Malo i moćno električno vozilo

x Xplorer

Električni trotinet Xplorer Cherokee V2 idealnim čine: jaka baterija, napredan motor, vrhunski točkovi i gume…Ne proizvodi nikakvu buku, jednostavan je za vožnju i možete ga nositi sa sobom gde god da krenete.

Električni trotineti su budućnost prevoza. Xplorer CHEROKEE 8,5″ V2 je odličan izbor.

Xplorer trotinet CHEROKEE 8,5″ V2 je jedan od najudobnijih električnih trotineta. Sa ovom novom generacijom trotineta bićete prezadovoljni. Kvalitetne je izrade sa moćnom konstrukcijom, odličnih performansi i ima sjajnu aerodinamiku. Ovaj čvrst i stabilan, a lagan električni trotinet je sklopiv sa odličnim karakteristikama. Za okolinu je siguran i ne zagađuje životnu sredinu.

image

Na probleme urbanizacije, zagađenog vazduha i gradskog prevoza tehnološki odgovor je stigao pre par godina u vidu e-trotineta. Ovo prevozno sredstvo je praktično i osim što će vas odvesti na lokaciju koju želite dobro ćete se i zabaviti. U ovo vreme pandemije ovo je odličan izbor za prevoz po gradu ili okolini. Prenosiv je i sklopiv tako da ga jednostavno samo sklopite i ponesite sa sobom gde god da krenete. Možete ga smestiti u gepek automobila i to je odlična kombinacija tako da tamo gde ne možete autom sa ovim malim električnim vozilom sigurno ćete moći.

Xplorer Cherokee zauzima počasno glavno mesto među električnim trotinetom. Vožnja je veoma prijatna zahvaljujući velikim točkovima od 8,5 inča. Na ovaj način se pruža jedinstveni prenos energije kao i odlična stabilnost i smanjuje odskok. Pošto trotinet ima nogar možete ga lako parkirati gde god poželite ili samo ga sklopite i ponesite sa sobom. Sa njihovim gumama nema iznenađenja, jer Honeycomb gume su otporne na probijanje sa efektom jastuka. Imaju dug životni vek i rade kao pneumatske gume, a rizik od oštećenja od udara ili od bušenja ne postoji. Sa ovim trotinetom ste bezbedni i sigurni zahvaljujući zadnjim disk kočnicama.

Dizajn i tehničke karakteristike su idealne. Možete preći do 30 km sa jednim punjenjem baterije od 7,5 AH, 36 V. Može da se puni preko bilo koje standardne utičnice od 3 do 5 sati. Ako se kojim slučajem baterija isprazni u vožnji, kretanje možete da nastavite bez problema samo odgurivanjem nogom kao na običnom trotinetu. Manevrisanje i vožnja na njemu je laka kao i samo održavanje. Za samo nekoliko sekundi, maksimalnu brzinu od 25km/h pruža njegov električni motor snage 350W. Maksimalnu brzinu možete prilagoditi uslovima vožnje zahvaljujući stepenima podešavanja brzine kojih ima 3.

Može da ponese do 100 kg. Ovaj model e-trotineta je poseban, jer dolazi s aplikacijom Led lampice sa bočne strane, App (Android, Ios), drugačijim ručicama, pokazivačem, svetlo kočnicama, specijalnim prednjim svetlom i kontrolnom tablom.

Težina električnog trotineta je 13 kg. Dimenzije kada je rasklopljen su 112 x 52 x 119 cm, a kada je sklopljen 112 x 51 x 51 cm.

Ovo je idealan model za vas i zato požurite do Tehnomedie i nabavite ga po odličnoj ceni i povoljnim uslovima kupovine i plaćanja.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *