Kako skinuti ogrebotine s displeja telefona?

x   T.

Donosimo vam par trikova kako skinuti ogrebotine s displeja mobilnog telefona.

Najbolja zaštita od ogrebotina je zaštitna folija ili staklo na vašem mobilnom uređaju. Međutim mnogi ih ne koriste i vremenom se pojave ogrebotine. Evo šta možete da uradite kak bi ih sanirali.

Saveti za uklanjanje ogrebotina

Dok ga brišete nemojte ga puniti i Isključite telefon. Možete koristiti puder za bebe, pastu za zube, sodu bikarbonu ili pastu za uklanjanje ogrebotina na automobilu.

Puder za bebe i soda bikarbona

Puder i soda bikarbona se koriste na isti način, samo što je puder za bebe nežniji. Napravite smesu od pudera za bebe i vode u razmeri dve trećine pudera i jedna trećina vode. Non stop mešajte dok se ne napravi gusta pasta. Zrno te smese u vidu paste stavite na meku krpu i nanesite na displej telefona i preko ogrebotine prelazite kružnim pokretima. Vlažnom krpom skinite višak paste i na kraju displej ispolirajte.

Pasta za odstranjivanje ogrebotina na automobilu

Ovu pastu možete kupiti u prodavnici auto kozmetike. Lako se nanosi. Mekom krpom sa zrnom paste pređite preko displeja telefona kružnim pokretima. Broj ogrebotina i njihova dubina biće smanjeni.

Pasta za zube

Na meku krpu, najbolje bi bilo od mikrofibera stavite pastu za zube veličine zrna graška i na mesto gde su se pojavile ogrebotine prelazite kružnim pokretima, nežno i bez pritiska preko ekrana. Možete postupak ponoviti još jednom ako su ogrebotine vidljive i dalje.. Na kraju vlažnom krpom pređite preko displeja, a višak paste uklonite.

U Tehnomedia prodavnicama možete pronaći sredstva za čišćenje ekrana poput: Stark, Hama gela, komprivanog spreja, maramice, tečnost.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *