Miele dani

promo baner

Tokom trajanja akcije “Miele dani” kupite po specijalnoj ceni Miele uređaje i aparate.

Ako želite vrhunski kvalitet, efikasnost i dugotrajnost izaberite Miele. Sada uređaj ovog brenda može biti vaš po specijalnoj ceni. Miele je brend koji sam za sebe govori.

Sa ovim aparatima sve poslove u kući i kuhinji obavićete brzo i lako. Miele je postavio standarde izdržljivosti, energetske efikasnosti, dizajna, jednostavnosti upotrebe i korišćenja. Ovi visokokvalitetni uređaji zadovoljiće sve vaše zahteve i potrebe, a služiće vas decenijama.

Kada?

Akcija traje od 25. do 30. novembra 2020 u Tehnomedia prodavnicama i online šopu.

MIELE DAS 2620

Šta je na popustu?

Aspiratori

Ovi moćni aspiratori uspešno izvlače i filtriraju sva isparenja nastala prilikom kuvanja i prženja hrane, kao i sve neprijatne mirise. Savršene su izrade i lepog dizajna sa izraženim i jasnim linijama.

MIELE KM 6520 FR
MIELE H 2265-1 B EDST/CLST

Ugradene ploče i rerne

Važno ja na kakvim uređajima pripremamo hranu. Sa Miele ugradnom pločom i ugradnom rernom postaćete prava kulinarska čarobnica. Pripremljeni obroci izgledaće prelepo a pripremljena hrana biće božanstvenog ukusa. Svakodnevne kulinarske poslove olakšaće vam Miele sa širokim spektrom inovativnih tehnologija. Različite karakteristike imaju različite vrste hrane, tako da su uređaji napravljeni da omoguće najbolje načine za pripremu.

MIELE Complete C3 Active Parquet Power line Marine blue

Usisivači

U domu se prašina svuda nalazi i efikasno se može ukloniti usisavanjem. Jednostavno i brzo Miele usisivač uradiće sve što je potrebno, a kao rezultat dobićete savršenu higijenu i čist dom ili poslovni prostor. Imaju specijalne karakteristike i nude najbolje od najboljeg. Zahvaljujući raznim dodacima sve podove očistićete lako i stići do svih uglova prostora koji čistite. Testirani su da izdrže sve uslove. Veoma su jaki i pravi buldožeri među usisivačima.

Miele

Slogan “Zauvek bolje” je već 120 godina vodilja nemačke kompanije Miele. Kako kažu, jedini su proizvođači koji testiraju proizvode kao što su veš mašine, mašine za sušenje veša, mašine za pranje sudova i rerne na na ekvivalentnoj upotrebi od 20 godina. Zato Miele kupci širom sveta ostaju verni Miele brendu. Miele tehnologija pruža odlične rezultate u kombinaciji sa minimalnom potrošnjom energije. Svaki Miele uređaj ili aparat je proizveden po najvišem standardu i podrvrgnut je strogim kontrolama kvaliteta uključujući pojedinačne površinske testove sa rukavicama.

Iskoristite akciju, kupite ili poručite online po specijalnoj ceni željeni uređaj u Tehnomedia prodavnicama i uštedite. Očekuju vas najbolji uslovi plaćanja i kupovine. Ovu jedinstvenu priliku, jednostavno morate iskoristiti. Miele vas neće izneveriti i bićete bezbrižni i sigurni sa njihovim aparatima.
Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *