Pratite svoj ritam!

naslov

Kupite telefon i na poklon dobijate Galaxy Watch

Kupite u Tehnomedia prodavnicama Samsung telefon iz Galaxy S21 5G serije,  Z Flip ili  Z Fold2 5G do 5. aprila i na poklon dobijate Galaxy Watch Active2 44mm u crnoj boji i treću godinu proizvođačke garancije. Detalje o ovoj promociji može saznati u  pravilima.

foto

Kako biste dobili poklon potrebno je da nakon preuzimanja kupljenog Galaxy modela obavite registraciju putem Samsung Members aplikacije do 30. aprila. Više o tome na www.samsung.rs. Isporuka Galaxy Watch 44mm krajnjim korisnicima koji su uspešno izvršili registraciju u skladu sa Pravilima ove promocije izvršiće se u periodu od 25. marta do najkasnije 30. maja na adresu koju je korisnik naveo prilikom registracije kroz Samsung Members aplikaciju. Ili do isteka zaliha.

Pravila registracije su jednostavna: Ulogujte se u svoj postojeći Samsung Members nalog ili kreirajte novi i u mobilni telefon ubacite SIM karticu. Pokrenite Samsung Members aplikaciju i kliknite odgovarajući banner na dnu ekrana ili na Pogodnosti/Benefits. Klikom na banner ulazite u promociju, gde se na dnu ekrana nalazi dugme Registrujte se. Kliknite na njega. Otvoriće se obrazac sa 4 koraka. Pratite ih i popunite sve informacije koje su potrebne. Kada popunite obrazac, prikazaće se poruka da je Vaša registracija uspešna.

foto

Galaxy S21 Ultra 5G je fantastičan u svakom smislu.

Konstrukcija sa jedinstvenom konturisanom kamerom predstavlja pravu revoluciju u fotografiji, omogućavajući istovremeno snimanje 8K videa i fantastičnih fotografija. U kombinaciji sa najbržim Galaxy čipsetom, najčvršćim staklom, 5G vezom i celodnevnom baterijom, model Ultra je zaista dostojan svog imena. Svaki dan će učiniti nazeboravnim. Nikad više ne propusti savršen snimak. Upoznaj Galaxy S21 5G i S21+ 5G. Konstrukcija koja donosi revoluciju u svet videa i fotografije, sa 8K rezolucijom koja prevazilazi bioskopski kvalitet i omogućava vam da izvučete veličanstvene fotografije direktno iz video-snimka. Ima. 64 MP, najbrži čipset i veliku celodnevnu bateriju.

image

Galaxy Watch Active2 44 mm koji dobijate na poklon je ono što vam je nedostajalo. Neverovatno je udoban i prilagodljiv na ruci. Postaće vaš verni pratilac i s njim ćete se družiti 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. U startu Galaxy Watch Active2 možete da prilagodite svojim potrebama, počevši od izbora između modela sa Bluetooth ili LTE povezivanjem, veličine 44 mm ili 40 mm, nerđajućeg čelika ili lagane aluminijumske konstrukcije kao i velikog izbora različitih kaiševa.

Promocija traje u periodu od 8. marta do 5. aprila.

Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Podsećamo da besplatna isporuka za ONLINE porudžbine važi za kupovine veće od 2 500 dinara.

Tehnomedia je mesto odlične, sigurne i dobre kupovine. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *