Sa Xplorer električnim biciklom dobijate najbolje

x Explorer

Električni bicikl je vozilo budućnosti. Jednostavni su za vožnju i laki za održavanje. Sa njim bez problema zaobilazite gužvu i stižete brzo gde god da krenete. Električni bicikli su budućnost gradskog prevoza.

Pomoću električnog bicikla lako ćete savladati duže uspone, jednostavnije obići sve prepreke na otvorenom putu, dodati ubrzanje i osećati se uvek bezbedno i sigurno bez obzira na kondiciju, spremnost, fizičke sposobnosti ili godine. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite model po svojoj meri. Sa brendom Xplorer ste na sigurnom, bezbednom i uvek na dobitku. Njihovi bicikli su izuzetnog kvaliteta i mogućnosti.

Predlažemo vam da birate između dva modela: Xplorer E bike City Flow 26 ili Xplorer E bike Silver Line 28″. Za bilo koji model da se odlučite nećete pogrešiti.

Ovi bicikli su vaša najbolja investicija. Zamislite samo koliko ćete sa ovim prevoznim sredstvom uštedeti gorivo i nećete morati da plaćate parking. Električni bicikli su budućnost gradskog prevoza.

image

Sa Xplorer električnim biciklom E bike City Flow 26 stižete gde god poželite zahvaljujući motoru jačine 250 W koji postiže maksimalnu brzinu od 25 km/h. Udobnu i stabilnu vožnju omogućavaju točkovi veličine 26″. Gume su 26 x 1, 75. Bezbednu vožnju imate zahvaljujući Tektro kočnicama. Ram je 18″. Menjač Shimano Tourney sa 7 brzina. Ima nogaru, korpu, zvono.

Oba modela poseduju prednji amortizer, LCD displej, motor BAFANG 250 W, bateriju od 36 V, 13 Ah. Njihova brzina je 25 km/h. Domet sa jednim punjenjem 50 – 55 km, a vreme punjenja je 6 do 8 h. Prednje i zadnje svetlo dobijaju napajanje od baterije.

Ako želite udobnu i laganu vožnju bez napora i znoja odlučite se za Xplorer električni bicikl E bike Silver Line 28″. Sa ovom biciklom stižete jednostavno gde god da se uputite. Ovaj ženski model ima jak motor poput prethodnog modela jačine 250 W tako da veoma lako postiže maksimalnu brzinu od 25 km/h. Ima malo veće gume, ram, brzine menjača u odnosu na prethodni model. Ram je 20″, veličina točka 28″, dimenzije gume su: 28 x 1, 75, kočnice Tektro V-Brake. Menjač Shimano, Tourney 6 brzina. Dolazi sa nogarom i zvonom.

image

Mladi i stari koriste elektične bicikle za rekreaciju, prevoz dece u školu i odlazak na posao. Sve više ljudi prelazi sa automobila na električne bicikle, pokazuju statistički podaci.

Ovo je ekološko prevozno sredstvo jer ne zagađuje životnu sredinu, a koristi punjive baterije. Ne morate više da razmišljate o ceni benzina ili dizela. Ako vam se možda u prvi mah učini da je bicikl skup, razmislite koliko novca dnevno dajete na gorivo i odmah ćete shvatiti koliko ćete uštediti i kako će vam se ova investicija višestruko vratiti i isplatiti.

O zdravlju morate voditi računa i one su idličan izbor i za održavanje kondicije. Električni bicikli imaju motor, ali imate i pedale koje možete okretati kao i na običnom biciklu. Lakše je pedaliranje zahvaljujući tehnologiji koja je u njega ugrađena. Savladaćete jednostavno svaki uspon, a kolena i mišići na butinama vas neće boleti.

Tokom pandemije među industrijama koje beleže rast nalazi se i proizvodnja i prodaja električnih bicikala. Procene su da će do 2025. biti prodato oko šest i po miliona godišnje električnih bicikala. Tržište Srbije je još u začetku kada je u pitanju elektrifikacija svih vozila, uključujući i bicikle, prvenstveno zbog kupovne moći. Poslednjih godina je drastično porastao broj.

Idealno rešenje za vas zove se Xplorer električni bicikl. U Tehnomedia prodavnicama ova dva modela možete nabaviti po najpovoljnijoj ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *