Xiaomi Haylou solar smart satovi

x Smart Watch

Ako želite da imate mini telefon na svojoj ruci i posebne funkcije vezano za sport i zdravlje nabavite pametni sat.

Živimo brzo i uvek negde žurimo a stalno gledamo na sat da ne zakasnimo. Potreban vam je smart odnosno pametni sat. Oni objedinju i povezuju sve sa vašeg telefona: poruke, pozive, mejlove, kalendar sa obavezama, vremensku prognozu, obaveštenja sa društvenih mreža, možete lako da ih pregledate i odgovorite na poruke. Pametni sat izgleda kao običan sat, ali je to ustvari mini računar. Pored prikaza vremena oni imaju razne srenzore koji omogućavaju slušanje muzike, navigaciju, merenje otkucaja srca, razgovor i još mnogo, mnogo toga.

Malih su dimenzija tako da vam neće smetati, a korišćenje je jednostavno. Predlažemo vam Xiaomi Haylou smart satove, Eco serije i to 2 modela. Xiaomi Haylou solar smartwatch LS02 i LS05.

pamerni sat

Haylou LS02 pametni sat je jedan od mnogobrojnih Xiaomijevih podbrendova. Haylou je jedan od najboljih kineskih brendova pametnih satova a ovaj model je modernog dizajna sa odličnim karakteristikama i mogućnostia. Za razliku od prethodnog modela LS01 ima veći ekran i baterije mu duže traju. Funkcije su impresivne. Poseduje 12 različitih sportskih režima i Bluetooth V5. Dizajn je privlačan u obliku pravougaonika sa velikim ekranom pa samim tim je moguće videti više grafike i detalja.

Napravljen je od kvalitetnog materijala kao što su plastika i metal i lak je (38 g.). Pošto je lagan ne uzrokuje zamor ako ga duže nosite, a sa njim možete i da spavate. Kaiš sata je od silikona, mekan i fleksibilan i zglob vam se neće znojiti a veličine je 22 mm. Njegove dimenzije su 48 mm x 36 mm x 11,5 mm. Sa bočne strane se nalazi jedno dugme za rad, dok su na dnu smešteni senzori i 2 pina za magnetno punjenje.

Ekran je sa 1,4 – inčnim TFT pravougaonim ekranom u boji rezolucije 320 k 320 piksela sa punim dodirnim ekranom i prekrivenim slojem zakrivljenog stakla 2.5D. Ima i tri nivoa osvetljenosti, pruža jasnu sliku, zasićenost boja i kontrast za jasniji ekran pod suncem, gde možete dobro da vidite informacije. Ovaj model ima zaštitu od prašine i vodootporan je tako da ga možete bezbedno koristiti kada perete ruke ili pada kiša. Ipak se ne preporučuje i za ronjenje. Nakon izlaganja vodi, osušite mrlje od vode pre rada kako biste produžili životni vek sata i ne preporučuje se boravak u slanoj vodi ili kupanje u vrućoj vodi dok ga nosite. Što se tiče senzora, opremljen je ultra-niskim dinamičkim optičkim senzorom otkucaja srca, akcelerometrom. Ovaj model ima 12 sportskih režima: trčanje, brzo hodanje, biciklizam, penjanje, predenje, jogu, trčanje u zatvorenom, integrisani trening, gimnastika, košarka, fudbal, veslanje. Ovaj pametni sat pruža brojne funkcije koje pomažu u održavanju vašeg zdravlja. Otkucaje srca prati 24 sata i tačno i precizno prepoznaje promenu pulsa. Nadgleda vaš san i snima vaš dubok ili lagan san. Obaveštava vas o stanju vašeg spavanja i kvalitetu sna.

pametni sat

Ako ga uparite sa pametnim telefonom putem Bluetooth-a 5.0, moguće je da upravljate muzičkim plejerom, primate obaveštenja ili čitate poruke sa pametnog telefona u satu. Pomoću aplikacije možete da postavite svoje sportske ciljeve, snimate svoje sportske podatke, a interfejs za upotrebu je jednostavan i lak za razumevanje pomoću odeljaka kao što su koraci, udaljenost, obaveštenja, alarm i još mnogo toga.

Kako upariti Hailou LS02 sa pametnim telefonom?

Preuzmite aplikaciju Hailou Fit na svoj pametni telefon za iOS iz Apple Store-a ili Android uređaja sa Google plai-a. Uključite pametni sat Hailou LS02. Otvorite aplikaciju Hailou, registrujte svoj nalog, a zatim idite na „Uparivanje“ Hailou SmartVatch 2. Pretražite „Hailou-LS02“ na Bluetooth listi telefona, a zatim sledite uputstva za uparivanje sata sa telefonom.

Glavni ekran prikazuje puno korisnih informacija. Na primer, vreme, datum, nivo baterije, vreme, korake, kalorije i udaljenost. Pametni sat Hailou LS02 opremljen je baterijom od 260mAH i sadrži napredne funkcije koje brzo troše bateriju, poput senzora i osvetljenosti ekrana, daje vam 7 do 10 dana normalne upotrebe sa praćenjem pulsa i drugim funkcijama, ali sa funkcijama Tron off (režim pripravnosti) dobiće 20 do 30 i to uz jedno punjenje koje traje 2, 5 sata uz upotrebu magnetnog punjača.

image

Pametni sat Hailou Solar LS05 opremljen je praćenjem otkucaja srca i 12 višestrukih načina vežbanja. Sat takođe može pratiti kvalitet vašeg sna i pomoći vam u nekim vežbama disanja. Kružnog je oblika, minimalističkog dizajna i izgleda moderno. napravljen je od visokokvalitetnog metalnog materijala i sa jednim fizičkim dugmetom sa strane za uključivanje i isključivanje ekrana. Njegovo metalno “telo” je težine 54 grama i dimenzija 45,3 x 45 x 11,3 mm. Kao i kod prethodnog modela kaiš je istih dimenzija i kvalite ai dolazi u crnoj boji, ali možete posebno kupiti druge kaiševe u bilo kojoj boji i menjati ako želite. Sa zadnje strane nalazi se nekoliko senzora kao i igla za punjenje.

Ekran je kružnog oblika u boji na 1,28-inčnom TFT HD LCD-u rezolucije 240 k 240 piksela. Ima dovoljno svetlih i živopisnih boja da sadržaj ostane vidljiv na direktnoj sunčevoj svetlosti i metodom punog ekrana na dodir. Pametni sat Hailou Solar ima g-senzor, monitor otkucaja srca, ugrađeni optički senzor opremljen pametnim algoritmom koji vam omogućava 24 sata neprekidnog praćenja otkucaja srca, kako bi vam pomogao da razumete svoje srce, sprečio potencijalne probleme sa srcem u bilo kom trenutku da biste prilagodili vreme vežbanja i brzinu otkucaja srca prema količini vežbanja.

Pametni sat Solar LS05 sadrži neke sportske i fitnes funkcije. Ima 12 multi-sportskih režima, ima trčanje na otvorenom, hodanje, penjanje na planine, biciklizam, eliptični trening, jogu, trčanje na traci, gimnastičku, besplatnu obuku. Ne uključuje plivanje i to zato što je ovaj sat ocenjen samo ip68, što znači da ćete biti u stanju da budete potopljeni u samo 1,5 metra vode do 30 minuta, pa očigledno ovo nije pogodno za plivanje. Kao i model LS02 otporan je na prašinu i vodu i možete se s njim kupati u bazenu, ali ne u slanoj vodi.

Takođe ima automatsko praćenje koraka sa brojačem kalorija i daljine. Uključene su dodatne podsetnike za sedenje, štopericu, alarm i vremenske prilike. Naravno, ima uobičajena obaveštenja o pozivima i porukama, obaveštenja o društvenim aplikacijama. Dakle, ne morate tako često da gledate telefon, sat može da prikazuje obaveštenja iz gotovo svih aplikacija.

Podaci o aktivnostima se čuvaju samo sa povezanim na mobilni telefon preko Bluetooth-a 5.0 i sinhronizuju se u realnom vremenu putem aplikacije Hailou Fit sa vašim Android ili iOS pametnim telefonom i koriste se u uobičajenim stvarima poput podešavanja sata i za detaljnije informacije o svojim aktivnostima.

Kako se koristi Hailou Solar LS05

Solar LS05 pokreće osnovni sistem koji je prilično jednostavan za upotrebu, a navigacija na dodirnom ekranu veoma reaguje. Možete da pristupite brzom meniju kada prevlačite od vrha do dna, možete da koristite funkciju pronađi moj telefon, promenite nivo osvetljenosti ekrana i možete da ne ometate režim, a pronaći ćete i prekidač za brzi pristup za podešavanja i sa pritisnite i držite brojčanik sata, možete ga promeniti prema vašem izboru. Prevlačenjem sleva udesno ili udesno ulevo možete pronaći brzi prikaz za brojač koraka, brojač otkucaja srca, tragač za snom, vremensku aplikaciju...Hailou Solar LS05 dolazi sa praćenjem za hodanje, biciklizam, penjanje, joga fitnes, ali i stvari poput košarke, fudbala i veslanja.

Baterija: Hailou Solar LS05 takođe nudi izuzetno visoke performanse u režimu mirovanja sa litijum-polimernom baterijom od 340 mAh, omogućava vam 30 dana od upotrebe sa jednim punjenjem.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite jedan od ova dva modela smart satova: Xiaomi Haylou solar smartwatch LSO5 ili LS02 i bićete prezadovoljni. Izuzetan kvalitet po povoljnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama, jer je Tehnomedia totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *