Robot usisivači idealni pomagači

x iRobot

Robot usisivači olakšavaju život zahvaljujući svojim pametnim programima.

Volite da vaš dom bude uvek besprekorno čist, ali nikada niste zadovoljni krajnjim rezultatom. Probali ste sa raznim usisivačima, ali vam je uvek nešto nedostajalo. Želite da neko umesto vas obavi taj deo posla kako biste se posvetili drugim obavezama. Maštate o nekom pomoćniku koji bi usisavao podove umesto vas i oslobodio vas prljavštine i prašine. Sa pametnim robot usisivačem bićete sigurni i mirni jer će on sve sam uraditi i kada niste kod kuće. On zna koje su njegove obaveze tako da će poslove oko čišćenja podova završiti lako. Čisti: tepihe, laminate, parkete, pločice, kamen…Bez vas oni sami nađu put oko nameštaja ili kuda da idu i šta da čiste. Savladaće svaku prepreku i stići do svakog ugla i ivice.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite robot usisivač po svojoj meri. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama. Možete ih koristite kako za čišćenje doma tako i kancelarija. Niko kao oni ne skupaljaju sitnu prljavštinu poput prašine, mrvica, kose, dlaka kućnih ljubimaca. Ovaj uređaj se samostalno napuni, parkira i vraća na posao.

Izdvajaju se dva modela ovih usisivača i-Robot usisivac ROOMBA 606 kao i i-Robot usisivač ROOMBA 698. Poseduju brojne karakteristike, veštine, funkcije, performanse i mogućnosti. Lako istražuju i prepoznaju svaki kutak vašeg doma. Sopstvenu posudu sami isprazne.

robot

Oba modela poseduju visokokapacitetnu AeroVac posudu koja je idealna za domove sa kućnim ljubimcima. Skupljaju i najfiniju prašinu. Nivo buke i-Robot usisivaca ROOMBA 606 je do 60 dB. Radi sat vremena, a vreme punjenja iznosi 3 sata. Senzori protiv pada štite iRobot od pada niz stepenice ili sa drugih uzvišenja. U stanju je da sam dijagnostikuje i zvučnim signalom prijavi potencijalne probleme, kao što su na primer začepljene četke. Odikuje ga trostepeni sistem čišćenja kao i sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova – Wall Follow. Odlikuju ga i najpametniji navigacioni sistem za čišćenje – iAdapt, ANTITANGLE Sistem – sistem sprečavanja mršenja u kablove i rese od tepiha kao i akustični senzori za detekciju prašine. Na baznoj stanici baterije se automatski pune. Čišćenje se može vremenski programirati. Filtracija se vrši sa mikrofibernim filterom. Ima branik osetljiv na dodir (easy – touch).  Lak je za rukovanje zahvaljujući sklopivoj drški. Visoko izdržljiva xLife baterija ima kapacitet rada do 2 sata. Potrošnja energije u toku punjenja je maksimalno 33 W, dok je potrošnja u stand-by modu maksimalno 2 W. Poseduje baznu stanicau tako da kada Roomba završi sa čišćenjem automatski će naći svoju bazu kako bi dopunio bateriju i pripremio se za sledeće čišćenje. Robot može da se vrati na bazu i pre nego što završi čišćenje ako na njemu pritisnete taster “DOCK”. Dimenzije ovog usisivača su: 33 x 9,2 cm, a težak je 3,6 kg.

WiFi funkcija omogućava da se robotom može upravljati pomoću iRobot HOME mobilnom aplikacijom i kada se nalazite izvan kuće.

robot usisivac

I-Robot usisivač ROOMBA 698 ima sistem Antitangle za sprečavanja mršenja sa kablovima ili resama od tepiha. Izuzetan uređaj koji vrši 3-stepenski sistem čiščenja. iAdapt® 1.0 – Navigacija i sistem čišćenja. Sistem za čišćenje duž zidova Wall Follow. Karakteriše ga i akustična detekcija prljavštine Dirt Detect. Ima Wi-Fi povezivanje. Putem mobilne aplikacije možete vremenski programirati čišćenja za svaki dan u nedelji. Jednostavno se povežete sa iRobot Home aplikacijom. Automatski se vraća na bazu i puni. Visokoefikasni filter zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona.Ima i indikator napunjene posude. Možete biti mirni jer poseduje 4 optička senzora za zaštitu od pada. Profilisan branik je osetljiv na dodir. Filter je od mikrofibera. Dimenzije su: 33,5 x 9,3 cm, a težak je 3,56 kg.

Ne morate više da se zamarate kako biste pokupili svu prašinu i mrve s poda jer će to umesto vas uraditi i robot usisivači.

Prednosti su brojne. Pošto je vreme novac niko kao ovaj usisivač vam neće uštedeti vreme. Lako ih možete smestiti jer ne zauzimaju puno mesta. Niko kao robot usisivač nije tako vredan i odgovoran i zato uložite u njega a on će vam se višestruko odužiti. Biće vaš verni pratilac i pomagač oko usisavanja godinama.

Požurite do Tehnomedia prodavnice po svoj robot usisivač po najpovoljnijoj ceni i najboljim uslovima plaćanja i kupovine. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *