Nikad više kompromisa: 60-dnevna garancija za besprekornu čistoću sa Philips usisivačem

blog x

Za one koji su zainteresovani da iskuse prednosti bežičnog štapnog usisivača iz Philips AquaPlus 8000 serije, model XC8349/01 koji kombinuje usisavanje i brisanje u jednom potezu, imamo odličnu vest. Sada možete eksperimentisati s ovom tehnologijom bez ikakvih briga, jer nudimo 60-dnevnu garanciju za povraćaj novca.

Napredak tehnologije kućnih aparata nikada ne prestaje da nas iznenađuje, a najnoviji primer inovacije dolazi iz renomirane kompanije Philips. Predstavljamo vam Philips AquaPlus 8000 seriju, model XC8349/01, revolucionarni uređaj koji kombinuje usisavanje i brisanje podova u jednom potezu.

Život je postao brži i dinamičniji, a sa sobom je doneo i potrebu za efikasnijim i praktičnijim rešenjima za održavanje doma. Philips je tu potrebu prepoznao i kreirao ovu izvanrednu seriju koja će vas osloboditi dosadnog usisavanja i brisanja podova kao dva odvojena koraka.

image
  • Kako funkcioniše Philips AquaPlus 8000 serija?

Ovaj impresivan uređaj kombinuje snagu visoko efikasnog usisavača sa sposobnošću mokrog brisanja podova, pružajući vam maksimalnu praktičnost. Evo kako funkcioniše:

Usisavanje: Philips AquaPlus 8000 serija je opremljena snažnim usisavačem koji efikasno uklanja prašinu, dlake kućnih ljubimaca, mrvice i druge nečistoće sa svih vrsta podova. Zahvaljujući visokoj usisnoj snazi i naprednom filtriranju vazduha, vazduh u vašem domu će biti čistiji i svežiji.

Mokro brisanje: Nakon što usisavač obavi svoj posao, dolazi na red mokro brisanje. Philips AquaPlus 8000 serija koristi pametni rezervoar za vodu i specijalnu četku koja ravnomerno nanosi vodu na pod. Ovo će omogućiti dubinsko čišćenje i uklanjanje tvrdokornih mrlja i fleka sa podova. Opremljen je jedinstvenom Aqua mlaznicom koja omogućava efikasno čišćenje različitih vrsta prljavštine u jednom jedinom potezu, bez obzira da li se radi o prašini ili lepljivim mrljama. Osim toga, ovaj usisivač nudi dvostruku usisnu snagu, dok dodatne mlaznice omogućavaju različite režime rada, uključujući i ručni režim, pružajući vam maksimalnu svestranost.

Savršeno kombinovano: Ono što ovaj model čini jedinstvenim je sposobnost kombinovanja ova dva koraka u jednom potezu. Uređaj usisava prašinu i nečistoće, dok istovremeno vlaži pod vodom kako bi ga temeljno očistio. Ovo štedi vreme i trud, čineći čišćenje bržim i efikasnijim nego ikada pre.

  • Aqua Plus serija 8000 se odlikuje izuzetnom fleksibilnošću i jednostavnim manevrisanjem. Njegova posuda za prašinu je smeštena na vrhu, što omogućava korišćenje pod niskim uglovima i čak omogućava postavljanje potpuno ravno uz pod, kako bi se lako stiglo ispod niskog nameštaja.
  • Revolucionarna usisna mlaznica sa 360° dometom primenjuje inovativnu tehnologiju za usisavanje koja omogućava hvatanje prašine i nečistoća sa svih uglova, što znači da svaki potez ima maksimalan učinak.
  • Uređaj je dizajniran da radi tiho, što znači da neće ometati vaš svakodnevni život. Takođe je energetski efikasan, čime štedi energiju i doprinosi očuvanju okoline.
image

Philips AquaPlus 8000 serija, model XC8349/01, predstavlja savremeni pristup održavanju higijene u vašem domu. ovo je 3-u-1:usisivač, brisač i ručni usisivač. Kombinujući usisavanje i brisanje u jednom potezu, ovaj uređaj čini čišćenje bržim, lakšim i efikasnijim nego ikada pre. Bez obzira na tip poda koji imate, ovaj uređaj će se suočiti s izazovom i ostaviti vaše podove besprekorno čistim.

Ostale tehničke karakteristike:

  • PowerCyclone 10 tehnologija
  • Kapacitet baterije: 25,2 V, sa autonomijom do 80 minuta
  • 3-u-1 funkcionalnost: usisavač, brisač i ručni usisivač
  • Efikasnost: hvata do 99,7% prljavštine

Ako želite da unapredite svoje iskustvo čišćenja i oslobodite se rutinskih poslova, Philips AquaPlus 8000 serija može biti savršen dodatak vašem domaćinstvu. Uživajte u čistijem i udobnijem domu uz ovu inovativnu seriju kućnih aparata.

  • Garancija povraćaj novca

Sada možete kupiti ovaj usisivač sa potpunim samopouzdanjem. Ukoliko niste potpuno zadovoljni ovim proizvodom, imate priliku da ga vratite u roku od 60 dana od datuma kupovine.

Promocija povrata novca odnosi se isključivo na ovaj model tokom promotivnog perioda koji traje od 01. septembra do 31. decembra 2023. godine. Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od datuma kupovine, a najkasnije u roku od 60 dana od dana kupovine. Imajte na umu da optimalni rezultati mogu biti postignuti samo uz pravilnu upotrebu uređaja.

U slučaju da niste zadovoljni proizvodom, jednostavno vratite ga zajedno sa svim dodacima i garantnim listom u originalnom pakovanju, uz:

Isprobajte Philips jer on donosi čistoću koja prevazilazi očekivanja!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *