Kupite IPHONE 11 po neverovatnoj ceni - Dobro došli u svet tehnike!
Početna » Telefoni » Kupite IPHONE 11 po neverovatnoj ceni

Kupite IPHONE 11 po neverovatnoj ceni

24.11.2022

Specijalna Tehnomedia ponuda Apple iPhone 11 64GB. Sada je trenutak da iPhone konačno bude vaš.

Nemojte mnogo da razmišljate i ne postavljajte sebi pitanja da li mi je potreban iPhone i kako da ga kupim? Sada je pravi trenutak za kupovinu, jer je na neverovatnom popustu. Ovakva prilika se ne propušta, jer ova cena je sada i ko zna da li će je biti više ikada. iPhone je iPhone, satusni simbol, moćna mašina, savršenstvo u malom… Može sve, bolje, više i lepše od drugih.

APPLE iPhone 11 64GB (PRODUCT)RED mhdd3pm/a

Akcija

 • Specijalnu ponudu iPhone 11 pogledajte OVDE.
 • Akcija traje od 20. novembra do 24. decembra.
 • Kupovinu možete obaviti u Tehnomedia prodavnicama ili online.

iPhone 11

Ovaj izuzetan telefon je visokog kvaliteta. Idealan je ako volite da se mnogo slikate i snimate video snimke, jer je opremljen dobrom prednjom kamerom i jakom glavnom kamerom. Sa detaljnom rezolucijom od 1792 x 828 piksela očekujte dobar HD kvalitet slike za prikazivanje vašeg multimedijalnog sadržaja.

Kamera

Kamera je vrhunska i poseduje dvostruku 12 + 12 MP glavnu kameru ultraširokog ugla snimanja. Sa optičkim zumom napravićete fantastičke snimke udaljenih objekata, koncerata i slično. Optički stabilizator slike vašim fotografijama daće precizan, čist, jasan prikaz i izgled bez obzira što ste u pokretu.

Displej

Liquid Retina HD displej je veličine i dijagonale taman koliko treba 6,1 inča. Jasno se prikazuju sadržaji do najsitnijih detalja, strukture menija i internet stranice. Dobićete jasnu i ujednačenu sliku jer iPhone 11 koristi tehnologiju retina displeja koju je Apple specijalno razvio. Veliki broj piksela nalazi se na maloj površini i ne percipiraju se pojedinačno kada gledate. Ekran je sa zaštitnim slojem, dok će vam nezaboravno iskustvo i lep osećaj u igranju igrica dati zaobljene ivice telefona.

APPLE iPhone 11 64GB Yellow mhde3se/a

A13 Bionic čip

Najkomplikovanije i najteže zadatke obavićete lako što vam garantuju ugrađeni Apple A13 Bionic procesor i 4 GB RAM-a uz pomoć operativnog softvera iOS 13.

Neverovatnu brzinu i efikasno pokretanje svih aplikacija iPhone-u 11 daje A13 Bionic čip. Sa njim je telefon brži, jači, pametniji i štedljiviji. Možete u isto vreme da četujete, slušate muziku ili surfujete bez problema i usporavanja, jer iPhone 11 može da isprati sve vaše aktivnosti i zadatke bez problema. Čip obezbeđuje manje trošenje baterije tako da u igranju igrica možete uživati i do 5 sati duže.

Baterija

Pametna baterija kapaciteta 3110 mAh je neverovatno izdržljiva. Opušteno možete obavljati sve dnevne aktivnosti na svom telefonu. Za samo pola sata možete ga brzo napuniti i dobiti kapacitet baterije i do 50% . Ako vam punjač nije pri ruci, telefon dopunite adapterom ili USB kablom.

Lična karta

 • Novi sistem sa dve kamere. Dual-kamera sistem sa 12MP Ultra širokim okjektivom, noćnim režimom, 4K video do 60fps i Portret modom. Sjajna selfi kamera. 12MP TrueDepth prednja kamera sa Portret modom, slow-motion i 4K video.
 • 6,1 inča Liquid Retina LCD ekran.
 • Neverovatno čvrsto staklo u smartfonu.
 • Apple-ov najbrži ćip, A13 Bionic procesor sa Neuralnom mrežom treće generacije.
 • Sa tamnom bojom IOS 13.
 • Prelepog dizajna i nestvarno lepih boja.
 • Izdržljiva baterija koja omogućava celodnevni rad bez problema. Bežično i brzo punjenje.
 • Ima oznaku IP68, tako da je setifikovano otporan na prašinu i vodu do 2 metra dubine do 30 minuta.
 • Na najvišem nivou je i bezbednost Face IDza i Apple Pay.

Ovu priliku i specijalnu ponudu nemojte da propustite. Kupite ili poručite fantastičan iPhone 11 64GB po neverovatno pristupačnoj ceni. Ovaj telefon sa komponentama izuzetnog kvaliteta pružiće vam dugotrajno uživanje u bezbroj mogućnosti. Jedan je iPhone, mislite o tome.

Ocenite ovaj članak!

TehnomediaView all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram