Tehnomediu i u Obrenovcu

naslovna obrenovac

Svečano je otvorena još jedna Tehnomedia prodavnica. Ovog puta, 27. maja u Obrenovcu. Ovo je 54 maloprodajni objekat u zemlji.

Novootvorena prodavnica obuhvata površinu od 350 kvadratnih metara i kupcima nudi bogat asortiman od preko 5 000 artikala različitih kategorija.

  n x

Prema rečima posetilaca i kupaca, Obrenovcu je nedostajala baš jedna ovakva prodavnica bele tehnike.

“Nema čega nema, sve izgleda toplo i lepo, a ljubazni prodavci odgovaraju na svako pitanje i trude se da pomognu. Predusretljivi si i prvi utisak je fantastičan”, rekao je Ivan Jovanović.

Vidim da je izbor robe veliki i siguran sam da ću ovde kupovati. Ima još prodavnica sa ovakvom robom u gradu, ali vaša me je osvojila odmah. Nije skupo i ima dosta akcija. Ovo su najbolji pokloni i svaka čast što mislite i na nas, jer danas niko ništa ne poklanja, svi uzimaju. Bravo i nadam se da ću možda i ja dobiti nešto”, kazao je Bojan Petrović.

  n x

Na dan otvaranja Tehnomedia je svojim kupcima ponudila brojna iznenađenja. Svi su s nestrpljenjem čekali da vide da li će biti srećne ruke i dobiti: laptop, frižider ili televizor. Prva tri 54 kupca za obavljenu kupovinu čiji je iznos veći od 10 000 dinara kući odlazi sa ovim vrednim poklonima.

“Za nas je ovaj broj simboličan, s obzirom da je Tehnomedia u Obrenovcu 54. prodavnica po redu,” istakli su prodavci.

Suzana Simić Mačić je imala sreće i dobila je na poklon  laptop ASUS. Ona je bila 54. kupac po redu.

  n x

Zorana Petrić, kao 108. kupac, na dar je dobila frižider BEKO. Nije mogla da sakrije svoje oduševljenje i iznenađenje kada joj je prodavac saopštio ovu lepu vest.

  n

Tehnomedia će darivati 162. kupca FOX televizorom.

Na odličnoj lokaciji u ulici Kralja Petra Prvog br. 30 možete pronaći sve što vam treba od bele tehnike, malih i velikih kućnih i kuhinjskih aparata, uređaje za grejanje i klimatizaciju, televizore, video, foto, audio i auto tehniku, telefone, IT, oprema za pokućstvo i baštu, alat i još mnogo toga.

Radno vreme prodavnice je od 8 do 20 sati radnim danima, a subotom od 8 do 17 sati.

Tehnomedia se pored Obrenovca nalazi u još 34 grada. U godini jubileja, 20 godina postojanja i rada, kompanija Tehnomedia vam je pripremila brojna iznenađenja… Za 20. rođendan poklanjamo vam 20 dana slavljeničkih cena, popusta i akcija.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite.

( TV MAG je zabeležio otvaranje našeg maloprpdajnog objekta u Obrenovcu, kao i portal)

i još malo fotografija…

  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *