Tehnomedia na Games.Con-u

grupna fotografija sa game con-sa

3 dana tokom trajanja Games.con-a naš štand je bio jedan od najposećenijih i prema rečima prisutnih najlepši.

IMG x

Preko 10 000 zaljubljenika u igrice i pop kulturu je posetilo ovaj događaj koji je trajao 3 dana, od 25. do 27. novembra, na Beogradskom sajmu. Svi zaljubljenici u gejming različitih uzrasta našli su se na jednom mestu na Games.con-u najpoznatijem i najvećem gejming događaju u regionu. Mladi i stari, deca, tinejdžeri, gejmeri, tiktokeri, jutjuberi, obilazili su štandove i uživali u kvalitetnim sadržajima koji su im ponuđeni.

IMG x

Razne novotarije i novosti iz sveta gejminga i IT tehnologije i tehnike, takmičenja, turniri, najnovije igrice, nagradne igre, kostimi, di džejevi, anime, pop kultura spojili su hale 1 i 2 i napravili događaj za pamćenje. Bili su tu i trka dronova, virtelna realnost, mačevanje, laser tag, Stress Out soba, esport i bordgame turniri, Cosplay revija, Airsoft i još mnogo, mnogo toga.

Najveća gužba bila je na našem štandu. Sjajna atmosfera, odlična muzika, vedre i raspoložene kolege u svakom trenutku bile su spremne da odgovore na pitanja i zahteve posetilaca. Prikazali smo bogat asortiman najnovijih proizvoda namenjen gejmerima kao i novu IT opremu, podelili vredne poklone i nagrade.

IMG x

Naše promoterke su nudile promo materijale, a magični kutak sa Ogre Magi za fotografisanje je bio posebno interesantan. Mnogi su želeli da ovaj događaj otrgnu od zaborava i sačuvaju uspomenu, a mi smo im to omogućili na originalan način.

IMG x

“Dolazim redovno na Games. con i sviđa mi se atmosfera. Moram da priznam da me je privukao vaš štand, jer je super skockan i super je gejming oprema koju vidim ovde. Nisam ni znao da u tom delu imate tako dobru ponudu, tako da ću sigurno kupiti nešto od ovoga u vašoj prodavnici,” kazao je Dušan Milutinović.

“Na društvenim mrežama sam video nagradnu igru za Games.con i prijavio sam se, odnosno ciljano sam došao samo zbog toga. Nagrade su super i valjda ću dobiti nešto. Volim gužvu i ponuda svega je dobra. Lep vam je i veliki štand i sviđa mi se što ste nasmejani i dobio sam odgovore na sve što me je zanimalo oko neke konzole,” rekao je Marko Mančić.

Sve je super ovde od muzike, atmosfere i ponude. Imate lep štand, a saznala sam i dosta novih informacija iz gejming industrije na vašem štandu,” podelila je utiske sa nama Branka Mitrović.

Vuk i Aleksandra, naši popularni influenseri bili su sa nama i kako kažu utisci su fenomenalni.

IMG x

“Sve je proteklo sjajno i super. Atmosfera nezaboravna. Veliki je odziv i zbog toga smo posebno zadovoljni. Tehnomedia je na sve mislila pa je tako obezbedila za posetioce više od 50 vrednih nagrada. Podelili smo miševe, tastature, slušalice i slične poklone. Bile su tu i vredne nagrade poput Samsung gejmerskog monitora i Honor Magic4 Lite 5G mobilnog telefona. Mnogo je dece osvojilo ono što je želelo i drago nam je što smo eto mi izvlačili dobitnike i u ta dva dana ih usrećili.”

IMG x

“Sama organizacija nije bila laka, ali smo timski postigli sve što smo želeli,” istakao je Dalibor Todorovićkategori menadžer.

“Utisci su fenomenalni. Posetioci nisu krili oduševljenje našim štandom i kako je sve postavljeno. Imali su samo reči hvale za izgled i ponudu. Predstavili smo novu gejming opremu i IT. I upravo je bila velika potražnja u IT delu što nas posebno raduje. Na licu mesta smo posetiocima pružili sve potrebne informacije. Nisu krili oduševljenje našim znanjem i vremenom koje smo za njih izdvojili i to nas posebno raduje, uostalom mi smo tu zbog njih i uvek na usluzi. Verujem da smo se dobro predstavili i da su nas kupci prepoznali i u IT sektoru i gejming delu i sada znaju da nas u Beogradu na primer mogu pronaći na 12 lokacija.”

“Podelili smo preko 50 nagrada, a dobili smo informaciju od glavne organizatorke Games.con-a da je naš Giveaway bio najbolji i najbolje organizovan sa najvećim brojem nagrada i to dobrih i vrednih,” kazao je Dalibor.

Nagradili smo laptopom i stotog posetioca koji se slikao sa Ogre Magi na našem štandu u nedelju 27. novembra.

IMG x

Boško Đorđević, programski direktor i idejni tvorac ove manifestacije je pre 8 godina, još kao pozorišni reditelj došao na ideju da se pokrene ovakav festival. U početku nije ni mogao da pretpostavi da će interesovanje biti ovoliko.

“Organizovanje ovakvih manifestacija iziskuje puno truda, energije i strpljenja. Ali pop kultura i igra, baš kao i kultura predstavljaju suštinsku potrebu čoveka i nakon svake manifestacije, kada se dese brojne interakcije posetilaca, proizvođača, content makera, publishera i mnogih drugih, osećamo da je jedna misija ispunjena, a i da su posetioci proveli jedan nezaboravan dan sa nama. I tako bude svaki put,” rekao je Đorđević.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_2509-1024x683.jpg

Games.con festival je veliki spektakl, a Tehnomedia je ove godine prvi put bila deo ove manifestacije i otvorila svoja vrata. Sa nestrpljenjem čekamo naredno učešće i polako pravimo planove i strategiju. A do tada nas možete posetiti na 63 lokacije u 37 gradova i pratiti na društvenim mrežama. Tehnomedia je prepoznatljivo različita. Proverite!

  n x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG  x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG  x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
  n x
  n x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_2578-585x1024.jpg
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *