Usisivač koji sam čisti - Dobro došli u svet tehnike!
Početna » Mali kućni aparati » Usisivač koji sam čisti

Usisivač koji sam čisti

06.04.2021

Najzad ste dočekali usisivač koji će očistiti vaš dom dok vi odmarate. Sve možete kontrolisati preko aplikacije na telefonu.

Verovali ili ne mesečno u proseku provedete oko 10 sati usisavajući dom. Sada svaki dargoceni minut možete utrošiti na sebe, ukućane, na druženja ili na neke druge obaveze i aktivnosti. Eufy robot usisivač će sve očistiti, obrisati i završiti sam i uopšte ne morate da budete kod kuće. Sam se puni i radi kombinujući po potrebi posebne četke i usisavanje.

Ovaj usisivač ustvari uopšte ne liči na usisivač. Nema kabl za struju, ni crevo, a ni brojne dodatke koje uglavnom i ne koristimo i ne znamo čemu sve služe. Nema potrebe da ga vučete za sobom kada usisavate i idete iz sobe u sobu. Ne morate da ga sklapate i rasklapate kada usisavate dom. Nećete morati da se savijate prilikom čišćenja.

Ovo je moćan i čaroban usisvač robot koji sve sam radi. Vaš jedini posao je da mu izdate komande i više mu niste ni potrebni.

Tokom rada detaljno skuplja prašinu i ne podiže je. Kupi sve što mu se nađer na putu, jer poseduje veliku usisnu moć. Ka centru usisivača usmerava prljavštinu zahvaljujući dvema četkama koje se vrte i kotrljaju se a vakum ga usisa i direktno prljavštinu otera unutar uređaja u kesu za otpad.

Lako će očistiti i uglove i delove koje vi nikada niste. Kroz prostor se kreće jednostavno. Sve prepreke identifikuje i sam vodi računa da ne padne niz stepenice zahvaljujući inteligentnim senzorima. Taj mali robot zna šta da radi sa podovima, ćoškovima, nameštajem, tepsima zahvaljujući obliku, veličini i četkama i ništa mu neće promaći.

U zavisnosti od podloge jačinu usisavanja sam podešava. Krajnji rezultat je svaršena čistoća. Svuda može da se zavuče i podvuče zahvaljujući malim dimenzijama. Vešto izbegava nameštaj i sve prepreke i lako se kreće po prostoru i domu zahvaljujući posebnim senzorima. Vrati se sam na postolje za punjenje kada mu baterija bude pri kraju.

Eufy robot usisivači su 2 u 1 uređaji koji i usisavaju i brišu. Kvalitetni su, moderni i elegantni. Litijum – jonska baterija je veoma izdržljiva. Možete je napuniti za 5 do 6 sati. Program sam automatski prilagođava brzinu usisavanja. Ta usisna snaga je jaka i kreće se od 1.300 do 2.000 Pa. Posuda za vodu je dovoljno prostrana sa zapreminom od 130 ml. Bez problema može raditi u zavisnosti od modela 80 ili 100 min. Imaju troaslojni filter visokih performansi. Ovi usisivači nisu glasni i nivo buke je od 55 do 60 dB. Robot usisivači poseduju infrared senzore protiv pada. Ima pametnu dinamičku navigaciju. Napredna žiro navigaciona tehnologija omogućava efikasnije čišćenje do 2 puta. Lako je upravljanje kao i kontrolisanje uređaja. Bićete zadovoljni sa režimima čišćenja: Auto, Spot, Edge, Single Room…Uputstva dajete glasom ili korišćenjem telefona pomoću aplikacija: EufiHome, Amazon Alexa ili Google Assistant. Kada završe posao vraćaju se sami na baznu stanicu. Povezivanje kao i dopunjavanje je automatsko.

Robot usisivač zahvaljujući svojim dimenzijama možete odložiti gde želite , jer ne zauzima puno prostora. Lako će savladati sve prepreke i pragove do 1,6 cm.

Sredite kuću i kada niste u njoj. Upravljanje je pomoću daljinskog ili aplikacije.

Lakše i brže se čiste veće površine, ali se izuzetno dobro snalazi i sa ivicama i uglovima zahvaljujući oštroj četki koju poseduje. Moguće je i čišćenje stepenica. Kada je baterija poluprazna sam odlazi na bazu da bi se napunio. Štedi vreme sređivanje i povećava količinu posla koji ćete završiti. Robot usisivači zahvaljujući naprednoj tehnologiji omogućavaju da sve unapred isprogramirate i podesite. Vaš smart usisivač završiće posao kada želite.

Eufy robot usisivači su efikasni, kvalitetni, elegantni, moderni, tanki i kompaktni.

Eufy usisivač 35C je snažan i njegova snaga usisavanja je 1 500 Pa. Ovaj robot usisivač prepoznaje granice koje ste mu zadali i odredili i samo te površine čisti zahvaljujući specijalizovanim dual – Hall senzorima koje ima. Od kaljanog stakla je napravljen poklopac tako da je veoma otporan i izdržljiv. Zaobilazi sve prepreke kao i ostali modeli jer ih jednostavno prepoznaje zahvaljujući drop sensing tehnologiji koju ima. Ima posudu za prašinu i trostruki filter. Za bolje i brže rezultate čišćenja pomaže mu BoostIQ tehniologija. Preko opcije Find My Robot otkriva svoju lokaciju zvukom.

Eufy usisivač G10 Hybrid je moćan zahvaljujući usisinoj snazi od 2 000 Pa. Svi Eufy modeli imaju iste karakteristike. Tanak dizajn, litijum jonsku bateriju, poklopac od kaljenog stakla, kontrolu preko daljinskog upravljača, aplikacije na telefonu ili Wi – Fi mreže, BoostIQ tehnologiju. Ipak njegova baterija je izdržljivija i moći će da usisava do 80 minuta bez prestanka. Gyro navigacija omogućava da sve radi dva puta efikasnije. Unibody filter je redizajniran i ima visoke perforamnse. Samim tom se povećava efikasnost i duže i temeljnije čišćenje. Ovaj model robot usisivača poseduje dodatnu funkciju brisanja. U isto vreme i čisti i briše. Sve to radi simultano sa rezervoarom za vodu koji mu to omogućava. Temeljno i detaljno usisava sa prednje strane, pozadi povlači krpu čisteći brzo i temeljno podove.

Sa Eufy robot usisivačem vaš život će se promeniti na bolje. Samo ga uključite u struju, a on zna šta treba da radi. Ovaj pouzdan, trajan i idealan Eufy robot usisivač potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima po super cani. Svaki uloženi dinar ubrzo će vam se višestruko isplatiti. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

TehnomediaView all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram