Potreban vam je čist vazduh u domu

x Preciscivac vazduha

Za svež, zdrav i čist vazduh u domu neophodni su vam prečišćivač i ovlaživač vazduha.

Ovi uređaji ne sadrže nikakve hemikalije, a neutrališu neprijatne mirise i sve ono što je loše u vazduhu. Poboljšaće kvalitet vazduha i obezbediti potrebnu vlažnost. Možete da ih držite bilo gde u stanu jer su elegantnog dizajna i malih dimenzija. Za par minuta otkloniće bakterije, polen, prašinu, dim i druge čestice i pročistićete vazduh. Veliki izbor ovih pametnih aparata možete pronaći u Tehnomedia prodavnicama. Možete birati između proizvođača: Esperanza, Tefal, Xiaomi.

image

Neka istraživanja su pokazala da vazduh koji udišemo unutra može biti od 25 do 100 puta zagađeniji od vazduha iz spoljašnje sredine. Pored prašine, on sadrži bakterije, viruse, polen, formaldehide, azbest, klice i druge štetne materije. Zbog toga je svakodnevno provetravanje prostorije obavezna rutina, a aparati za prečišćavanje vazduha u domu pravo rešenje.

Uz ove aparate sačuvaćete svoje zdravlje i izbeći alergijske reakcije, poput kašlja, na primer. Oni koji imaju problema sa astmom, raznim alergijama ili su jednostavno samo prehlađeni lakše će disati, jer ovaj aparat povećava vlažnost. Prečišćivač vazduha vodenu paru izbacuje tako što aparat koristi običnu vodu koju prethodno zagreje. Filter apsorbuje čestice koje zagađuju i čisti vazduh od prašine, neprijatnih mirisa, kao i duvanskg dima. Prijatan miris proširiće se u vašem domu ako dodate neko eterično ulje.

Mnoga istraživanja su pokazala da zdrave životne sredine imaju viši nivo negativnih jona, umeren nivo ozona i nizak nivo čestica zagađivača. Negativni joni su veoma značajni za naše zdravlje.

x Osvezivac vaduha

Za zdravo okruženje u vašem domu

Nekoliko različitih funkcionalnih vrsta filtera poseduju ovlaživači vazduha koji na taj način upijaju zagađujuće čestice. Polen, čestice prašine, neprijatne mirise i dim neutrališu prečišćivači vazduha sa jonizatorom. Prečišćivači vazduha sa HEPA filterom, skupljaju i ukljanja iz vazduha 99,95% mikroskopski sitnih alergena i štetnih supstanci do veličine od 0,1 mikrona. Za uklanjanje gasova pogodni su prečišćivači vazduha sa filterom aktivnog uglja, dok pojedini modeli imaju kombinaciju više filtera.

Ovlaživač vazduha  obezbediće u vašem domu uvek vlažan i svež vazduh. Najbolji ovlaživači vazduha imaju ugrađene hidrostate koji mere količinu vlage u vazduhu i tako ćete u svakom trenutku znati koliki je njen nivo. U Tehnomedia maloprodajnim objektima izaberite između brendova: Ardes, Beko, Dyson, Esperanza, Gorenje. Uz pomoć ovih aparata zaboravićete na grinje, alergije će postati vaša prošlost, jer će se smanjiti količina prašine i podići vlažnost u prostoriji u kojoj boravite i osećaćete se mnogo bolje. Postoje ovlaživači tople i hladne vlage. Izaberite toplu vlagu, ako se bolje osećate kada udišete vazduh u sauni. Odlučite se za ovlaživač sa hladnom vlagom ako imate problema sa alergijom ili astmom.

image

Ovlaživača vazduha proizvode paru: ultrasonični, isparavajući, i jedinice koje kuvaju vodu. Vodu pretvaraju u finu maglu uz pomoć vibracija ultrasonične jedinice. Na nameštaj i podove spušta se fina bela prašina koju proizvodi tvrda voda puna minerala. Troši zanemarljivo malo električnu energiju i skoro je nečujan. Parni ovlaživači uništavaju bacile i buđ dok isparavaju.

U zatvorenom prostoru za kontrolu vlažnosti vazduha služe odvlaživači. U Tehnomedia prodavnicama  izaberite odvlaživač vazduha brenda Gree i nećete pogrešiti. Odvlaživači uspešno saniraju pojavu kondenzacije, što utiče na poboljšanje zdravlja i kvaliteta života rešavajući pojavu infekcija, alergija, grinja, bakterija i virusa. Ni previše vlažan, kao ni suv vazduh nisu dobri. Osećaj teskobe i neprijatnosti izaziva preterano vlažan vazduh koji može dovesti do pogoršanja zdravlja i zato je odvlaživač vazduha pravo rešenje, jer će regulisati  nivo vlažnosti.

Ako želite da boravak u vašem domu učinite zdravijim i prijatnijim, prečišćivači vazduha, ovlaživači vazduha i odvlaživači su idealn izbor.

Vaša Tehnomedia je uvek sa vama, jer smo svi zajedno jedna velika porodica. Ostanite kod kuće i obezbedite zdrav, čist, prijatan i svež vazduh u svom domu. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *