Kako da običan televizor učinimo pametnim? Magični štapič za TV

blog x

U svetu televizijske zabave, gde se potreba za pametnim televizorima neprestano širi, Xiaomi TV Stick 4K zauzima posebno mesto. S razvojem tehnologije, ovaj uređaj nudi izvanredne mogućnosti za unapređenjem vašeg televizijskog iskustva.

Sve više ljudi se danas suočava s potrebom za pametnim televizorom. Oni koji su svoje televizore nabavili pre 5-6 godina takođe shvataju da njihov “pametni” deo više ne radi kao nekada. Kupovina potpuno novog televizora često nije ekonomska opcija. Zato su Android TV Box-ovi i TV Stickovi postali popularna rešenja za ovaj problem.

Xiaomi TV Stick 4K je magični štapić za vaš TV

image

Da biste transformisali svoj običan televizor s USB ulazom u pametni uređaj bez napora, jednostavno vam treba TV Stick dodatak. TV Stick je inovativni uređaj koji omogućava svakom televizoru da postane pametan, pružajući pristup omiljenim aplikacijama s vašeg telefona ili računara sa samo nekoliko klikova.

Xiaomi TV Stick 4K vam omogućava da uživate u 4K sadržaju bilo gde, uz podršku za Dolby Atmos i Dolby Vision. Ovaj uređaj pruža raznovrsne mogućnosti za gledanje filmova i serija, surfanje internetom ili igranje igara, a sve što trebate učiniti je povezati uređaj s televizorom i Wi-Fi mrežom.

Pruža izvanrednu 4K rezoluciju od 3.840 x 2.160 piksela na vašem ekranu i unapređuje doživljaj gledanja filmova i igranja igara putem Dolby Vision tehnologije. Za performanse ne morate brinuti o hardveru vašeg televizora, jer TV Stick dolazi s Quad-core Cortex-A35+ procesorom, Mali-G31 MP2 grafičkom karticom, 2 GB RAM-a i 8 GB prostora za aplikacije, HDMI i Micro USB priključcima, Dual band Wi-Fi i Bluetooth verzijom 5.0. Ovaj kompaktni uređaj lako možete poneti sa sobom bilo gde.

Xiaomi TV Stick 4K radi na Android TV 11 sistemu i već ima unapred instalirane aplikacije poput Netflix-a, Amazon Prime Video-a i YouTube-a. Takođe, putem Google Play prodavnice možete preuzeti i instalirati sve potrebne aplikacije koje koristite na svom telefonu ili tabletu uz svoj Google nalog. S integrisanim Google Assistant-om, imate pristup raznovrsnom zabavnom sadržaju i mogućnost kontrole pametnih uređaja u svom domu, kao i pretragu informacija. Za televizore koji nemaju ovu opciju, tu je i funkcija prepoznavanja glasa.

Uz ugrađeni Chromecast, možete lako strimovati sadržaje s vašeg telefona ili laptopa na veliki ekran televizora.

mom spending time front tv x

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *