Iskoristi šansu

Kupite Samsung frižider po super ceni i budite mirni i bezbrižni sa petogodišnjom garancijom.

KUĆNI APARATI

Iskoristite pogodnosti promo perioda i kupite savršen Samsung frižider po neverovatno povoljnoj ceni. Izaberite RS68A8840B1/EZ SBS Frižider sa SpaceMax™ tehnologijom, 609L ili Side by Side frižider RS68A8840S9/EZ. Ako kupovinu obavite do 4. aprila dobijate 20 % popusta i 5 godina garancije.

Pravo na 5 godina sigurnosti i bezbrižnosti ostavrićete ako ostavite recenziju za kupljeni uređaj i registrujete ga na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

Kombinovani side by side frižider je kapaciteta 609 l, sa No Frost tehnologijom hlađenja, unutrašnjim LED displejem. Poseduje integrisani dispanzer za vodu i led, a kapacitet zamrzavanja od 12 kg na 24 h.

Samsung frižideri sa mnoštvo inovacija su stvoreni da svima olakšaju život. Zahvaljujući No Frost tehnologiji i revolucionarnom Triple Cooling sistemu hlađenja omogućen je višestruki protok vazduha i neće doći do mešanja mirisa različite hrane.

Namirnice će dugo zadržati svoju svežinu kao i hranljive materije, minerale i vitamine i neće doći do stvaranja i gomilanja leda u frižideru. Pomoću No Frost tehnologije omogućen je višestruki protok vazduha i istovremeno hlađenje svakog odeljka u svakoj pregradi. Prelepog su dizajna, elegantni i jednostavni.

Samsung frižideri su prostrani sa standardnim dubinama i idealnim rasporedom unutra, tako da ćete imati više prostora za skladištenje svežih namirnica unutra. Unutrašnjost frižidera ravnomerno hladi od ivice do ivice.

Visokoefikasna izolacija tehnologije SpaceMax omogućava da zidovi frižidera budu znatno tanji. Zbog toga može da ima više skladišnog prostora, a da ne štrči izvan postojeće radne površine.

Samsung frižideri čuvaju svežinu namirnica 2 puta duže. Kutija Optimal Fresh+ može da se koristi kao jedna fioka ili da se podeli na 2 zone sa različitim temperaturama. leva strana je hladnija pa u njoj mogu da se čuvaju meso i riba na primer i ostaće sveže 2 puta duže. Desna je idalna za čuvanje svežine voća i povrća.

Period trajanja promocije je od 29. marta do 4. aprila. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *