Tehnomedia na Games.Con-u

grupna fotografija sa game con-sa

3 dana tokom trajanja Games.con-a naš štand je bio jedan od najposećenijih i prema rečima prisutnih najlepši.

Preko 10 000 zaljubljenika u igrice i pop kulturu je posetilo ovaj događaj koji je trajao 3 dana, od 25. do 27. novembra, na Beogradskom sajmu. Svi zaljubljenici u gejming različitih uzrasta našli su se na jednom mestu na Games.con-u najpoznatijem i najvećem gejming događaju u regionu. Mladi i stari, deca, tinejdžeri, gejmeri, tiktokeri, jutjuberi, obilazili su štandove i uživali u kvalitetnim sadržajima koji su im ponuđeni.

Razne novotarije i novosti iz sveta gejminga i IT tehnologije i tehnike, takmičenja, turniri, najnovije igrice, nagradne igre, kostimi, di džejevi, anime, pop kultura spojili su hale 1 i 2 i napravili događaj za pamćenje. Bili su tu i trka dronova, virtelna realnost, mačevanje, laser tag, Stress Out soba, esport i bordgame turniri, Cosplay revija, Airsoft i još mnogo, mnogo toga.

Najveća gužba bila je na našem štandu. Sjajna atmosfera, odlična muzika, vedre i raspoložene kolege u svakom trenutku bile su spremne da odgovore na pitanja i zahteve posetilaca. Prikazali smo bogat asortiman najnovijih proizvoda namenjen gejmerima kao i novu IT opremu, podelili vredne poklone i nagrade.

Naše promoterke su nudile promo materijale, a magični kutak sa Ogre Magi za fotografisanje je bio posebno interesantan. Mnogi su želeli da ovaj događaj otrgnu od zaborava i sačuvaju uspomenu, a mi smo im to omogućili na originalan način.

“Dolazim redovno na Games. con i sviđa mi se atmosfera. Moram da priznam da me je privukao vaš štand, jer je super skockan i super je gejming oprema koju vidim ovde. Nisam ni znao da u tom delu imate tako dobru ponudu, tako da ću sigurno kupiti nešto od ovoga u vašoj prodavnici,” kazao je Dušan Milutinović.

“Na društvenim mrežama sam video nagradnu igru za Games.con i prijavio sam se, odnosno ciljano sam došao samo zbog toga. Nagrade su super i valjda ću dobiti nešto. Volim gužvu i ponuda svega je dobra. Lep vam je i veliki štand i sviđa mi se što ste nasmejani i dobio sam odgovore na sve što me je zanimalo oko neke konzole,” rekao je Marko Mančić.

Sve je super ovde od muzike, atmosfere i ponude. Imate lep štand, a saznala sam i dosta novih informacija iz gejming industrije na vašem štandu,” podelila je utiske sa nama Branka Mitrović.

Vuk i Aleksandra, naši popularni influenseri bili su sa nama i kako kažu utisci su fenomenalni.

“Sve je proteklo sjajno i super. Atmosfera nezaboravna. Veliki je odziv i zbog toga smo posebno zadovoljni. Tehnomedia je na sve mislila pa je tako obezbedila za posetioce više od 50 vrednih nagrada. Podelili smo miševe, tastature, slušalice i slične poklone. Bile su tu i vredne nagrade poput Samsung gejmerskog monitora i Honor Magic4 Lite 5G mobilnog telefona. Mnogo je dece osvojilo ono što je želelo i drago nam je što smo eto mi izvlačili dobitnike i u ta dva dana ih usrećili.”

“Sama organizacija nije bila laka, ali smo timski postigli sve što smo želeli,” istakao je Dalibor Todorovićkategori menadžer.

“Utisci su fenomenalni. Posetioci nisu krili oduševljenje našim štandom i kako je sve postavljeno. Imali su samo reči hvale za izgled i ponudu. Predstavili smo novu gejming opremu i IT. I upravo je bila velika potražnja u IT delu što nas posebno raduje. Na licu mesta smo posetiocima pružili sve potrebne informacije. Nisu krili oduševljenje našim znanjem i vremenom koje smo za njih izdvojili i to nas posebno raduje, uostalom mi smo tu zbog njih i uvek na usluzi. Verujem da smo se dobro predstavili i da su nas kupci prepoznali i u IT sektoru i gejming delu i sada znaju da nas u Beogradu na primer mogu pronaći na 12 lokacija.”

“Podelili smo preko 50 nagrada, a dobili smo informaciju od glavne organizatorke Games.con-a da je naš Giveaway bio najbolji i najbolje organizovan sa najvećim brojem nagrada i to dobrih i vrednih,” kazao je Dalibor.

Nagradili smo laptopom i stotog posetioca koji se slikao sa Ogre Magi na našem štandu u nedelju 27. novembra.

Boško Đorđević, programski direktor i idejni tvorac ove manifestacije je pre 8 godina, još kao pozorišni reditelj došao na ideju da se pokrene ovakav festival. U početku nije ni mogao da pretpostavi da će interesovanje biti ovoliko.

“Organizovanje ovakvih manifestacija iziskuje puno truda, energije i strpljenja. Ali pop kultura i igra, baš kao i kultura predstavljaju suštinsku potrebu čoveka i nakon svake manifestacije, kada se dese brojne interakcije posetilaca, proizvođača, content makera, publishera i mnogih drugih, osećamo da je jedna misija ispunjena, a i da su posetioci proveli jedan nezaboravan dan sa nama. I tako bude svaki put,” rekao je Đorđević.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_2509-1024x683.jpg

Games.con festival je veliki spektakl, a Tehnomedia je ove godine prvi put bila deo ove manifestacije i otvorila svoja vrata. Sa nestrpljenjem čekamo naredno učešće i polako pravimo planove i strategiju. A do tada nas možete posetiti na 63 lokacije u 37 gradova i pratiti na društvenim mrežama. Tehnomedia je prepoznatljivo različita. Proverite!

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_2578-585x1024.jpg
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *