Neodoljivi popusti povodom rođendana naših prodavnica u Nišu i Negotinu

Rodendan nis i negotin

Rođendani dve Tehnomedia prodavnice u Negotinu i Nišu su odlična prilika za kupovinu na popustu i uštedu.

Danima smo čekali ovaj trenutak, jer je vreme da zajedno proslavimo rođendan naših prodavnica. Imamo dvostruko slavlje jer obe naše prodavnice slave svoj poseban dan u istom periodu. Ovo je prava prilika da se okupimo, uživamo u popustima i iznenađenjima i zahvalimo svima vama koji ste nas podržavali tokom svih ovih godina.

Naše prodavnice u Negotinu u Stanka Paunovica 7 i u Nišu u Obilićevom vencu 15 će biti ispunjene neverovatno niskim cenama i posebnim ponudama. Imate priliku da kupite omiljene proizvode i uštedite novac.

Od 8. do 10. juna i u čast ovog posebnog jubileja darujemo slavljeničke popuste.

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone

(Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.)

  • Niš
blog x

Tehnomedia je pravo mesto za šopingholičare. U jednom od najstarijih gradova na Balkanu, u Nišu, u centru kod popularnog Šojke, blizu Pravnog fakulteta nalazi se ova naša slavljenica . Objekat se prostire na oko 200 kvadrata i ovde ćete pronaći fantastičan izbor artikala. Sa svojom raznolikom ponudom, privlačnim popustima i najnovijim trendovima, ispunićete svoje želje. Ne morate da tražite dalje, jer mi imamo sve što nam je potrebno. Uvek je zadovoljstvo prošetati Tehnomediom i istražiti i pronaći nove proizvode koji nas čekaju.

  • Negotin
blog x

U Negotinu smo u samom centru, u blizini Gradske uprave. U funkcionalnom prostoru od oko 200 kvadrata nalazi se sve što vam je neophodno za dom i poslovni prostor. Naši prodavci su uvek ljubazni i spremni da pomogne, što prema rečima naših kupaca stvara osećaj dobrodošlice i brige.

Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a nedeljom od 8 do 15 sati.

Ne propustite slavljeničke popuste i dođite da zajedno proslavimo divan dan.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *