Fleksibilan, snažan i brz

nasssslov

Miele Triflex HX1 Power akumulatorski usisivač kao uragan čisti sve pred sobom. Rezltat je besprekorna čistoća.

Prilagodljiv, inovativan i snažan Miele Triflex HX1 Power usisivač čisti sve pred sobom. Lako se prilagođava, snažan je i moćan a poseduje moderne tehnologije usisavanja. Ovaj sjajan usisivač nove generacije može biti vaš u okviru Tehnomedia ponude po ceni od 69 990 dinara samo do 27. januara 2021. godine.

miele

Ovaj Miele bežični akumulatorski usisivač sa posudom je neverovatno jak i snažan. Izuzetnog kvaliteta, mogućnosti i lepog dizajna. Ima fantastične performanse. Verovali ili ne moguće je usisati stan od 80 kvadrata sa samo jednim punjenjem. U pakovanju su dve baterije.

Svaku mrvicu na podu ovaj usisivač će videti i pokupiti zahvaljujući led svetlu. Duže usisavanje biće olakšano zbog motora koji može da se pozicionira i dole i gore. Jednostavno je korišćenje i zato što nema kabl. Inovativna 3 u 1 funkcija omogućava nenadmašnu fleksibilnost rada. Snažan je kao i običan usisivač. Ima zamenjivu Li-ion bateriju. Nema posebnog održavanja jer ima doživitni higijenski filter. Lak je za rukovanje a sve tipove podova lako ćete održavati pomoću široke elektro četke.

Rešićete se lako prašine u velikim prostorijama. Na dno uređaja postavite PowerUnit velikog kapaciteta. Ispod ravnog nameštaja ili ako želite da uklonite prašinu sa plafona i to je moguće pomeranjem PowerUnit komponente na vrh.

Ovo je ustvari 3 u 1 uređaj i PowerUnit vam je uvek pri ruci za korišćenje nezavisno od uređaja.

Odličan je izbor i za detaljno usisavanje auta ili nameštaja. Lako se odvaja pa možete da ga koristite posebno od usisne cevi i Electrobrush komponente. Ne samo da savršeno čisti već i štedi vreme. Nećete se zamarati tokom čišćenja jer ima laganu konstrukciju pa je jednostavan za rukovanje.

Težak je 3,64 kg. Poseduje i samostojeću funkciju tako da u svakom trenutku možete napraviti pauzu za odmor.

Punjenje je jednostavno i možete ga obaviti u gornjem ili donjem položaju po želji. Ako ne želite da postavite zidni nosač kako ne biste bušili zid i fiksirali ga vi jednostavno ukopčajte kabl u bateriju direktno. Izvan uređaja je moguće puniti usisivač ako vam utičnica nije dostupna. Posuda za prašinu se lako i brzo prazni. Twist2open funkcija omogućava otvaranje samo jednim okretajem. Otvara se odmah i možete jednostavno da odstranite prašinu u kantu za smeće. 

Zapremina posude za prašinu je 0,5 l. Kapacitet čišćenja je 125 m2, a vreme punjenja 240 min. Pored usisivača dobijate opremu koju čine: Multi Floor XXL SEB 430 električna četka, KSKSL SPD 20 mlaznica za tapacirani nameštaj, mlaznica za uske prostore, zidni nosač, adapter za napajanje, dodatna baterija.

miele

Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite ovaj Miele usisvač po neverovatno povoljnoj ceni. Sa ovim aparatom rešićete sve probleme oko čišćenja, bićete mirni godinama i dobiti savršeno čist i uredan dom.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *