Indesit Happy Hour

naslov indesit

Kupite u Tehnomedia shopu online Indesit zamrzivač i uštedite.

Za dugotrajno čuvanje namirnica potreban vam je Indesit zamrzivač a sada je vreme da ga nabavite po neverovatno povoljnoj ceni u Tehnomedia online shopu i uštedite 2 991. dinar. Potrebno je samo da bude online i poručite ga u petak 22. januara u periodu od 14 do 16 sati tokom trajanja Indesit Happy Hour akcije. Umesto 21 990 dinara platićete samo 18 999 dinara.

U svakom trenutku imaćete zdrave namirnice koje su slične svežim ako ih zamrznete u Indesit zamrzivaču. Procesom zamrzavanja je i obrađena na neki način tako da će prilikom pripreme biti povećana svarljivost, a vreme kuvanja skraćeno.

Zamrzivač Indesit OS 1A 100 je veoma praktičan i ne zauzima puno prostora, a namenjen je dugotrajnom čuvanju hrane. Čuvaju se uglavnom: meso, povrće, voće i proizvodi od testa. Zamrznuta hrana i namirnice se ne kvare zbog niskih temperatura. Zaustaviće se delovanje mikroorganizama kao i fermentacijske i biohemijske promene. Ćelijske strukture se neće oštetiti jer je veoma brz proces zamrzavanja i ledeni kristali ne mogu da se formiraju. Ovo je najbolja metoda čuvanja više vitamina i minerala.

Indesit horizontalni zamrzivač OS 1A 100 sandučar je dovoljno prostran tako da ćete moći u njega da smestite šta želite. Idealnih je dimenzija i funkcionalan. Savršen je za dugotrajno i sigurno čuvanje namirnica. Njegov kapacitet je 100 l. Poseduje jednu pregradu. Godišnja potrošnja struje je 171 kWh. Ovaj samostojeći uređaj je štedljiv sa energetskim razredom A+. U slučaju nestanka struje do 22 sata vaše namirnice i hrana biće bezbedne i sačuvane. Nije bučan, 41 dB(A). Visina ovog zamrzivača je 86 cm, širina 52, 7, a dužina 68 cm. Lepog je dizajna i linije i uklopiće se u vašu kuhinju.

image

Po neverovatno povoljnoj ceni poručite online Indesit horizontalni zamrzivač OS 1A 100 tokom trajanja Happy Hour akcije u Tehnomedia shopu 22. junuara od 14 do 16 sati i uštedećete 2 991. dinar. Akcija traje u naznačenom periodu ili do isteka zaliha. Podsećamo vas da na ovaj način online zamrzivač možete platiti: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *