Priznanje za doprinos razvoju regionu

x  T.

Privredna komora Srbije uručila je kompaniji Tehnomedia centar d.o.o. priznanje za posebne poslovne rezultate u sali zaječarskog pozorišta.

image

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječar i ove godine proglasila je najbolje privrednike. Na svečanoj sednici Parlamenta privrednika, Privredna komora Srbije i Regionalna privredna komora Zaječar, uručile su priznanja za poseban doprinos razvoju regiona, koja dodeljuje Privredna komora Srbije. Tom prilikom povodom 20 godina projekta „Put ka vrhu“ uručene su i nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ koje dodeljuje Media invent.

  n

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. dobila je 2 priznanja:

 • Bronzanu povelju „Kapetan Miša Anastasijević“ koja se dodeljuje za posebne poslovne i društvene rezultate u toku jedne kalendarske godine i
 • jubilarnu nagradu.
This image has an empty alt attribute; its file          name is komora-1024x751.png

Prema rečima Dragana Jovanovića, uspešnog privrednika, direktora i vlasnika kompanije Tehnomedia centar d.o.o. ovo prestižno priznanje i nagrada znače i njemu i celom timu Tehnomedie, jer je to potvrda da dobro radimo svoj posao, evo već 21. godinu i da smo na dobrom pravcu.

Naša kompanija se razvijala postepeno iz dana u dan i trenutno imamo 60 maloprodajnih objekata, u 37 gradova u Srbiji. Poenta je u dobroj organizaciji. A kada se napravi dobar tim i kada su dobri međuljudski odnosi, kao i dobra atmosfera u timu, onda ništa nije teško. Važna je atmosfera i iz toga proizlaze i sve ostale dobre poslovne, profesionalne veštine i neke naše mogućnosti. Uspeli smo iz Zaječara da se dohvatimo tako nekih visina u poslovnim rezultatima, a to je realni rezultat timskog rada i našeg pristupa prema svim zaposlenima. Ovo nije pojedinačni uspeh, već uspeh svih zaposlenih koji rade u kompaniji”, istakao je Jovanović.

This image has an empty alt attribute; its file         name is komora-6-1024x386.png

Dobitnici nagrada

Bronzane povelje „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljene su: Serbia Zijin Copper-u, Ljubinku Gobeljiću iz Agromehanike Boljevac, Dejanu Tošiću (predsedniku Regionalne privredne komore Zaječarskog i borskog okruga), Narodnom pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović, kao i kompanijama: Tehnomedia centar Zaječar, Eliksir Prahovo, Falc East Knjaževac, Tel-kabl Zaječar, Spajić DOO Negotin, Fortuna Bor, Tekijanka Kladovo, Opštini Sokobanja, Institutu za metalurgiju Bor, dr Nebojši Marjanoviću (predsednik opštine Boljevac), novinaru Brani Filipoviću i Nacionalnom parku Đerdap. Za poseban doprinos razvoju, Privredna komora Srbije dodelila je priznanja: Fabrici mernih transformatora Zaječar, Uljarici Nova DOO iz Negotina, i kompaniji Ramonda Rtanj. Priznanje regionalnog poslovnog lidera dodeljeno je direktoru Elixira Prahovo Ljubi Stojčiću. Jubilarne nagrade dodeljene su kompanijama: Tehnomedia centar Zaječar, FPM Agromehanika Boljevac, Srbiji-TIS AD Zaječar, Adonisu Sokobanja i Tehničkom fakultetu u Boru.

  n

Žiri

Stručni žiri nije imao lak posao. Odluke o najboljima doneli su jednoglasno: Miloš Nenezić (predsednik skupštine PK Srbije i predsednik Unije poslodavaca Srbije), Prof. dr Radovan Pejanović (bivši rektor Novosadskog univerziteta), Prof. dr Branko Kovačević (bivši rektor Beogradskog univerziteta), Prof. dr. Milica Kostić sa Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda i Vlado Markanović (direktor Media-invent-a).

This image has an empty alt attribute; its file         name is komora5-1024x506.png

Dragan Jovanović, vlasnik i direktor kompanije Tehnomedia centar d.o.o. proglašen je za najboljeg poslovnog lidera za 2019. godinu, na području Privredne komore Srbije-regionalne privredne komore zaječarskog i borskog upravnog okruga.

Zalaganje i strpljenje su najbitniji, čime god da se bavite, a jedna od vodećih kompanija u Srbiji Tehnomedia to i potvrđuje.

O radu i brojnim aktivnostima Tehnomedie pisali su mnogi portali, pisani i elektronski mediji. Šta su objavile novosti.rs čitajte ovde.
https://www.youtube.com/watch?v=Tk97YHK-Q_M
komora x
This image has an empty alt attribute; its file name is komora1-1024x413.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Dragan-Tehnomedia-2-1024x683.jpg
  n
This image has an empty alt attribute; its file name is Priznanja-Kapetan-Misa-Anastasijevic-RPK-3.jpg
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *