Pametni satovi- ukras i potreba

x Pametne narukvice

Ako želite da vam pametni telefon uvek bude pri ruci i kada nije, pravi izbor za vas je smart watch.

Ovi satovi su ustvari kao pametni telefoni koje možete da nosite na ruci. Sada uz njihovu pomoć možete jednostavno da proveravate e-poštu, da preuzimate pozive, slušate muziku i još mnogo toga. Ono što je potrebno da uradite je da dodirnete dugme ili prevučete ekran. Posetite Tehnomedia centar i izaberite odgovarajući model.

Smart watch satovi su veoma praktični i korisni. Ako ste sportski aktivni, radite, želite da budete dobro organizovani i sviđa vam se kako izgledaju i kako si dizajnirani, svratite u Tehnomedia prodavnicu po svoj sat.

x Smart Watch

Pametni satovi su sve popularniji, kao i narukvice, a o tome svedoči veliki broj proizvođača koji puno ulažu na ovom polju od tehnoloških giganata. Smart watch nudi dobro trajanje baterije, ima brojne “pametne” funkcije a radi i kao fitnes narukvica.

Posetite Tehnomedia centar i pronađite pametni sat, koji predstavlja najnoviji trend povezivanja dok ste u pokretu. Odaberite neki od modela: ACME, CORDYS, ELARI, FIT PRO UP, FITBIT, HONOR, HUAWEI, MYKRONOZ, SAMSUNG, XIAOMI, …

Pametni satovi na tržištu postoje još od sedamdesetih godina prošlog veka, ali tek su poslednjih godina stekli veliku popularnost. Veoma su praktični, a primamljiva je i njihova veličina. Kao prvo, mnogo su manji od telefona, lepo izgledaju na zglobu ruke, uvek su sa vama, tako da su veoma praktični. Ako se bavite nekim sportom i  onda su oni pravi izbor za vas. Sve bitne notifikacije će biti na vašem satu i nećete propuštati pozive. Smart satovi su pametni uređaji koji mogu da se sinhronizuju pomoću Bluetooth-a i NFC-a sa vašim pametnim telefonom, tabletom i drugim uređajima kako biste ostali povezani gde god da se nalazite. Preko displeja svog pametnog uređaja možete da igrate igrice, ćaskate preko društvenih mreža i još mnogo toga. Ostaje vam samo da odaberete model.

x Smart Watch Games

Ovaj sat i brine o vama. Meri pređene kilometre, puls, utrošene kalorije…

Prednost je i što baterija traje duže nego na telefonima. U zavisnosti od vrste sata mogu da traju i 18 sati, a ima i onih koji mogu da izdrže i jedan dan bez punjenja u zavisnosti koliko koristite funkcije svog pametnog sata.

TEHNOMEDIA CENTAR nudi ODLIČAN IZBOR. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *