Mašina za mlevenje mesa je dobar izbor

masine za mlevenje mesa baner

Sa svojom mašinom za mlevenje mesa uvek ćete imati sveže, higijenski ispravno i provereno mleveno meso. U njoj možete da meljete i druge sastojke, voće i povrće ili keks.

Koliko puta ste kupili mleveno meso i bili nezadovoljni mlevenjem i sumnjičavi u kvalitet. Niste zadovoljni veličinom jer vam je previše krupno ili sitno samleveno. Muči vas i pitanje da li je taj aparat za meso dobro očišćen i čist. Ne morate da brinete da vam možda neko doda ostatak sumnjivog mesa koji je ostao u mašini za mlevenje ili ako vam nije 2 puta usitnnjeno meso za ćevape. Krajnje je vreme da nabavite svoju mašinu za mlevenje mesa i sve uradite sami u svojoj režiji i kuhinji.

GORENJE MG 1800 BK

Akcija

Iskoristite akciju do 25. januara i nabavite neku od mašina za mlevenje mesa iz naše sjajne ponude po nižoj ceni. Akcija važi u svim našim maloprodajnim objektima i u internet prodavnici.

Zašto kupiti mašinu za mlevenje mesa?

Zahvaljujući snažnom motoru brzo i jednostavno pripremiće velike količine mesa. Možete da meljete razne vrste. Ovaj aparat savršeno će usitniti i mešati sirovo kao i kuvano meso i ribu. Odličan su alat za pripremanje mesa za kobasice. Sa mnogim modelima možete da meljete i povrće i voće i zato su odličan izbor za pripremu zimnice.

  • Većina modela je multifunkcionalna. Sa nastavkom za punjenje kobasica, preradu mesa, pravljenju različitih vrsta salama ili za mlevenje voća i povrća kao nepophodnim procesom za pripremu ajvara, džema i slično. Možete samleti keks za pripremu raznih slatkiša, ili pileće beleo meso i riblje filete za pripremu pašteta, soseva i slično.
KITCHENAID Dodatak za mlevenje hrane KA5KSMFVSFGA

Na šta obratiti pažnju prilikom kupovine?

  • Važan je otvor za ubacivanje sastojaka, jer ako je širi posao će se brže i lakše završiti.
  • Bolji je izbor ako mašina ima više rešetki. Možete da meljete meso onako kako se vama sviđa krupnije ili sitnije.
  • Obratite pažnju na brzinu mlevenja.
  • Uvek je bolje izabrati multifunkcionalan model koji melje pored mesa i voće i povrće i više namirnica.
  • Važno je da je mašina stabilna sa dobrim postoljem i gumenim pločicama.
  • I jedan savet. Nakon korišćenja mašine za mlevenje mesa, sameljite u njoj koru hleba i čišćenje će biti lakše.
This image has an empty alt attribute; its file name is 65583.jpg

Za pripremu delikatesa i raznih jela od mesa prvi korak je sve to dobro samleti. Za to vam je potreban dobar aparat. Iskoristite akciju niskih cena i nabavite svoju mašinu za mlevenje mesa. U svakom trenutku imaćete sveže, higijenski ispravno i provereno mleveno meso. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *