Magičan trimer

x Brijanje

Brada je zaštitni znak mnogih muškaraca i uvek je u modi. Za njeno održavanje vam je potreban dobar trimer.

Brada, prepoznatljiv muški adut je oduvek bila odlika muževnosti. Ona mora da se neguje, redovno šiša i oblikuje a trimer ju te neizbežan.

trimer

Mnogi muškarci vole dužu bradu odnosno onu od 3 dana, a trimer je upravo ono što njima treba kako bi postigli taj oblik.

Trimeri ustvari služe da prvo oblikuju, urede i minimalno skrate dlaku na kratkim muškim ili ženskim frizurama, pa ponekad i bradama.

Zašto da plaćate frizersku uslugu kada možete sve sami uraditi? Potrebna vam je kvalitetna mašinica i trimer koji neće čupati dlačice i iritirati kožu lica. Trimeri su pogodni za putovanja i predstavljaju aparat koji uklanja i najtanje dlačice na telu i licu, brzo i jednostavno, a veoma su laki za održavanje i upotrebu.

Nije dovoljno da muškarac samo ošiša kosu, već i da je oblikuje, uredi i trimuje. Trimovanje je većem broju muškaraca potrebno na svake dve do tri nedelje, što zahteva većini zamoran i dosadan odlazak kod frizera. Sve to možete uraditi i kod kuće i oblikovati frizuru uz pomoć trimera. Potrebno vam je malo vremena i dva ogledala, ako nemate nekoga da vam pomogne. Veliko ogledalo je važno zbog kompletnog prikaza, a manje će vam pomoći da bolje istrimujete zadnji deo glave. Trimer za bradu, kosu i telo možete kupiti u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Sa svojim sečivima različitih veličina u odnosu na rad motora, trimer može da oblikuje većinu modernih i aktuelnih muških frizura.

x Masinica

U Tehnomedia prodavnicama izbor je dobar. Možete se odlučiti za trimer po meri između: higijenskih, višenamenskih, za bradu, kosu, ili za telo.

Trimeri poseduju različito sečivo u obliku češlja. Jačina sečiva zavise od motora trimera, koji pomera dva reda sečiva formirajući tako makazice, koje lome i skraćuju dlaku na čak milimetar dužine. Ako vam je kosa pet centimetara i duža, potrebno je da se poprska vodom i najdužim sečivom sa retkim zupcima  prvo razredite kosu. Posle toga na red ide dodatak srednje dužine. Oblikujete kosu onako kako želite i pravite blagi prelaz između potiljka i temena glave, budući da se potiljak uvek skraćuje za nekoliko centimetara više u odnosu na teme. Zatim najsitnijim zupcima trimera pređite teme i zulufe. Važno je trimer pritisnuti uz glavu i  obavezno trimovati u pravcu rasta dlake.

trimer

Sve u svemu važno je da znate šta sve trimer  može da uradi, na koji način oblikuje i skraćuje dlaku. TEHNOMEDIA CENTAR je ODLIČAN IZBOR! Dođite i proverite, jer TEHNOMEDIA je totalno drugačija od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *