Kupite Candy i na dar dobijate usisivač

Candy blog

Kupovinom Candy uređaja na poklon dobijate Hoover usisivač.

Pravo je vreme da opremite svoj dom i iskoristite našu specijalnu Candy ponudu. Kupovinom određenih modela: frižidera, mašine za pranje, za sušenje, ili za pranje i sušenje veša, kao i mašine za pranje sudova ovog brenda, dobićete vredan poklon – Hoover usisivač sa ciklonskom tehnologijom.

image

Candy frižideri su opremljeni sa najnaprednijom tehnologijom i ručnim automatskim odleđivanjem i kontrolom sistema zamrzavanja. Ovi frižideri optimalno čuvaju i sveže i kuvane namirnice.

Ako se odlučite za kupovinu ponuđenih modela frižidera, Hoover usisivač dobijate na dar za 0 dinara. Candy frižider CMGN 6182 B, Candy frižider CMGN 6184 W i Candy frižider CMGN 6184B.

image

Dva u jedan ćete dobiti sa Candy mašinom za pranje i sušenje veša. Uz ove uređaje prostiranje veša postaće prošlost. Vi samo stavite veš a ona će sve obaviti sama. Opraće i osušiti veš na najbolji način.

Iskoristite ovu akciju i kupite Candy mašinu za pranje i sušenje veša čiji model nosi oznaku CANDY: BWD 596 PH3, CSOW 4855T/1-S, CSOW 4965T1-S, GVSW 485 D-S, GVSW40464TWHC2-S, GVSW40464TWHC2-S, ROW 41496 DWHC/1-S, ROW 4854 DXH/1-S.

image

Candy pruža najbolju i najsigurniju pomoć oko kućnih poslova. Sa njihovim mašinama za pranje suđa bićete prezdovoljni. Radi se o poslednjim generacijama mašina, a minimalno troše struju. Izaberite Candy mašinu za pranje posuđa,CDPMN 4S622PX i poklon je vaš.

image

U Candy asortimanu možete izabrati modele mašine za pranje veša sa prednjim ili gornjem punjenjem. One sa gornjim otvorom su idealne ako živite u malom prostoru. Ove energetski efikasne veš mašine su vrhunskih karakteristika, visokih performansi i velikog kapaciteta.

Hoover usisivač ćete dobiti na poklon ako kupite neki od ovih modela mašina za pranje veša Candy. BWM 1410 PH7B, BWM 1410 PH7R,   BWM 148 PH7 ,   BWM 149 PH7, RO 16106DWHC7/1-S.

image

Candy mašina za sušenje veša je nešto što vam je neophodno ne samo za hladnije dane nego uvek. Ne morate da stavljate veš na žicu nego ga samo stavite u mašinu i ona će sve sama odraditi. Za to vreme možete se posvetiti nekim drugim poslovima. Štedi struju i vaše vreme. Možete osušiti do 10 kg veša uz minimalno korišćenje električne energije.

Učestvujte u ovoj akciji i izaberite neki od Candy modela mašina za sušenje veša CSO H8A3TEXM-S, RO H10A2TCEX-S, RO H9A3TSEX-S i RO HY9A2TCE-S i dobićete besplatno usisivač.

Pogledajte pažljivo specijalnu Tehnomedia ponudu koju smo vam naveli i učestvujte u akciji. Za bilo koji model da se odlučite nećete pogrešiti, jer su proizvodi proverenog kvaliteta i sigurnosti. Uz kupljenu robu ovog brenda kući ćete otići i sa usisivačem koji ćete dobiti na poklon.

image

Hoover usisivač je sa posudom i poseduje Cyclean ciklonska tehnologija visoke efikasnosti. Zapremina posude je 2 l. Ovaj aparat koristi perivi HEPA filter. Njegova snaga je ECO 800 W, sa efektom standardnog motora 2 300 W. Nije bučan dok radi, a nivo buke iznosi 75 dB.

Akcija traje do isteka zaliha. Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *