Mesoreznica za efikasno pripremanje mesa

blog x   T.

Savršeno rezano meso na dohvat ruke. Mesoreznica kombinuje brzinu, preciznost i jednostavnost. Uživajte u trenucima bez napora sa mesoreznicom – ključem za brzo i efikasno pripremanje mesa kod kuće.

Bez obzira na vremenski period korišćenja, trajnost mašine za mlevenje mesa je zagarantovana, a ulaganje u nju će se sigurno isplatiti. Posebno je korisna jer omogućava uvek dostupno sveže, provereno i higijenski ispravno mleveno meso.

Prvenstveno, garantuje vam sigurnost u procesu mlevenja. Vi sami određujete veličinu mlevenja i sadržaj masnoće. Osim toga, možete biti sigurni da u mašini nema ostataka kostiju, žilica ili drugih nepoželjnih elemenata nakon prethodnog mlevenja. Čišćenje mašine je neophodno.

Ako redovno pripremate mleveno meso, mašina za mlevenje će postati neizostavan deo vaše kuhinje. Kućne verzije ovih mašina su praktičnije i manje u odnosu na one u prodavnicama i mesarama.

Kreativnost pripreme jela sa mlevenim mesom ne poznaje granice. Možete samleti različite vrste mesa, kao što je piletina, svinjetina, junetina i kreirati fantastične recepte poput ćevapa, kobasica i soseva. Mašina omogućava i mlevenje ribljih fileta za pravljenje ukusnih pašteta. Iako imate poverenje u svog mesara, razmotrite prednosti lične mašine za mlevenje mesa, posebno nakon informacija koje čujete i čitate o mlevenom mesu.

Uz svoju ličnu mašinu za mlevenje mesa, otvarate vrata kulinarskim eksperimentima i stvarate jela koja odražavaju vaš jedinstveni ukus i stil, pružajući vam potpunu kontrolu nad svakim zalogajem.

Prednosti mašina za mlevenje mesa:

  • Svežina i kvalitet mesa: Omogućavaju pripremu svežeg i kvalitetnog mlevenog mesa prema vašim željama.
  • Kontrola sastojaka: Imate potpunu kontrolu nad vrstom mesa, veličinom mlevenja, sadržajem masnoće i dodacima, prilagođavajući ih vašim željama i potrebama.
  • Higijena: Održavanje higijene je u vašim rukama, s obzirom na to da redovno čišćenje mašine postaje deo vaše odgovornosti.
  • Ekonomičnost: Na duže staze, može biti ekonomičnije mleti svoje meso, posebno ako ga koristite često.
  • Kreativnost u kuhinji: Pružaju prostor za kulinarsku kreativnost, omogućavajući eksperimentisanje sa različitim vrstama mesa i pripremom specifičnih jela.

Mane mašina za mlevenje mesa:

  • Cena i prostor: Početna investicija može biti značajna, a mašine zauzimaju prostor u kuhinji.
  • Čišćenje: Čišćenje mašine može biti vremenski zahtevno i detaljno, što neki korisnici smatraju nepraktičnim.
  • Održavanje: Zahteva redovno održavanje kako bi se obezbedila dugotrajna funkcionalnost.
  • Vreme pripreme: Priprema mesa može potrajati duže u odnosu na kupovinu već mlevenog mesa.

Na kraju, prednosti i mane zavise od individualnih potreba i spremnosti korisnika da se posvete održavanju i upravljanju ovom aparatom.

Iz ponude izdvajamo:

image

Predstavljamo vam Cecotec mesoreznicu Rock’n Cut s8021, vrhunsku električnu mesoreznicu koja pruža izvanredne performanse u kuhinji. Sa snagom od 150 W i diskom prečnika 190 mm, ova mesoreznica omogućava precizno podešavanje debljine sečenja od 0 do 15 mm. HardGear Sistem tehnologija, inovativni sistem zupčanika, koristi svu snagu motora kako bi vam omogućila besprekorno rezanje različitih namirnica poput mesa, sira, kobasica, hleba ili povrća.

Sistem postepenog podešavanja sa maksimalnom preciznošću debljine i QuickOut tehnologija omogućavaju jednostavno i brzo čišćenje, dok klizna kolica sa poklopcem od nerđajućeg čelika obezbeđuju stabilnost tokom upotrebe. Ova mesoreznica dolazi sa 4 usisne čaše na bazi za dodatnu sigurnost, dok dugme za uključivanje/isključivanje i zaštita ruku čine vaše kulinarsko iskustvo sigurnim i jednostavnim. Sa Cecotec mesoreznicom Rock’n Cut s8021, priprema mesa postaje brza, precizna i bezbedna.

image

Upoznajte Sencor mesoreznicu SFS 4050SS – idealan saveznik u kuhinji koji kombinuje snagu, preciznost i praktičnost. Sa ulaznom snagom od 150 W i diskom za sečenje prečnika 190 mm od nerđajućeg čelika, ova mesoreznica pruža neverovatnu sposobnost rezanja različitih namirnica.

Jedinstveni brojčanik omogućava precizno podešavanje širine sečenja od 1 do 15 mm, što vam pruža mogućnost prilagođavanja debljine rezanja prema vašim potrebama i željama. Posuda za hranu, dimenzija 190 x 162 mm, sa stoperima sa obe strane, omogućava sigurno držanje hrane tokom sečenja.

Dodatni dodatak za guranje hrane (155 x 82 mm) sa držačima sprečava isklizavanje hrane, dok se istovremeno može potpuno izvući za sečenje većih komada. Svi delovi, uključujući posudu za hranu, dodatak za guranje hrane i disk za sečenje, mogu se lako skinuti radi brzog i efikasnog čišćenja.

Osim toga, ovaj model mesoreznice dolazi sa ugrađenom zaštitom za palac, prostorom za odlaganje strujnog kabla, držačima za zaštitu od klizanja i metalnim kućištem koje obezbeđuje dugotrajnost i stabilnost. Svi ovi elementi čine ovu mesoreznicu idealnim partnerom u kuhinji, pružajući vam visokokvalitetno rezanje uz minimalni napor. Dimenzije od 372 x 235 x 267 mm i težina od 4,3 kg čine je kompaktnom i lako prenosivom, za jednostavno i efikasno obavljanje kulinarskih zadataka.

image

Gorenje mesoreznica R 401 W donosi efikasnost i sigurnost u svakodnevnu pripremu hrane. Sa maksimalnom snagom motora od 110 W i prečnikom sečiva od 17 cm, omogućava rezanje sa debljinom od 0 do 17 mm, prilagođavajući se vašim potrebama.

Ova mesoreznica je ne samo moćna, već i praktična za održavanje. Sa dugmetom za instant uključivanje, osiguračem, odvojivim sankama i gumiranim nogicama za stabilnost, pruža jednostavan i bezbedan rad. Bezbedno za pranje u sudomašini, olakšava održavanje čistoće i higijene.

Dodatno, ima prostor za smeštanje priključnog kabla, čineći skladištenje jednostavnim. Sigurnosni prekidač dodatno povećava bezbednost tokom upotrebe. Sa kućištem od plastike, mesoreznica je lagana, težine 1,6 kg, čineći je lako prenosivom. Dimenzije aparata su 33 x 19,5 x 10,2 cm. Ovaj model je savršena kombinacija snage, sigurnosti i praktičnosti.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *