Tablet + poklon

naslov

Više zabave sa stilom pružiće vam fantastičan tablet Huawei T3 10 2/32 GB. Prilikom kupovine dobijate i super poklon.

Ako želite tablet sa velikim i dobrim ekranom i sa odličnom rezolucijom za čitanje, surfovanje i gledanje multimedilanih sadržaja, Huawei T3 10 2/32 GB je kao stvoren za vas. Iskoristite povoljnost koju vam nudi Tehnomedia. Obavite kupovinu do 6. maja i na poklon dobijate Huawei Cover media pad T3 10 futrolu za tablet.

image

Ovaj tablet računar je odličan izbor. U sivoj je matiranoj boji i sa poleđinom izuzetnog kvaliteta. Od metala odnosno aluminijuma je napravljeno kućište koje je veoma tanko, 8 mm. Uglovi i ivice su blago zaobljeni i tablet izgleda vrlo elegantno. Teži 460 grama, a ostale dimenzije su: 229. 8 x 159. 8 milimetara. Iz jednog komada je napravljen, to jest unibody princip.

Ekran ovog tableta ima dijagonalu od 9, 6 inča. Odlično je što koristi IPS LCD matricu. HD rezolucija je 800 x 1280 piksela, a gustina ekrana 157 piksela po kvadratnom inču. Hardver je dobar. Procesor ARM Quad-core. Snapdragon 425 sa četvorojezgranim procesorom radi na 1.4GHz. RAM memorija je 2 GB, a interna memorija od 32 GB sa mogućnošću proširenja do 128 GB. Bićete zadovoljni performansama koje vam pruža ovaj tablet. Fantastično rade aplikacije, a bez problema moći ćete da igrate igrice. Njegov softver je Android 7.0 Nougat operativni sistem.

Ovaj tablet je malo teži i zbog velike baterije od 4800mAh. Radiće bez problema i dva dana dok ga koristite, a više od 4 u stand-by režimu. Video razgovore nesmetano ćete obavljati pomoću prednje kamere. Zadnja kamera je 5 Mpix, a prednja 2 Mpix. Kamere na tabletu su zadovoljavajuće.

Iznenadite sebe novim tabletom Huawei iz Tehnomedie. On ima moć da pokrene mnoge igrice i aplikacije zahvaljujući novom softveru i sjajnim performansama.

Period trajanja akcije je od 6. aprila do 6. maja. Iskoristite šansu i mogućnost za uštedu. Kupite tablet Huawei T3 po povoljnoj ceni i dobijate poklon Huawei Cover media pad T3 10 futrolu za tablet.

Kupovinu možete obaviti i iz fotelje, online ili jednostavno pozovite Call centar Tehnomedie na 011 44 44 999. Podsećamo vas da plaćanje online možete obaviti: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke tableta. Besplatna isporuka za ONLINE porudžbine važi za kupovine veće od 2.500 dinara.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *