Usisivač koji sam čisti

naslovna

Najzad ste dočekali usisivač koji će očistiti vaš dom dok vi odmarate. Sve možete kontrolisati preko aplikacije na telefonu.

Verovali ili ne mesečno u proseku provedete oko 10 sati usisavajući dom. Sada svaki dargoceni minut možete utrošiti na sebe, ukućane, na druženja ili na neke druge obaveze i aktivnosti. Eufy robot usisivač će sve očistiti, obrisati i završiti sam i uopšte ne morate da budete kod kuće. Sam se puni i radi kombinujući po potrebi posebne četke i usisavanje.

image

Ovaj usisivač ustvari uopšte ne liči na usisivač. Nema kabl za struju, ni crevo, a ni brojne dodatke koje uglavnom i ne koristimo i ne znamo čemu sve služe. Nema potrebe da ga vučete za sobom kada usisavate i idete iz sobe u sobu. Ne morate da ga sklapate i rasklapate kada usisavate dom. Nećete morati da se savijate prilikom čišćenja.

Ovo je moćan i čaroban usisvač robot koji sve sam radi. Vaš jedini posao je da mu izdate komande i više mu niste ni potrebni.

Tokom rada detaljno skuplja prašinu i ne podiže je. Kupi sve što mu se nađer na putu, jer poseduje veliku usisnu moć. Ka centru usisivača usmerava prljavštinu zahvaljujući dvema četkama koje se vrte i kotrljaju se a vakum ga usisa i direktno prljavštinu otera unutar uređaja u kesu za otpad.

Lako će očistiti i uglove i delove koje vi nikada niste. Kroz prostor se kreće jednostavno. Sve prepreke identifikuje i sam vodi računa da ne padne niz stepenice zahvaljujući inteligentnim senzorima. Taj mali robot zna šta da radi sa podovima, ćoškovima, nameštajem, tepsima zahvaljujući obliku, veličini i četkama i ništa mu neće promaći.

image

U zavisnosti od podloge jačinu usisavanja sam podešava. Krajnji rezultat je svaršena čistoća. Svuda može da se zavuče i podvuče zahvaljujući malim dimenzijama. Vešto izbegava nameštaj i sve prepreke i lako se kreće po prostoru i domu zahvaljujući posebnim senzorima. Vrati se sam na postolje za punjenje kada mu baterija bude pri kraju.

Eufy robot usisivači su 2 u 1 uređaji koji i usisavaju i brišu. Kvalitetni su, moderni i elegantni. Litijum – jonska baterija je veoma izdržljiva. Možete je napuniti za 5 do 6 sati. Program sam automatski prilagođava brzinu usisavanja. Ta usisna snaga je jaka i kreće se od 1.300 do 2.000 Pa. Posuda za vodu je dovoljno prostrana sa zapreminom od 130 ml. Bez problema može raditi u zavisnosti od modela 80 ili 100 min. Imaju troaslojni filter visokih performansi. Ovi usisivači nisu glasni i nivo buke je od 55 do 60 dB. Robot usisivači poseduju infrared senzore protiv pada. Ima pametnu dinamičku navigaciju. Napredna žiro navigaciona tehnologija omogućava efikasnije čišćenje do 2 puta. Lako je upravljanje kao i kontrolisanje uređaja. Bićete zadovoljni sa režimima čišćenja: Auto, Spot, Edge, Single Room…Uputstva dajete glasom ili korišćenjem telefona pomoću aplikacija: EufiHome, Amazon Alexa ili Google Assistant. Kada završe posao vraćaju se sami na baznu stanicu. Povezivanje kao i dopunjavanje je automatsko.

Robot usisivač zahvaljujući svojim dimenzijama možete odložiti gde želite , jer ne zauzima puno prostora. Lako će savladati sve prepreke i pragove do 1,6 cm.

Sredite kuću i kada niste u njoj. Upravljanje je pomoću daljinskog ili aplikacije.

Lakše i brže se čiste veće površine, ali se izuzetno dobro snalazi i sa ivicama i uglovima zahvaljujući oštroj četki koju poseduje. Moguće je i čišćenje stepenica. Kada je baterija poluprazna sam odlazi na bazu da bi se napunio. Štedi vreme sređivanje i povećava količinu posla koji ćete završiti. Robot usisivači zahvaljujući naprednoj tehnologiji omogućavaju da sve unapred isprogramirate i podesite. Vaš smart usisivač završiće posao kada želite.

Eufy robot usisivači su efikasni, kvalitetni, elegantni, moderni, tanki i kompaktni.

Eufy usisivač 35C je snažan i njegova snaga usisavanja je 1 500 Pa. Ovaj robot usisivač prepoznaje granice koje ste mu zadali i odredili i samo te površine čisti zahvaljujući specijalizovanim dual – Hall senzorima koje ima. Od kaljanog stakla je napravljen poklopac tako da je veoma otporan i izdržljiv. Zaobilazi sve prepreke kao i ostali modeli jer ih jednostavno prepoznaje zahvaljujući drop sensing tehnologiji koju ima. Ima posudu za prašinu i trostruki filter. Za bolje i brže rezultate čišćenja pomaže mu BoostIQ tehniologija. Preko opcije Find My Robot otkriva svoju lokaciju zvukom.

Eufy usisivač G10 Hybrid je moćan zahvaljujući usisinoj snazi od 2 000 Pa. Svi Eufy modeli imaju iste karakteristike. Tanak dizajn, litijum jonsku bateriju, poklopac od kaljenog stakla, kontrolu preko daljinskog upravljača, aplikacije na telefonu ili Wi – Fi mreže, BoostIQ tehnologiju. Ipak njegova baterija je izdržljivija i moći će da usisava do 80 minuta bez prestanka. Gyro navigacija omogućava da sve radi dva puta efikasnije. Unibody filter je redizajniran i ima visoke perforamnse. Samim tom se povećava efikasnost i duže i temeljnije čišćenje. Ovaj model robot usisivača poseduje dodatnu funkciju brisanja. U isto vreme i čisti i briše. Sve to radi simultano sa rezervoarom za vodu koji mu to omogućava. Temeljno i detaljno usisava sa prednje strane, pozadi povlači krpu čisteći brzo i temeljno podove.

Sa Eufy robot usisivačem vaš život će se promeniti na bolje. Samo ga uključite u struju, a on zna šta treba da radi. Ovaj pouzdan, trajan i idealan Eufy robot usisivač potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima po super cani. Svaki uloženi dinar ubrzo će vam se višestruko isplatiti. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *