Kupite IPHONE 11 po neverovatnoj ceni

promo baner

Specijalna Tehnomedia ponuda Apple iPhone 11 64GB. Sada je trenutak da iPhone konačno bude vaš.

Nemojte mnogo da razmišljate i ne postavljajte sebi pitanja da li mi je potreban iPhone i kako da ga kupim? Sada je pravi trenutak za kupovinu, jer je na neverovatnom popustu. Ovakva prilika se ne propušta, jer ova cena je sada i ko zna da li će je biti više ikada. iPhone je iPhone, satusni simbol, moćna mašina, savršenstvo u malom… Može sve, bolje, više i lepše od drugih.

APPLE iPhone 11 64GB (PRODUCT)RED mhdd3pm/a

Akcija

 • Specijalnu ponudu iPhone 11 pogledajte OVDE.
 • Akcija traje od 20. novembra do 24. decembra.
 • Kupovinu možete obaviti u Tehnomedia prodavnicama ili online.

iPhone 11

Ovaj izuzetan telefon je visokog kvaliteta. Idealan je ako volite da se mnogo slikate i snimate video snimke, jer je opremljen dobrom prednjom kamerom i jakom glavnom kamerom. Sa detaljnom rezolucijom od 1792 x 828 piksela očekujte dobar HD kvalitet slike za prikazivanje vašeg multimedijalnog sadržaja.

Kamera

Kamera je vrhunska i poseduje dvostruku 12 + 12 MP glavnu kameru ultraširokog ugla snimanja. Sa optičkim zumom napravićete fantastičke snimke udaljenih objekata, koncerata i slično. Optički stabilizator slike vašim fotografijama daće precizan, čist, jasan prikaz i izgled bez obzira što ste u pokretu.

Displej

Liquid Retina HD displej je veličine i dijagonale taman koliko treba 6,1 inča. Jasno se prikazuju sadržaji do najsitnijih detalja, strukture menija i internet stranice. Dobićete jasnu i ujednačenu sliku jer iPhone 11 koristi tehnologiju retina displeja koju je Apple specijalno razvio. Veliki broj piksela nalazi se na maloj površini i ne percipiraju se pojedinačno kada gledate. Ekran je sa zaštitnim slojem, dok će vam nezaboravno iskustvo i lep osećaj u igranju igrica dati zaobljene ivice telefona.

APPLE iPhone 11 64GB Yellow mhde3se/a

A13 Bionic čip

Najkomplikovanije i najteže zadatke obavićete lako što vam garantuju ugrađeni Apple A13 Bionic procesor i 4 GB RAM-a uz pomoć operativnog softvera iOS 13.

Neverovatnu brzinu i efikasno pokretanje svih aplikacija iPhone-u 11 daje A13 Bionic čip. Sa njim je telefon brži, jači, pametniji i štedljiviji. Možete u isto vreme da četujete, slušate muziku ili surfujete bez problema i usporavanja, jer iPhone 11 može da isprati sve vaše aktivnosti i zadatke bez problema. Čip obezbeđuje manje trošenje baterije tako da u igranju igrica možete uživati i do 5 sati duže.

Baterija

Pametna baterija kapaciteta 3110 mAh je neverovatno izdržljiva. Opušteno možete obavljati sve dnevne aktivnosti na svom telefonu. Za samo pola sata možete ga brzo napuniti i dobiti kapacitet baterije i do 50% . Ako vam punjač nije pri ruci, telefon dopunite adapterom ili USB kablom.

Lična karta

 • Novi sistem sa dve kamere. Dual-kamera sistem sa 12MP Ultra širokim okjektivom, noćnim režimom, 4K video do 60fps i Portret modom. Sjajna selfi kamera. 12MP TrueDepth prednja kamera sa Portret modom, slow-motion i 4K video.
 • 6,1 inča Liquid Retina LCD ekran.
 • Neverovatno čvrsto staklo u smartfonu.
 • Apple-ov najbrži ćip, A13 Bionic procesor sa Neuralnom mrežom treće generacije.
 • Sa tamnom bojom IOS 13.
 • Prelepog dizajna i nestvarno lepih boja.
 • Izdržljiva baterija koja omogućava celodnevni rad bez problema. Bežično i brzo punjenje.
 • Ima oznaku IP68, tako da je setifikovano otporan na prašinu i vodu do 2 metra dubine do 30 minuta.
 • Na najvišem nivou je i bezbednost Face IDza i Apple Pay.

Ovu priliku i specijalnu ponudu nemojte da propustite. Kupite ili poručite fantastičan iPhone 11 64GB po neverovatno pristupačnoj ceni. Ovaj telefon sa komponentama izuzetnog kvaliteta pružiće vam dugotrajno uživanje u bezbroj mogućnosti. Jedan je iPhone, mislite o tome.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *