Stigli Tecno mobilni telefoni

x  T.

Novi brend smart telefona u Tehnomedia ponudi. Pristupačni su, pouzdani i sa moćnim performansama.

Sve što vam je potrebno pružiće vam Tecno. Sjajne fotografije i video klipove, igranje igrica, četovanje ili ćaskanje. Ako tragate za novim telefonom i brendom, sa Tecnom ćete napraviti odličan izbor. Tehnomedia vam nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Odakle je Tecno?

Kompanija Tecno Mobile je novi proizvođač mobilnih telefona i pojavili su se na tržištu nedavno. Veoma su popularni u Aziji i Indiji, ali polako osvajaju i ostale zemlje. Kompanija je osnovana 2006. godine u Kini u Šenženu. Tecno je prvi brend mobilnih telefona kompanije Transsion Holdings. Ovo preduzeće se bavi visokim tehnologijama u šta spada istraživanje, razvoj, proizvodnja i servisiranje mobilnih usluga.

Zašto izabrati Tecno?

 • Zato što daje besprekorne rezultate i ima veoma pristupačnu cenu.
 • Zato što ima ekran velike dijagonale
 • Zato što poseduje moćan procesor
 • Zato što ima veliki kapapcitet interne memorije i RAM-a
 • Zato što brzo radi i ima dovoljno prostora za čuvanje sadržaja
 • Zato što su Tecno kamere savršene
 • Zato što ima dugotrajnu bateriju
 • Zato što ima izdržljivo metalno kućište

Tecno serije telefona

Tecno ima 3 serije smart telefona: CAMON, SPARK, POVA. Razlikuju se po unikatnim performansama. Sigurni smo da ćete pronaći model po svojoj meri u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Predstavljamo po jedan model iz svake serije.

TECNO Camon 18 6GB/128GB Ceramic White
 • Tecno mobilni telefon Camon 18 6GB/128GB

Ovaj telefon ima kapacitet interne memorije do 128 GB i radne memorije od 6 GB. Pruža besprekoran prikaz u rezoluciji od 1080 x 2460 px na sjajnom IPS ekranu veličine 6,8″. Opremljen je kvalitetnim kamerama. Fantastična zadnja trostruka kamera je ukupno 52 MP (48 MP + 2 MP + 2 MP), a selfi kamera je od 16 MP. Ugrađena izdržljiva baterija je od 5 000 mAh i omogućava kontinuiran rad bez prestanka. Bezbednost vam je osigurana dodatno, jer sa bočne strane telefona postavljen i senzor otiska prsta. Operativni sistem je Android 11, a rad je zasnovan i na osmojezgarnom Hellio G88 procesoru (2 x 2 GHz Cortex-A75, 6 x 1,8 GHz Cortex-A55). Mali-G52 MC2 grafička karta brine o prikazu grafičkih elemenata. Ako želite da u jednom telefonu koristite dve kartice ovi telefoni su vam to omogućili. Dve Nano SIM kartice možete dodati u Dual Sim slotu.

 • Tecno mobilni telefon Spark 8P 4GB/128GB

Kapacitet interne memorije ovog telefona do 128 GB, a 4 GB je kapacitet radne memorije. Sve je pregledno zahvaljujući ekranu IPS tehnologije veličine ekrana 6,6″. Pregled je kristalno jasan sa rezolucijom 1080 x 2408 px. Bićete oduševljeni fotografijama koje pravi sa trostruko glavnom kamerom od 52 MP kao i za selfije sa prednjom kamerom 8 MP. Grafička karta Mali-G52 2EEMC2 je zadužena kao glavna podrška za vizuelni deo. Telefon pokreću Operativni sistem Android 11, a operativni sistem 8-jezgarni Hellio G70 procesor (2 x 2 GHz Cortex-A75, 6 x 1,7 GHz Cortex-A55). Baterija je snažna i dugotrajna od od 5000 mAh. Možete takođe i u ovaj model koji je Dual Sim dodati dve SIM kartice Nano veličine. Svi podaci su na sigurnom, jer ga možete zaključati koristeći otisak prsta.

TECNO Pova 2 4GB/128GB Dazzle Black
 • Tecno mobilni telefon Pova 2 4GB/128GB

Ovaj telefon ima odlične performanse. IPS ekran je veliki i dijagonale 6,9″. Rezolucija je 1080 x 2460 px. Video zapisi su u rezoluciji od 1080 px pri 30 fps. Pravi besprekorne fotografije kao i video zapise. Sa četvorostrukom kamerom od 52 MP pružiće vrhunske rezultate (48 MP + 2 MP + 2 MP + QVGA). Prednja kamera od 8 MP napraviće odlične selfije. Ima do 128 GB RAM memorije i 4GB radne. Dugotrajna integrisana i snažne baterija je 7000 mAh. Odličan je izbor ako volite da igrate igrice. Pokreće ga Android 11 operativni siste, i procesor Hellio G85 od 8 jezgara (2 x 2 GHz Cortex-A75, 6 x 1,8 GHz Cortex-A55). Grafička karta Mali-G52 MC2 daje odličan grafički prikaz elemenata. Podatke ćete zaštititi pomoću bočnog senzora otiska prsta. I u ovom telefonu možete dodati dve Nano SIM kartice.

Vreme je za novi pametni telefon. Ako ste u potrazi za savršenim partnerom u Tecnu ćete ga dobiti sasvim sigurno. Nikada vas neće izneveriti i pružiće vam najbolje u svakom trenutku. Požurite u Tehnomediu, jer

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *