LG sigurnost

naslovna

Olakšajte sebi život uz LG uređaje. Kupite mašinu za pranje veša sa parom ili kombinovanu za pranje i sušenje i dobićete petogodišnju garanciju.

Tehnomedia vam nudi samo najbolje. Sa LG mašinama za veš dobijate najbolje. One pružaju brojna inovativna rešenja. Uređaji su izuzetnog kvaliteta i trajni. Iskoristite akciju produžene garncije do kraja aprila i dobićete 5 godina sigurnosti i bezbrižnosti.

image

Da biste iskoristili pravo na produženu garanciju, potrebno je da kreirate svoj LG nalog na sajtu, zatim da registrujete svoj proizvod i otpremite dokaz o kupovini (kopija računa). Počnite tako što ćete kliknuti na opciju „Registrujte svoj proizvod”. Potrebno je prijaviti se u roku od 60 dana od kupovine. Ako već imate LG nalog, jednostavno registrujte svoj proizvod na uobičajeni način i otpremite dokaz o kupovini u roku od 60 dana. Na kraju ćete dobiti email sa potvrdom o ekskluzivnoj produženoj garanciji u trajanju od 5 godina.

Izaberite u Tehnomedia prodavnicama model po svojoj meri: mašinu za pranje i sušenje veša ili mašinu za pranje veša.

Bićete prezadovoljni sa LG vrhunskom tehnologijom pranja koje će vašoj odeći dati posebnu lepotu. U svakom trenutku imaćete besprekorno čist i mirišljav veš. Ove veš mašine inteligentno peru i štite tkanine. Rezultati su odlični. Ono što je za svaku pohvalu je i nečujan rad i njihov snažan inventer motor nije bučan, već radi tiho i neometano.

Higijena je najvažnija. Ove mašine za pranje dezinfikuju odeću parom. Steam ™ tehnologija koristi paru za uklanjanje 99,9% alergena, pa će vlakna tkanine biti prijatnija za nošenje, mekša i čistija. Odeću ćete moći i dubinski da tretirate. Ovo je naročito efikasno za bebinu odeću jer nakon pranja sigurno neće ostati nijedna mrlja. Zaprljanost pre pranja kao i tretiranje fleka efikasno će ukloniti LG mašina pomoću intenzivne toplote pare. Za samo 20 minuta zahvaljujući tehnologiji TrueSteam™ Refresh koja koristi snagu pare za intenzivnije dubinsko čišćenje, neprijatni mirisi sa odeće kao i izgužvanost će nestati. Mnogi omekšivači izazivaju alergije. A sada imate mogućnost da vaš omekšivač bude čista voda. Verovali ili ne dobićete besprekorno mekan, čist i mirišljav veš. O vašoj koži brine TrueSteam™ tehnologija koja omekšava tkaninu pomoću čiste i prirodne pare umesto hemijskih omekšivača.

image

Sve funkcije u jednom uređaju pružaju vam LG mašine za pranje i sušenje veša. One su idealne jer dobijate dva uređaja u jednom i zauvek ćete se rešiti žica za sušenje i prostiranje veša.

Posle svakog sušenja dobićete mekan veš bilo koje vrste i savršenu posteljinu. Pa tako na primer pomoću programa za alergene uklonićete do 99,9% sitnih čestica prašine i grinja koje izazivaju alergije ili respiratorne probleme iz tekstila i posteljine kako biste imali miran san.

Sigurni smo da ćete pronaći model kakav ste oduvek želeli. Nudimo vam 33 savršena LG modela za koje dobijate 5 godina garancije. Promocija važi u perodu od 16. februara do 30. aprila 2021. godine. Neverovatno povoljne cene kao i odlični uslovi kupovine i plaćanja očekuju vas u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

b

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *