Kuvanje bez muke – Slow Cooker/Crock Pot

promo baner

Slow cooker/Crock Pot sporo kuva hranu i priprema zdrave i ukusne obroke. Vaše je samo da stavite namirnice, a celokupan posao završiće sam.

U ovom jedinstvenom aparatu Slow Cooker/Crock Pot-u svako može pripremati hranu. Super krčko, kako ga mnogi zovu, kuva umesto vas, a za to vreme se možete posvetiti drugim obavezama ili jednostavno odmarati. Nema potreba da nadgledate kuvanje i brinete da li će obroci ispasti kako treba. Dobijate zdravu i ukusnu hranu.

CROCKPOT CSC060X01
 • Slow cooker/Crock Pot je originalan brend aparata za sporo kuvanje. Pokrenut je u Severnoj Americi 1971. godine i specijalizovan je za električne aparate za kuvanje. Lider je među aparatima za jednostavan način pripremanja zdravih i ukusnih obroka.

Akcija

Slow cooker/Crock Pot može biti vaš po neverovatno niskoj ceni, ako ga kupite sada. Akcija traje od 1. do 31. decembra.

Priprema hrane

Sve što treba od hrane stavite u šerpu, uključite i posao je gotov. Nakon par sati u zavisnosti od recepta čekaće vas skuvan i gotov obrok.

CROCKPOT SCSPRC507BI
 • Stavite namirnice u šerpu i podesite željeni nivo temperature kuvanja. Sve se nežno i polako zagreva. Možete je ostaviti uključenu i do 20 sati i pripremiti sve što želite. Soseve, supe, čorbe, umake, razne poslastice, slatka, džemove, zimnicu, sve vrste mesa, sarmu, paprikaš, gulaš, kupus, pasulj, mućkalicu, razne poslastice i još mnoga druga jela koja će se savršeno ukrčakti. Hrana se priprema na nižoj temperaturi od uobičajene. Kao krajnji rezultat dobićete izbalansiran obrok. Ovaj aparat ima funkcije: sporog kuvanja, dinstanja, pirinač i testenine, automatsko zagrevanje, podgrevanje, kuvanje pod pritiskom, meko kuvanje, funkciju prženja.
 • Tokom krčkanja namirnice neće promeniti ukus zahvaljujući ravnomernoj raspodeli toplote. Hrana je topla i vruća, a termoizolovane ručke su hladne. Hranljivi sastojci, vitamini i minerali ostaće sačuvani, dok se na primer sve najbolje iz hrane uništi ako se kuva blizu tačke ključanja. Šporet, posebna šerpa i druge posude vam neće trebati, već sve namirnice stavite samo u ovaj aparat. Hrana neće iskipeti, neće zagoreti, neće se prekuvati. Sa sporim kuvanjem sve ostaje u aparatu. Sačuvaće se intenzivan ukus i aroma, jer se hrana priprema u sopstvenom soku. Ona ima svoj sopstveni ukus i neće biti potrebno da je previše začinite. Prilikom njenog pripremanja nema isparavanja, a svi hranljivi sastojci namirnica kao i voda se zadržavaju. Odličan je izbor i za pripremu dijetalnih jela.
 • Ove posude su napravljene od prirodnih materijala koji ne menjaju ukus jelu. Tokom pripreme ne morate da mešate hranu, dodajete vodu i stalno sklanjate poklopac kako biste proverili dokle je stigla priprema.
 • Ne treba vam dodatna posuda za serviranje na sto, jer se unutar aparata nalazi uklonjiva keramička činija.
CROCKPOT SCCPBPP605-050

Zašto kupiti Slow cooker/Crock Pot?

 • Zato što se sporim kuvanjem i krčkanjem namirnica u ovom aparatu dobijaju zdrava i ukusna jela.
 • Zato što u ovom aparatu možete spremiti sve i slana i slatka jela.
 • Zato što je priprema jednostavna. Pripremite namirnice, stavite ih u Slow Cooker i samo podesite tajmer.
 • Zato što je održavanje aparata jednostavno. Posuda i poklopac su bezbedni za pranje u sudomašini i nakon svakog obroka čišćenje je lako.
 • Zato što jedan aparat pruža brojne mogućnosti kao i pripremu slanih i slatkih jela.
 • Zato što vam je sa digitalnim tajmerom omogućeno kuvanje od 30 minuta do 20 sati.
 • Zato što je odličan izbor za domaćinstva sa kapicetom keramičke posude u 3 veličine: 3,5 l, 4,7l i 5,7l.
 • Zato što ovaj aparat ima raznovrsne modove zagrevanja. Za dugo, sporo kuvanje podesite najnižu temperaturu ili visoku temperaturu za brza jela bez pripreme. Vaše jelo ostaće na optimalnoj temperaturi idelanoj za serviranje sa funkcijom čuvanja toplote. Sa 3 nivoa temperature i funkcijom održavanja toplote jela. Niska, visoka i zagrevanje za kuvanje raznih ukusnih supa, čorbi, pečenja i deserta.
 • Zato što ovaj aparat štedi vaše vreme i novac.
This image has an empty alt attribute; its file name is Capture-1.jpg

Kontrola aparata

Sve je pregledno i jasno zahvaljujući digitalnom displeju. Držaćete sve pod kontrolom. Odabrati mod kuvanja, podesiti dužinu trajanja kuvanja i pratiti preostalo vreme kuvanja jela.

Ušteda

Ovi aparati su neverovatno ekonomični i štedljivi. U ponudi su modeli snage 195W, 210W i 230W. Troše i do 10 puta manje struje u odnosu na šporet. Još više ćete uštedeti ako kuvate hranu kada je jeftinija struja i držite preklopnik na održavanje temperature koje je pogodno za serviranje jela. Vatrostalni poklopac održava temperaturu i nema gubljenja toplote iz hrane.

CROCKPOT CSC060X01

Poklopac

Stakleni poklopac je sa šarkama i neverovatno je praktičan. Mešanje jela i serviranje je olakšano zahvaljujući njemu. Umanjeno je i prskanje hrane ili kondenzacija.

Zaključak

 • Slow cooker/Crock Pot je pametna investicija. Uštedeće vaš novac, jer troši veoma malo energije za razliku od pripremanja hrane u rerni.
 • Hrana neće zagoreti, jer se sve kuva na niskim temperaturama.
 • Obroci su hranljivi, a svi vitamini i minerali iz namirnica ostaju sačuvani, jer se ne gube kao prilikom standardnog kuvanja ili blanširanja.
 • Bezbednost je zagarantovana, tako da aparat možete ostaviti uključen bez nadzora. Podesite aparat za sporo kuvanje pre odlaska na posao i kada se vratite topao obroj je spreman.

Sa Slow cooker/Crock Pot-om možete najlakše, nejekonomičnije i najbrže pripremiti brojna i različita jela. Sada ga možete kupiti po neverovatno povoljnoj ceni i uštedeti.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

Izdvajamo par recepata koje možete pripremiti u Slow cooker/Crock Pot-u:

x  T.
This image has an empty alt attribute; its file name is 801x302-2022-11-30T133918.530.jpg
x  T.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *