Kupi telefon i dobijaš uređaj za dinar

naslov

Kupite Redmi Note 10 5G Preoreder i verovali ili ne za 1 dinar možete birati između 3 uređaja: power bank, tablet ili smart vaga.

Pravo je vreme za kupovinu novog mobilnog telefona. Sada vam se pruža jedinstvena prilika da nakon kupovine Xiaomi Redmi Note 10 5G za samo 1 dinar izaberite jedan od uređaja: Redmi Power bank 20000 mAh, Mi LCD Tablet za pisanje ili Mi smart vaga.

image

Ovaj fantastičan pamatan telefon je pouzdan, sa brzim performansama, brojnim mogućnostima i jednom rečju fantastičan. Ovu akciju koja traje do 5. juna ne smete propustiti i zato ga poručite što pre. Ovaj telefon sa 5 G omogućava više brzine i manje kašnjenja. Sa telefonom poput Redmi Note 10 5G možete biti među prvima koji će iskusiti mreže naredne generacije sa vrhunskim tehnologijama. Pokrenuće ga snažan MediaTek Dimensity 700 5G čipset. Uživaćete u dugoj upotrebi, a 7nm tehnologija obrade i integrisani modem nude više performanse sa nižom potrošnjom energije. Moćan je i produktivan sa podrškom za 5G dual SIM.

Imaćete priliku da iskažete svu svoju kreativnost sa trostrukom zadnjom kamerom. Tu spadaju: 48MP glavna kamera, 2MP makro kamera i senzor dubine 2MP. Detalje i senzor dubine snimićete besprekorno pomoću makro kamere , a fotografije će biti besprekorne. Pomoćnici odnosno alati koji će vam pomoći su Slow motion, Time lapse video, Noćni režim…

Sa Xiaomi Redmi Note 10 5G igraćete igre u realnom vremenu i bez odlaganja i ometanja uživati u video pozivima. Sve je sada jednostavno jer podržava naprednu 5G + 5G Dual Sim tehnologiju. Besprekoran rad omogućava vam snažan procesor. MediaTek Dimensity 700 je sa osmojezgarnim procesorom i radnim taktom do 2.2 GHz i snažnim ARM Mali G57 GPU.

  x

Ekran je fantastičan uz 6.5” FHD + DotDisplay sa brzinom osvežavanja od 90Hz. Preko ove brzine, automatski će se prilagodi sadržaju. Od striminga video zapisa na 30Hz ili 60Hz do pomeranja fidova društvenih medija. Na prirodan, precizan i pametan način možete prilagoditi i otkriti osvetljenost na 4096 različitih nivoa pomoću dvostrukog podešavanja senzora za osvetljenje od 360 stepeni. Baterija je odlična od 5.000 mAh i naravno sa brzim punjenjem. od 18 W.

Sa ovim telefonom ćete biti mirni , sigurni i bezbedni i u svakom momentu vaše oči biće zaštićene. Naime ovaj model ima funkciju koja poseduje celokupnu zaštitu očiju. Reading mode 3.0 obezbeđuje komfor za vaše oči, jer se ekran može podesiti noću, pozadinskom osvetljenju ili jakom suncu.

Vreme je za kupovinu. Period trajanja akcije je od 25. maja do 5. juna. Ovaj telefon poručite i online i platite: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *