Najbolje čišćenje uređaja

sprej

Pored klasičnog čišćenja krpom ili usisivačem, pojedine uređaje je potrebno detaljno očistiti. Odlično sredstvo je komprimovani vazduh.

Prašina na uređajima vas izluđuje. Nervira vas jer ne možete da očistite teško dostupna mesta, kao što su tastatura i dugmići na njoj. Kao jedno od jednostavnijih rešenja predlažemo komprimovani sprej.

Najefikasnije i najbolje ćete očistiti uređaje i mašine jednostavno vazduhom pod visokim pritiskom. Komprimovani vazduh vam omogućava da izduvate prašinu i nečistoće sa teško dostupnih mesta ili računarskih komponenti, za čišćenje elektronskih i kancelarijskih uređaja. Po ozon i životnu sredinu je komprimovani vazduh sprej neškodljiv i bezopasan. Sa lakoćom uklanja prljavštinu zahvaljujući visokom pritisku. Sa njim besprekorno možete očistiti i štampače, audio i video opremu, laptop računare, satove, kamere…

Tehnomedia vam preporučuje S-Box komprimovani vazduh CS-400.

Način upotrebe komprimovanog spreja je veoma jednostavan. Usmeri se mlaz na površinu koju treba tretirati i izduvati je u kratkim intervalima. Boca se drži vertikalno. Kad padne pritisak prekinuti upotrebu na kratko tako da ponovo može da se postigne dovoljan pritisak. Sprej je bez mirisa i ne ostavlja tragove.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *