Istraži više

x   T.

Iskoristite super akciju i po fenomenalnoj ceni kupite pametni vodootporni sat Honor GS Pro i uštedite 16 341 dinar.

Snažan, moćan, otporan i izdržljiv Honor GS Pro sa brojnim pametnim funkcijama biće vaš po neverovatno povoljnoj ceni ako ga poručite i kupite u periodu od 3. i 4. aprila. Umesto 43 340 dinara platićete ga samo 26 999 dinara i uštedeti 16 341 dinar. Ovo može samo vaša Tehnomedia. Zato iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i akciju.

Ovaj vodootporni sat poseduje ekran osetljiv na dodir i mnogo zdravstvenih, komunikacijskih i sportskih funkcija i performansi koje vas prate u stopu i prilagođavaju se vama i vašim potrebama.

Sa samo 45 grama je veoma prijatan je za nošenje i veoma udoban. Ima izuzetno izdržljivo kućište i bateriju koja nakon jednog punjenja može da traje i do 25 dana, dok se prazni do 48 sati pri stalnoj upotrebi navigacije. Veoma je lep sa okruglim ekranom od 1.39″. Ekran je odlično zaštićen debelim slojem polimera. Krasi ga amoled display sa rezolucijom 454 x 454 sa ramom izrađenimod nerđajućeg čelika. Veoma je moćan i snažan i ništa mu ne mogu ni sunce, kiša, prljavština, udarci… Dokazao je otpornost na najmanje 14 ekstremnih uslova korišćenja. Na 50 metara dubine je vodootporan tako da u tim uslovima može da koristi nekoliko programa. Obavestiće vas o svim važnim sportskim aktivnostima koje ste obavili i upozoriti šta je potrebno da uradite. On je vaš najbolji lični trener i u stopu vas prati prilikom plivanja, skijanja, trčanja, snoubordinga i u svim drugim sportskim aktivnostima. zabeležiće sve vaše zdravstvene funkcije i parametre. Broj koraka, otkucaje srca, nivo stresa, brojač kalorija, bnavike tokom spavanja….

Zahvaljujući opciji Route Back jednostavno ćete se vratiti istim putem odakle ste i krenuli bez mape i bez obzira što vam je teren nepoznat. Više od 100 vežbi moći će da prati ovaj sat u bilo kom prostoru. Na jednom mestu na Huawei Health aplikaciji naći će se svi prikupljeni podaci.

On je i vaš savršen mobilni telefon pa jednostavno možete razgovarati i pozivati koga i kada poželite, jer je idealan sa ugrađenim zvučnicima i mikrofonom. Njegova memorija je 4 GB, a za muziku 2 GB je za oko 400 pesama.

Vreme je za kupovinu pametnog i moćnog sata. Kupite i uštedite znatnu sumu novca samo 3. i 4. aprila u Tehnomedia prodavnicama.

Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Besplatna isporuka za ONLINE porudžbine važi za kupovine veće od 2.500 dinara.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *