Samsung Galaxy S20 FE Preorder

x Samsung Galaxy S FE

Poručite Samsung Galaxy S20 FE i dobićete Samsung Galaxy Fit2 i masku za telefon Clear Standing Cover. Akcija traje u periodu od 23. septembra do 1. oktobra.

Ovo je telefon namenjen onima koji sve vole. Ako ste ljubitelj fotografije, igranja ili objavljivanja svega što vas inspiriše na društvenim mrežama, Samsung je napravio vrhunsku kombinaciju inovacija koju pružaju S20 modeli, Galaxy S20 FE. Ako želite: super smooth scrolling displej, kameru koja radi uz pomoć veštačke inteligencije, napredni čipset, hiper-brzu konekciju, celodnevne baterije, prostor za skladištenje sa mogućnošću proširenja, kao i premijum dizajn, ovaj telefon je odličan izbor. Poseduje profesionalnu kameru, uz selfi kameru od 32MP, sa tetra-binning tehnologijom koja omogućava instant snimanje vrhunske fotografije za društvene mreže. Moćni 30X Space Zoom pruža pravljenje sjajnih i čistih fotografija. Opremljen je naprednim procesorom i prilagođen 5G mreži kako bi postigao upravo to. Listaćete sadržaj i gledati video zapise uz super-glatki 6,5-inčni Infinity-O Super AMOLED displej i osvežavanje slike od 120 Hz. Prelepog je dizajna u nijansama duge, odnosno 6 prelepih boja. Birajte između nebeske: crvene, narandžaste, ljubičaste, zelene, plave i bele.

Ovaj telefon je napravljen od materijala koji smanjuje tragove otiska prstiju ili mrlja. Povezan je sa ostalim proizvodima iz Galaxy ekosistema, poput Galaxy Buds Live bežičnih slušalica i Galaxy Fit2 pametne narukvice. Galaxy S20 FE poseduje snažnu bateriju koja može da traje ceo dan. 

Poručite Samsung Galaxy S20 FE u periodu pretprodaje od 23. septembra do 1. oktobra 2020. godine od nekog od Samsung ovlašćenih partnera koji su određeni u Pravilima pretprodaje i dobićete dva poklona: Samsung Galaxy Fit2 i masku za telefon Clear Standing Cover. Pokloni će biti vaši ako obavite registraciju do 25. decembra tako što upotrebite preinstaliranu aplikaciju Samsung Members koja se nalazi na kupljenom Samsung Galaxy S20 FE. Prilikom preuzimanja uređaja koji je poručen u periodu pretprodaje kod ovlašćenog Samsung partnera, neophodno je da korisnik ostavi svoje lične podatke zarad isporuke Galaxy Fit2 i maske za telefon Clear Standing Cover. Lični podaci korisnika koji se prikupljaju su: ime, prezime, mail adresa, kontakt telefon i adresa isporuke, IMEI broj, prikaz/sken fiskalnog računa ili otpremnice za kupljeni uređaj.

Pokloni će se isporučivati od 15. oktobra do 20. novembra. Isporuka mobilnog telefona Galaxy S20 FE koji ste poručili u periodu pretprodaje počinje 2. oktobra, kada će početi i redovna prodaja ovog uređaja.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *