Iskoristi šansu

samsung

Kupite Samsung frižider po super ceni i budite mirni i bezbrižni sa petogodišnjom garancijom.

KUĆNI APARATI

Iskoristite pogodnosti promo perioda i kupite savršen Samsung frižider po neverovatno povoljnoj ceni. Izaberite RS68A8840B1/EZ SBS Frižider sa SpaceMax™ tehnologijom, 609L ili Side by Side frižider RS68A8840S9/EZ. Ako kupovinu obavite do 4. aprila dobijate 20 % popusta i 5 godina garancije.

Pravo na 5 godina sigurnosti i bezbrižnosti ostavrićete ako ostavite recenziju za kupljeni uređaj i registrujete ga na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 30 dana od datuma kupovine.

bbdace afd  c cedbba fr rsnc  rsab ef

Kombinovani side by side frižider je kapaciteta 609 l, sa No Frost tehnologijom hlađenja, unutrašnjim LED displejem. Poseduje integrisani dispanzer za vodu i led, a kapacitet zamrzavanja od 12 kg na 24 h.

Samsung frižideri sa mnoštvo inovacija su stvoreni da svima olakšaju život. Zahvaljujući No Frost tehnologiji i revolucionarnom Triple Cooling sistemu hlađenja omogućen je višestruki protok vazduha i neće doći do mešanja mirisa različite hrane.

ed bd d bf fbdcc fr rsnc  rsab ef

Namirnice će dugo zadržati svoju svežinu kao i hranljive materije, minerale i vitamine i neće doći do stvaranja i gomilanja leda u frižideru. Pomoću No Frost tehnologije omogućen je višestruki protok vazduha i istovremeno hlađenje svakog odeljka u svakoj pregradi. Prelepog su dizajna, elegantni i jednostavni.

Samsung frižideri su prostrani sa standardnim dubinama i idealnim rasporedom unutra, tako da ćete imati više prostora za skladištenje svežih namirnica unutra. Unutrašnjost frižidera ravnomerno hladi od ivice do ivice.

a db  bd efe fr rsnc  rsab ef

Visokoefikasna izolacija tehnologije SpaceMax omogućava da zidovi frižidera budu znatno tanji. Zbog toga može da ima više skladišnog prostora, a da ne štrči izvan postojeće radne površine.

Samsung frižideri čuvaju svežinu namirnica 2 puta duže. Kutija Optimal Fresh+ može da se koristi kao jedna fioka ili da se podeli na 2 zone sa različitim temperaturama. leva strana je hladnija pa u njoj mogu da se čuvaju meso i riba na primer i ostaće sveže 2 puta duže. Desna je idalna za čuvanje svežine voća i povrća.

Period trajanja promocije je od 29. marta do 4. aprila. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *