Kapa hauba

naslovnaaa

Lepu i negovanu kosu u svakom trenutku imaćete ako je tretirate Grundig haubom za kosu sa Ion tehnologijom.

Hauba izgleda malo svemirski ali je neverovatno praktična, udobna i podesiva. Bićete oduševljeni krajnjim rezultatima.

Haube za kosu su nekada zauzimale počasno mesto u frizerskim salonima. One stare su pravi raritet i retko gde se mogu danas videti. Nekada su žene išle jednom nedeljno na tapiranje, uvijanje kose ili ondulaciju i vodenu frizuru. Istorija kaže da su prve haube početkom XX veka bile teško skoro tonu i o dmetala i izgledale su kao sprave za mučenje. Tek 60 – ih godina su postale manje, okrugle i plastične.

Savremene haube su funkcionalne i praktične. Imaju dosta funkcija koje neće oštetiti vašu kosu već joj pomoći da izgleda zdravo i negovano. Možete je podesiti kao da vam kosu miluje blagi povetarac i simulirati sušenje na vazduhui. Proizvođači su dodali haubama mnoge funkcije, pa tako one mogu oponašati i različite vremenske uslove.  Mogu simulirati sušenje na vazduhu, kao da vam blagi povetarac miluje kosu i tako joj smanjuje vlažnost, a sa druge strane, poboljšavaju hemijske procese, kao što je farbanje kose, na primer. Kapa haube ustvari suše kosu, kroz nju struji topao vazduh i tako suši kosu. Ulepšavanje pod haubom za kosu daće sjajne rezultate.

Budite sami svoj frizer i po neverovatno povoljnoj ceni u Tehnomedia prodavnicama kupite Grundig hauba za kosu HS 6780.

kosa

Ako želite negovanu kosu i savršenu frizuru ova hauba će vam to omogućiti. Snaga je 600 W.

Antistatičku kosu bez kovrdžavanja, više sjaja i posebno nežno sušenje obezbediće vam ionska tehnologija. Zahvaljujući jonima kosa će dobiti neverovatan sjaj i kosu ćete lakše oblikovati.

Čvrste, elastične uvojke i dugotrajnu zapreminu omogućiće nežni sistem sušenja sa integrisanim nivoom hlađenja. Brzo i za veoma kratko vreme kosa će biti osušena a to vreme sušenja skraćuje moćan motor. Temperaturu sušenja možete podesiti na dve temperature, jačine i nivoa protoka vazduha. Možete koristiti i funkciiju Nežan sistem za sušenje sa integrisanom funkcijom hladnog duvanja vazduha.

Grundig hauba za kosu HS 6780 poseduje LED koji prikazuje funkciju jona. Nakon upotrebe sve možete smestiti i odložiti u prostranu i funkcionalnu torbu za odlaganje. Kabl je 3 m dugačak tako da je dužina sasvim dovoljna, a potporni pojas je neverovatno udoban i individualno podesiv.

Ovu praktičnu haobu koju možete lako i jednostavno poneti sa sobom u Tehnomedia prodavnicama možete kupiti po povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *