Kompaniji Tehnomedia uručena plaketa i zahvalnica “Veče privrednika na Čukarici 2023”

blog x

Održano veče privrednika na Čukarici – Podsticaj lokalnom poslovnom razvoju.

Na nedavnom događaju koji je održan na Čukarici, beogradskoj opštini poznatoj po svojoj privrednoj aktivnosti, veče privrednika je privuklo pažnju više od 100 zvanica, poslovnih lidera i preduzetnika. Ova peta po redu inspirativna manifestacija je pružila priliku za umrežavanje, razmenu ideja i promociju lokalnih poslovnih mogućnosti.

Prisutni su bili privrednici sa Čukarice i iz drugih delova Beograda, predstavnici medija kao i predstavnici Gradske opštine Čukarica.

Veče je započelo svečanim otvaranjem koje je uključivalo govore lokalnih zvaničnika i ključnih članova poslovne zajednice. Opštinski funkcioneri su istakli značaj privatnog sektora za lokalnu ekonomiju, naglašavajući podršku koju opština pruža preduzetnicima i kompanijama u ostvarivanju njihovog potencijala. Ova podrška uključuje olakšice za poslovanje, pružanje informacija o mogućnostima finansiranja, kao i promovisanje lokalnih preduzeća na različitim nivoima. Inspirativne priče su poslužile kao izvor motivacije i podstrek za prisutne preduzetnike da nastave da rade na ostvarivanju svojih ciljeva.

Na svečanosti, kompaniji Tehnomedia centar d.o.o. uručene su plaketa i zahvalnica za pruženu podršku i saradnju u organizovanju ove manifestacije.

dobitnica zahvalnice
Aleksandra Alašević, regionalna menadžerka u Beogradu kompanije Tehnomedia centar d.o.o. (foto:portal “Pronađite na Čukarici”)

Priznanja su dodeljena i drugim sponzorima i strateškim partnerima projekta. Tom prilikom promovisan je i biznis časopis “Pronađite na Čukarici”.

Održana je i humanitarna akcija u kojoj su gosti pozvani da podrže fondaciju “Srpska solidarnost”, kao i nagradna igra, a gostima su podeljene vredne nagrade sponzora i pokrovitelja. Naša kompanija je obezbedila 3 ugradna aspiratora i poklone iznenađenja za sve prisutne na manifestaciji.

pokloni

Bila je ovo dobra mogućnost za razmenu iskustava privrednika kao i za povezivanje sa potencijalnim partnerima i kupcima.

Uz zanimljiv muzički program i bogatu trpezu ovaj poslovni događaj je priveden kraju. Promotivno – poslovna manifestacija “Veče privrednika – Na Čukarici 2023” održana je u svečanoj sali “Tea” u Žarkovu.

O ovoj manifestaciji možete čitati i ovde.

   n

veceprivrednika A

veceprivrednika g

veceprivrednika g

veceprivrednika A

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *