Kupite Rowenta četku i dobijate epilator za 1 dinar

blog x   T.

Obradujte svoju damu za Dan žena poklonom iz naše specijalne ponude. Kupite rotacionu četku Rowenta i za samo 1 dinar dobijate i Rowenta depilator! Iskoristite ovu sjajnu priliku u Tehnomedia prodavnici ili online shop-u do 8. marta.

Proslavite Dan žena na poseban način uz našu ekskluzivnu ponudu! Želite li obradovati posebnu ženu u svom životu? Sada imate priliku učiniti to na najbolji način – sa dva fantastična uređaja za ulepšavanje po ceni jednog!

Uz našu specijalnu akciju povodom Dana žena, kupovinom rotacione četke Rowenta CF9520, dobijate priliku da uz nju dobijete i Rowenta EP5615 Silence Soft Pure Nature depilator po neverovatnoj ceni od samo 1 dinar!

  • Savršen stil uz Rowenta četku za kosu Activ Compact CF9520F0
image

Ova četka nije samo aparat, već vaš lični čarobni štapić. Sa snagom od 1000 W, omogućava vam da stvarate frizure sa lakoćom i elegancijom.

Što je čini posebnom? Pa, lista je dugačka. Sa dva nivoa podešavanja brzine i temperature, imate potpunu kontrolu nad svojim stilom. Možete prilagoditi nivo protoka vazduha prema vašim željama i potrebama. I ne zaboravite na udar hladnog vazduha koji fiksira vašu frizuru u trenutku.

Keramička obloga obezbeđuje ravnomernu raspodelu toplote, štiteći vašu kosu od oštećenja i čineći je sjajnom kao nikada ranije. Funkcije sušenja, feniranja i rotacije olakšavaju proces oblikovanja vaše kose, čineći ga bržim i efikasnijim. Sa sintetičkim čekinjama i prečnikom cevi od 40-50 mm, ova četka pruža vam neograničene mogućnosti stilizovanja. Ovalni oblik omogućava vam da dosegnete svaki deo kose, dok automatska rotacija čini proces feniranja lakšim nego ikad.

Ali to nije sve! Jonska funkcija štiti vašu kosu od statičkog elektriciteta, dok demontažna rešetka olakšava čišćenje i održavanje uređaja. Kukica za kačenje i torbica za četku čine je savršenim partnerom za putovanja i svakodnevnu upotrebu. Sa voltažom od 220-240 V i 1.8 metara kabla koji se okreće za 360°, ova četka je dizajnirana da vam pruži maksimalnu slobodu i praktičnost.

Zaključak

Pokloni s pažnjom. Ne propustite ovu sjajnu ponudu dostupnu u vašoj najbližoj Tehnomedia prodavnici ili putem našeg online shop-a, samo do 8. marta, u okviru Tehnomedia promocije povodom Dana žena. Iskoristite akciju i razveselite vašu voljenu damu ovim sjajnim poklonom!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *