Kombinovana veš mašina VOX je odličan izbor

Untitled design

Ako nemate dovoljno prostora u kupatilu ili jednostavno želite da imate u jednom uređaju dve mašine i za pranje i za sušenje veša predlažemo vam da nabavite VOX kombinovanu mašinu.

 VOX mašine za pranje i sušenje veša efikasno peru, a rezultat je savršena čistoća. Zahvaljujući pametnim tehnologijama koje koriste svaki zadatak koji joj zadate uradiće besprekorno. Veš će se mnogo lakše i brže oprati, osušiti i spremiti za odlaganje.

Četiri nove kombinovane mašine tu su da učine rutinu pranja veša značajno bržom! Zahvaljujući ovim modelima koji pružaju benefite dva tipa uređaja, veš će biti opran, osušen i spreman za odlaganje u znatno kraćem roku.

Predstavljamo nove VOX kombinovane modele mašina za pranje i sušenje veša

Mašina za pranje i sušenje veša WDM14610-T14EC
  • Modeli su kapaciteta od 7 do 10kg odgovaraju i višečlanim porodicama, uz raspon od 1200 do 1400 obrtaja.
  • Imaju invereter motor pa pružaju napredne performanse pranja i sušenja, uz tiši rad, veću uštedu energije i duži vek trajanja motora.
  • Nude i dodatne benefite za korisnike kao što su Super Size displej za pregledan prikaz preostalog vremena pranja i sušanje i podešavanja, dugmiće za biranje temperature do 90°C  i broja obrtaja, opciju Delay Start za odlaganje rada uređaja od 1 do 23h. Time Dry je dodatna opcija omogućava korisnicima da vremenski ograniče trajanja programa na 30’, 60’, 90’ ili 120’
  • Svi modeli imaju Dry Option dodatnu funkciju sa dodatna tri tipa sušenja: “Cupboard ready” koje osuši veš tako da ga korisnici nakon toga ne moraju peglati, “Hanger ready” (nakon ovoga odeća je spremna za odlaganje u ormar) i “Iron dry” (odeća je spremna za peglanje).
  • Model WDM14610T14EC ima opciju za brzo pranje i sušenje – opere i osuši veš za samo 29 minuta

Posebno značajan za korisnike je Aqua Logic sistem koji odlikuje sve modele. Zahvaljujući ovom sistemu, mašina sama prepoznaje kada je polovično napunjena. Tada se automatski pokreće ekološki režim uštede kojim se skraćuje vreme rada pa se štedi voda i struja. To znači da i u mašinama kapaciteta npr. 9kg korisnici mogu prati i sušiti manju količinu veša od npr. 5kg.

Sigurnosno zaključavanje – Funkcija blokade uređaja sprečava neželjene promene izabranih programa tokom procesa pranja i/ili sušenja. Zaključavanje sprečava da neko slučajno ili bez znanja korisnika napravi smetnje, na primer deca.

Od prljavog do čistog veša spremnog za peglanje sa VOX-om stižete za tili čas. O ovim kombinovanim veš mašinama možete čitati i u Telegrafu.

Iskoristite sjajnu prolećnu ponudu u Tehnomedia prodavnicama i kupite VOX model po svojoj meri. Najbolji uslovi kupovine i plaćanja vas očekuju upravo na ovom mestu dobre kupovine. Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih! Proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *