Mi Fan Festival

mi

April mesec je u znaku Mi fanova. Xiaomi organizuje godišnji Mi Fan Festival (MFF ) i nudi super sniženja i poklone.

Xiaomi svake godine proslavlja ovaj festival zajednos sa Mi fanovima. Navršava se 11 godina od osnivanja Xiaomija i obeležava jubilarni 10. Mi Fan Festival. Ako ste fan i ljubitelj Xiaomi telefona pruža vam se idealna prilika da kupite mobilni po super ceni sa sjajnim popustom i plus poklonom. Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite model po svojoj meri ili jednostavno poručite telefon koji želite iz fotelje, online. Specijalan Mi fan ponuda u sklopu Mi Fan festivala traje do kraja aprila.

Iskoristite ovu super ponudu i častite sebe ili obradujte nekoga fenomenalnim Xiaomi uređajem iz specijalne Mi fan festival ponude.

U ponudi su 23 modela ovog brenda, a sigurni smo da ćete pronaći mobilni telefon po svojoj meri.

Istorija…

U Kini je prvi Mi Fan festival održan 6. aprila 2012. godine. Na proslavi je centralno mesto pripalo Mi fanovima a DJ je nastupao i komunicirao sa njima. Neverovatan je podatak da je tog dana za samo 6 minuta i 5 sekundi rasprodato 100 000 Xiaomi pametnih telefona. Tako je festival postao tradicija kao vid zahvalnosti Mi fanovima na podršci. MFF je održan van Kine prvi putz u Indiji i Indoneziji 2015. godine, a u Evropi 2018. godine u Španiji kada je održan prvi šoping karneva. U Srbiji se ove godine Mi Fan Festival održava drugi put sa svim partnerima Xiaomi kompanije.

” Svake godine proslavljamo ovaj festival zajedno sa našim Mi Fanovima, korisnicima i partnerima širom sveta kako bismo izrazili zahvalnost na podršci , koja je jedan od naših ključnih pokretača da nastavimo da istražujemo i inoviramo ”, rekao je portparol Xiaomi kompanije najavljujući ovogodišnji MFF.

image

Festival je ove godine usredsređen na temu “Istražite mogućnosti”, a kako bi negovao duh ove poruke, Xiaomi će pokrenuti širok spektar online kampanja i pozvao Mi Fanove da razgovaraju i podele svoja iskustva o tome kako su njihovi životi imali koristi od Xiaomi proizvoda. Xiaomi sarađuje sa više od 70 online platformi i 300 offline partnera na 59 tržišta i na ovaj način Mi Fanovima širom sveta donosi najinovativnije proizvode po neverovatnim cenama.

Sastavni deo Xiaomi brenda bila je oduvek i Mi Fan kultura. Mi Fanovi poručuju istu poruku svetu: Zajedno, ujedinjeni istom vizijom, Mi Fanovi pokazujemo odlučno poverenje i veru u izgradnju boljeg sveta.

Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

image

Pored kvaliteta, sigurnosti i fenomenalnog telefona dobijate i snižene cene i poklone prilikom kupovine. Mi fan festival ponuda traje u periodu od 6. do 30. aprila 2021. godine. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *