Kadetska ekipa Tehnomedie najbolja na košarkaškom turniru

x   T.

Tehnomedia najbolja kadetska ekipa u košarci na turniru “Avoj 2022” u Zaječaru.

Ekipa Tehnomedie proglašena je za najbolju kadetsku ekipu na tradicionalnom turniru koji se održava već 20 godina u Zaječaru.

Pobeda!!!

   n x

Naši momci su utakmice igrali prilično sigurno. Dobra organizacija i sinhronizacija kao i dobri odnosi u timu dali su rezultate. Veoma vešto uspevali su da se izvuku i iz naizgled bezizlaznih situacija i bili sjajni na terenu. Košarka im je velika ljubav i treniraju je godinama. Sve čestitke našim šampionima, hvala na prikazanim igrama, utakmicama i sjajnoj atmosferi.

Drugo mesto pripalo je ekipi “Vila Konj”, a treće “A. Škola Lena”.

   n x

Šesnaestogodišnji Dušan Petković iz Tehnomedia tima je osvojio prvo mesto u šutiranju trojki.

   n  x
Dušan Petković

Košarku trenira od sedme godine za KK “Mladost”. Ogromna ljubav prema košarkaškoj lopti i ovom sportu, ali i talenat koji ima, uz rad, disciplinu i istrajnost su ga doveli do tutule najboljeg.

O turniru

Turnir u košarci se organizuje po sistemu 5 na 5. Videli smo pionire i kadete na delu, a ovih dana snage će odmeriti seniori. Takmičenje u malom fudbalu igraće se po sistemu 4 na 4, u četiri kategorije: mlađi pioniri, pioniri, kadeti i seniori. Turnir u košarci i mini fudbalu „AVNOJ 2022” se završava 5. avgusta.

Prema najavama organizatora najbolji na ovoj 20. jubilarnoj sportskoj manifestaciji biće nagrađeni robnim i novčanim nagradama, a pripremljena su i iznenađenja za publiku.

Organizatori turnira su Sportski savez grada Zaječara i omladina naselja „Kraljevica“, uz pokroviteljstvo grada Zaječaraza.

   n x
   n x
   n
   n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *