Biranje poklona – slatka muka

uručivanje poklona

Šta pokloniti nekome je nekada lak, a često i težak zadatak. Možda vam ovaj tekst bude od pomoći.

Za poklone ne postoji posebna prilika i specijalan trenutak, jer se mogu poklanjati uvek. Na taj način pokazaćete koliko vam je stalo do te osobe. Proslavljamo ljubav, roditeljstvo, prijateljstvo. Poklanjanjem podsećamo i zahvaljujemo se toj osobi što je deo našeg života.

REMINGTON S6606

Šta pokazuje poklon?

Pokazuje ljubav i povezanost sa tom osobom. Na taj način izražavate zahvalnost i poštovanje. Povod i priliku možemo uvek i sami da iniciramo.

Saveti

 • Ne kupujte poklon u minut do 12, već osluškujte i kada nađete poklon koji bi se dopao osobi kojoj je namenjen kupite ga na vreme.
 • Prvo razmisilte o osobi kojoj ćete dati poklon. Da li je to partner, roditelj, rođak, prijatelj, kolega…Drugo pitanje je koji je povod za poklon.
 • Da li se radi o rođendanu, godišnjici veze, braka, slavi, praznicima…
 • Tehnomedia ima savršenu ponudu za nju i njega, mlade, decu i stare tako da kupovinu možete obaviti na jednom mestu.
 • Ako ne znate šta ćete, onda poklonite Tehnomedia vaučer. Vi darujete, ali ne morate da birate poklon tako da ste ustvari izabrali najbolje. Na raspolaganju su vam poklon vaučeri sa iznosima od: 1 000, 5 000 i 10 000 dinara.
 • Poklon možete poručiti kod nas i online. Mislite o tome na vreme.

Za poklone ne postoji posebna prilika i specijalan trenutak, jer se može poklanjati uvek. Na taj način pokazaćete koliko vam je stalo do te osobe.

PHILIPS HC5610/15

Pokloni za Dan zaljubljenih

Najljubavniji dan u godini je Dan zaljubljenih. Razmišljajte na vreme kako ćete obradovati svoju drugu polovinu. Važniji su emocija i trud koji smo uložili prilikom izbora više nego sam poklon. Možete pokloniti nešto iz naše bogate ponude. Na primer: telefon, tablet, pametni sat ili narukvicu, slušalice, laptop, kofer, nešto od fitnes opreme, ili aparat za negu i lepotu poput epilatora, masažera, figara, prese za kosu, fena, trimera, aparata za brijanje, ručnog alata…Izaberite i nešto iz bogatog asortimana malih kućnih i kuhinjskih aparata.

Poklon kada se s ljubavlju bira i priprema je mnogo lepši. Svakodnevno uživajte u ljubavi i svuda je delite.

MeanIT K10 Plus

Poklon za najmlađe

Najparktičniji i poklon kome će se svako dete obradovati je tablet. Dobiće sve neophodne aplikacije, a kućni budžet neće biti mnogo oštećen. Možete naravno i dečiji sat, telefon ili nešto četvrto.

MeanIT M9 Sport

Poklon za odlazak u penziju

Kvalitetan sat je odličan izbor. Sigurno će se obradovati i ako poklonite tablet ili laptop. Osećamo se lepo kada dajemo poklon, jer osobu koju volimo i do koje nam je stalo usrećujemo.

Simbolika poklona

 • Poklon je jedan od načina uspostavljanja veze sa tom osobom i simbolično predstavlja nas.
 • Poklonom predstavljamo sebe kao nekog ko poklanja.
 • Opažanje i saznanje koje imamo o osobi kojoj uručujemo poklon.
 • Poklonom pokazujete i koliko znate jedni o drugima.
 • Pokazujemo da mislimo na nju, volimo je…
 • Poklon je i simbol neke posebne prilike poput: rođendana, Dana zaljubljenih, Dana žena, Nove godine, slava…
  Brojna psihološka istraživanja pokazuju da poklonom simbolizujemo našu želju za interakcijom sa drugim osobama i komunkikaciju sa njom. Tako se proširuju saznanja o nama samima kao i način na koji sa tom osobom vidimo vezu.
SAMSUNG Galaxy A23 4GB/128 5G White SM-A236BZWVEUC

Ukusi se razlikuju, a svako najbolje poznaje onoga kome želi nešto da pokloni. Znajte da niko nije ravnodušan prema poklonima, a vi birajte od srca. Naši ljubazni prodavci će vam pomoći oko izbora.

Svaki poklon je idealan, a najlepši su oni koji se ne očekuju. Pokažite nekome i na ovaj način da je poseban i da vam znači.

Tehnomedia je prepoznatljivo različita i kod nas ćete pronaći odgovore na sva pitanja.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *