-Novi Sad i starog Batajničkog druma.
  • Radno vreme smo prilagodili vašem ritmu radnim danima i vikendom od 10 do 22 sata.

Iskoristite priliku da istražite našu izvanrednu ponudu i uhvatite fantastične popuste tokom jesenjih šoping dana! Očekujte neodoljive popuste na proizvodima tokom ovih posebnih dana. Ovo je savršena prilika da kupite ono što ste priželjkivali od bele tehnike, kućnih i kuhinjskih aparata, IT opreme, televizora, telefona, grejnih tela i svih potrepština za dom i poslovni prostor.

Jesenji šoping dani počinju 6. a završavaju se 8. oktobra.

  • Uživajte u 20% popusta na male kućne aparate i periferije.
  • Ako razmišljate o kupovini bele tehnike, televizora, audio i video uređaja, IT opreme ili telefona, obradovaćete se saznajući da svi ovi proizvodi dolaze sa popustom od 15%.

Tokom ovog trodnevnog događaja, uređaji i aparati će biti dostupni po posebnim nižim cenama. Ovo je idealna prilika da uštedite novac i investirate u kvalitetne aparate. Naši prodavci su visoko obučeni i spremni da vam pomognu pri izboru pravog uređaja za vaše potrebe. Ako imate pitanja ili nedoumice, možete se osloniti na njihovo stručno mišljenje. Svi proizvodi koje prodajemo prolaze kroz rigorozne kontrole kvaliteta. Vaša kupovina će biti podržana garancijom, što vam pruža dodatnu sigurnost. Želimo da vas nagradimo za vašu vernost i poverenje.Ne gubite vreme i iskoristite fantastične popuste povodom šoping dana!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *