VOX popust povodom Mladenaca!

x

Odličan izbor VOX kućnih aparata sa novim funkcijama olakšavaju vam pripremanje hrane i održavanje doma.

Najbolji pomoćnici u domaćinstvu su mali kućni aparati. Bez takvih pomoćnika ne bi mogao da se završi nijedan posao oko pripreme hrane, spremanje doma ili obavljanje svakodnevnih poslova. Brend koji vas nikada neće izneveriti i koji vam pruža samo najbolje je VOX. U Tehnomedia prodavnicamama potražite maksimalan izbor VOX malih kućnih aparata po minimalnim cenama.

Popust povodom Mladenaca

Darujte mladence Vox malim kućnim aparatima i uštedite. Za kupovinu od 17. do 31. marta 2022. dobićete 20% popusta u svim Tehnomedia prodavnicama i web šopu.

Načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Noviteti kod malih kućnih aparata

Slow juicer SJ 60 R

Kako bi vam olakšali posao VOX je uveo novitete u svoj asortiman. Zahvaljujući naprednim inovatitvnim tehnologijama sve kućne i kuhinjske obaveze obavićete lakše i jednostavnije.

Izdvajamo 3 glavna uređaja iz VOX asortimana: specijalni slow juicer, ventus filter i parne stanice.

Novi VOX sokovnik slow juicer

  • Za ovu sezonu izdvajamo naš novi sokovnik slow juicer. On se izdvaja zbog novog načina ceđenja voća. Radi se o tehnologiji hladnog ceđenja pomoću koje se voće i povrće polako gnječi, pa se ne stvara trenje i visoka temperatura. Ovako se čuvaju vitamini, minerali, vlakna i enzimi. Sok koji dobijate hladnim ceđenjem ima finu teksturu, manje pene i lepšu boju!
Ventus filter VD01

Novi VOX specijalni dodatak za usisivače

  • Izdvajamo novi specijalni dodatak za usisvače. To je Ventus filter uz koji je zamena kesa neuporedivo ređa. Filter je specifičan po kružnom usisavanju krupnih čestica koje se talože u Ventus filteru, a zahvaljujući njemu dobija se dodatni kapacaitet od čak 3L! Posebna pogodnost za korisnike je ta da se filter može koristiti uz različite prečnike usisne cevi.

Nove VOX parne stanice

  • Još jedan u nizu noviteta su nove parne stanice. Ovaj model dolazi u dve nove boje. Osim toga, novi modele odlikuje elegantniji dizajn jer su lakše i tanje. Ali, nije samo to novitet koji donose ovi uređaji. Unapređene performanse su njihova glavna odlika: ovi modeli su većeg kapaciteta i imaju veći pritisak pare. Za dodatni komfor korišćenja, parne stanice sada imaju prenosivi rezervoar za vodu i sistem za zaključavanje radi bezbednosti. S obzirom da su spremne za korišćenje za manje od 1min, ova 2 nova modela olakšavanju peglanje u svakom smislu te reči.
Parna stanica DPS 7220

Male kućne aparate ovog proizvođača karakteriše pored funkcionalnosti i lep, moderan dizajn.

Učinite život jednostavnijim, izaberite VOX kvalitetne i inovativne male kućne aparate sa naprednim tehnologijama i nećete pogrešiti. Kupite ih u Tehnomedia prodavnicama, jer su oni tata mate za kućne aparate. Proverite!

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *