Kada će biti Crni petak 2023?

crni petak x

Petak koji sledi nakon Dana zahvalnosti u Sjedinjenim Američkim Državama ili poslednji petak u novembru poznat je kao Crni petak.

Ostani informisan o najboljim promocijama!

Tehnomedia će za Crni petak 2023. godine ponuditi impresivan izbor sniženja na razne tehničke i elektronske uređaje, kao i kućne aparate. Očekuj neodoljivu ponudu i popuste koji će te oduševiti.

Dok iščekuješ Crni petak 2023, ne propusti priliku da iskoristiš sjajnu ponudu tokom cele godine. Ne prepusti ništa slučaju i osiguraj sebi i svojoj porodici odlične uređaje po fenomenalnim cenama.

Šta te očekuje tokom Crnog petka?

Ovo je taj poseban dan u godini kada će svi zaljubljenici u tehničke uređaje, elektroniku i razne druge proizvode moći da obraduju sebe mnogim inovacijama po veoma primamljivim cenama.

Crni petak 2023. godine pruža izvanrednu priliku da unaprediš svoj dom uz kvalitetne uređaje koji čine svakodnevne obaveze lakšim, ali i pružaju nezaboravne trenutke opuštanja. Naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući televizore, telefone, laptopove, kućne aparate, usisivače i još mnogo toga.

I to nije sve! Black Friday je takođe savršen trenutak da započneš kupovinu poklona za Novu godinu, Božić ili slave, rođendane i značajne datume tebi dragih ljudi. Razmišljaj unapred i ostvari značajne uštede.

Kakvi su popusti uoči Crnog petka?

Tehnomedia priprema neodoljive ponude za Black Friday. Crni petak kod nas svake godine donosi pravi šoping spektakl, s obzirom da su u prošlim godinama specijalni popusti trajali i više dana.

Što se tiče Crnog petka 2023, držimo vas još malo u neizvesnosti. Tehnomedia Crni petak ove godine traje duže i počinje ranije. I zato, organizuj svoju Crni petak kupovinu unapred! Ne propustiti priliku za sjajnu kupovinu po posebnim cenama.

Napravi listu svih proizvoda koje planiraš da nabaviš za Black Friday, kako ne bi slučajno nešto zaboravio ili zaboravila. I još nešto. Pametno je razmisliti o bar jednoj alternativi za svaki od favorita koje imaš, s obzirom da se tokom Crnog petka zalihe brzo istroše.

Dodatni savet

Ako se odlučiš za online kupovinu, to ćeš obaviti brzo i lako tako što jednostavno “klikneš” na proizvod koji želiš ili jednostavno pozovi naš Call centar na 011 44 44 999.

Ne propusti priliku za Crni petak 2023

Iako je ovaj globalni “šoping praznik” prisutan u svetu već duže vreme, popularnost Crnog petka u Srbiji raste tek poslednjih nekoliko godina. Popusti, atraktivne cene i rasprodaje postaju sveprisutni u gotovo svim prodavnicama, tržnim centrima i poznatim maloprodajnim lancima.

Tehnomedia priprema mnoge povlastice za Black Friday 2023, bez obzira na to da li ćeš nas posetiti u nekoj od 69 prodavnica u 40 gradova ili planiraš online kupovinu.

Tehnomedia i tačka.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *