Sve uspomene u samo jednom ramu za slike

x Hama ram

Digitalni foto ram štedi prostor i u jednom okviru mogu stajati sve vaše fotografije sa nekog slavlja, izleta, događaja…

Na radnom stolu, ili polici držite fotografije. One se nalaze u ramovima od plastike, drveta, stakla…Vreme je da nabavite digitalni foto ram. Sve fotografije sa letovanja na primer, ubacite u ovaj ram i odaberete opciju slideshow i na nekoliko sekundi će se menjati slike na vašem ramu. U jednom ramu možete smestiti sve uspomene i fotografije koje želite, a zahvaljujući memoriji koju poseduju sve će uvek izgledati drugačije. Po zadatom redosledu slike će se smenjivati.

Neki digitalni ramovi osim što prikazuju fotografije mogu i neke druge sadržaje kao što su video ili audio zapisi ili igranje igrica.

Digitalni ramovi poznatog brenda Hama svedenog su i elegantnig izgleda u crnoj boji i kvalitetni. Okviri su napravljeni od plastike visokog sjaja. Displej je osnova svakog digitalnog rama za slike. Prikaz slika je precizan i kristalno jasan. Boje su verne i realne,a slika odiše prirodnošću. U Tehnomedia maloprodajnim objektima potražite digitalne foto ramove ovog brenda. Predlažemo vam: Hama Slimline 9,7″, Ultra – Slim ili Slimline 8″.

image

Hama foto ram Slimline basic je digitalni foto ram. Veličina ekrana iznosi 9,7 “ (24, 64 cm). Rezolucija kod sva tri modela je ista 1024 x 768 pix, kao i tip ekrana, TFT – LED displej i format 4:3. Prikaz sadržaja obavlja se sa: SD/SDHC/MMC, a podržani formati slika: JPG, JPEG. Ovi modeli poseduju: daljinski upravljač, tastere za kontrolu, slide show (sa efektima prelaza), random slide show, zoom, automatski tajmer, podeljen ekran, rotaciju slika, “folder” mod, prikaz kalendara i vremena (različitih boja koje se mogu izabrati), senzor svetla za automatsko podešavanje osvetljenja, noćni režim, trajanje prikaza slike, format prikaza, višejezični meni. Kod ovog modela kontrast je 400:1. Dimenzije su 234 x 56 x 198 mm, a težak je samo 580 g.

Hama foto ram Ultra-Slim i Slimline su jeftiniji modeli. Ekran je nešto manji 8″ (20,32 cm). Kontrast je 500:1, kao i osvetljenje: 300 cd/m2. Dimenzije Ultra- Slim modela su 200 x 51 x 165 mm, a težina: 360 g dok je kod modela Slimline 8″ 200 x 56 x 165 mm, a težina 386 g.

Način čišćenja je lak. Većinu mrlja ako ih bude bilo očistićete suvom, pamučnom tkaninom. Sve što koristite za čišćenje vašeg LCD TV ili laptop računara možete koristiti sa ekranom digitalnog foto rama.

image

Način korišćenja je jednostavan. Potrebno je samo da ga uključite i uživate.

Digitalni foto okvir će svakako obogatiti vaš prostor i izgledaće modernije i zanimljivije. Ovo je odličan poklon kojim možete častiti sebe i one do kojih vam je stalo. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *